Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@belhana píše:
@f-l-e-a .. Ahojky já dobírám Norethisteron zítra poslední a potom doufám, že bude úspěšná menstr. pak mám naps. 2-6 den Clost a beru 3 denně!!!a uvidíme..v lednu začínám stimulovat čím to ještě nevím…To už bych si mohla taky oběhnout to před. výšetření co??, Nevíš jak dlouho může mít platnost? Mě totiž ještě nikdo nic o před. vyšetření neříkal…
předoperační má platnost 3 měsíce (pro iscare) ![]()
Zdravim vsechny snazilky a chci vas povzbudit. Nebojte se, drive nebo pozdeji to vyjde vsem!! viz muj podpis
![]()
@Yasmi píše:
Zdravim vsechny snazilky a chci vas povzbudit. Nebojte se, drive nebo pozdeji to vyjde vsem!! viz muj podpis
jéééé gratuluju k narození dcerky
![]()
Dekuji moc
tak dlouho jsem cekala na tehu brisko, ze mi ted po porodu skoro chybi ![]()
Holky, tak mě napadá, nevíte kdy jsou na utz poznat dvojčata?? Na miminko se těším, ale jedno by zatím stačilo, nicméně, kdyby byly dvě, tak nevadí…v týdnu jsem měla na utz plodové vejce se žloutkovým váčkem, to jsme byla 5+5…tak si íříkám že jeden váček by mohl být jedno miminko ne?
no nechám se překvapit, každopádně ať je tam jedno či dvě, tak hlavně, ať je vše ok!!! ![]()
Právě že spermiogram nic moc-máme 10% těch dobrých, takže ICSI asi bude nejlepší…
@ajinka30 píše:
Právě že spermiogram nic moc-máme 10% těch dobrých, takže ICSI asi bude nejlepší…
Tak ve vašem případě vám ICSI doporučí určitě
I když rozhoduješ se až po odběru vajíček, podle toho jak dopadne poslední spermio…takže si to můžeš vždycky na poslední chvíli rozmyslet ![]()
@Luca89 - no bude to jedno miminko! jako že by se rozdělilo není moc pravděpodobné!
@lilia81 děkuji i podle HCG no..neměla jsem extra vysoký, prostě bylo tak jak má! teď jen, at je vše ok, ale teda poslendí dva dny mě docela trápí žaludek a únava, tak to beru jako dobré znamení ![]()
@Luca89 - mě začlo být blbě 5+6 a 6+2 už jsem ráno blila a pak to šlo z kopce, fuj, jak mě bylo zle… tak držím palce, ať ti moc špatně není!
@lilia81 no uvidíme, hlavně mě štve zácpa, nebyla jsem asi 3 dny, dnes jsem si dala kefír, tak snad zabere..:)jinak děkuji!!
@Yasmi píše:
Holky, já teď maličko zašpinila, tak sem tu šílela, ale pak mi došlo, že já debil byla zvědavá na čípek v těhu, tak jsem se asi škrábla, protože už je to dobré…jsem fakt pitomá…no alespoň už to neudělám!!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.