Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lilia81
aspon o nem vis, to je pak clovek jiste klidnejsi nez kdyz jeste nic enciti co?
@Luca89 - to určitě, ale já měla před pohybama angelsound a tak co 3 dny jsem si poslechla srdíčko, takže já byla v těhu docela v klidu… fakt doporučuju si ho pořídit, hodně mi to pomohlo…
@lilia81 o tom slysím poprve…a od kdy je to srdicko slyset pres to, co pises?? jako asi bych si to poridila, protoze ted ob den plasim!!!
@Luca89 - jj, je, je to doppler tj, v podstatě stetoskop na baterky, miminku to neubližuje, hodně se to používá v americe! já našla takhle srdíčko v 9tt a od té doby jsem poslouchala! za normálních okolností bych ti ho půjčila, ale už ho má půjčený kamarádka
najdi si tady na emimi angelsound nebo i na aukru apod. já ho mám z ebay!
@lilia81
to je dobře Sebík je zlaté mimi ![]()
holky nemáte někdo zkušenost?
Máme jít na utz až 23. to budu 7+2 myslíte, že by nás vzali dřív? Ta nejistota jestli je mimíšek opravdu na správném místě a v pořádku je totiž hrozná
![]()
Já si budu kupovat ten angelsound
teda samozřejmě až tak na konci ledna ![]()
@mishka123 píše:
@lilia81to je dobře Sebík je zlaté mimi
holky nemáte někdo zkušenost?
Máme jít na utz až 23. to budu 7+2 myslíte, že by nás vzali dřív? Ta nejistota jestli je mimíšek opravdu na správném místě a v pořádku je totiž hrozná
![]()
myslím, že po ET je hodně malá pravděpodobnost, že by byl někde špatně
Vydrž!
@mishka123 - jojo, vemou, stačí zavolat, žes špinila a máš nervy a vemou tě i bez objednání! ale dřív jak 6+0 asi srdíčka nebudou…
@alenka84
no doufám
ale stejně ve mě hlodá červíček ![]()
@lilia81
to by vycházelo 14.
to je přeci jen lepší než až 23
no 2. zajdu asi k nim na tu krev a rovnou se zeptám, zda by mě nevzali dřív ![]()
@mishka123 - určo vemou, mě taky vzali, když jsem byla na nervy ze špinění a vím, že občas takhle někdo vlítnul a za minutku vylítnul z ordinace s fotkou a evidentně objednaný nebyl ![]()
@lilia81
už bych taky nejradši měla v ruce fotku z utz a informaci o tom, že náš brouček je v pořádku
![]()
@mishka123 - no holka, já bych radši mluvila v množném čísle být tebou ![]()
@mishka123 tak si zajeď dřív a moooc držím pěsti, ale uvidíš, že vše bude v pořádku!!!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.