Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mishka123 - copak jsem ti kecala už někdy? říkala jsem, že budeš těhotná? říkala! tož bys mi měla věřit ![]()
@lilia81
dobře už mlčím
tak já to taky tak nějak cítím, že budou dvě
nejlepší by byl páreček ![]()
HOLKY, ZÍTRA SE SEM NEDOSTANU, PROTOŽE BUDU PRYČ, VŠEM VÁM CHCI POPŘÁT KRÁSNÝ SILVESTR, DO NOVÉHO ROKU HODNĚ LÁSKY, ZDRAVÍ, ŠTĚSTÍ A HLAVNĚ DVĚ // A ZDRAVÁ, KRÁSNÁ MIMINKA!!!
![]()
Ahoj holky, zítra jdu na ultrazvuk, tak doufám, že budu připravená a že už nebudu další měsíc dlabat clostil, protože jsem po něm nabrala už 6kg…takže kdyby to šlo takhle dál tak budu v těhotenství jako vorvań…
Mějte se pěkně…
@belhana - neboj, nebudeš, já stimulkou a lékama nabrala 14kg, v těhu zhubla 7 kg a frt jsem -2,5kg, takže v podstatě přibírám standardně ![]()
Ahoj děvčata, teď jsem tu zas dlouho nebyla, ale s přibývajícím časem a postupující stimulkou se moje závislost na emiminu zase asi zvětší!
Už jsem začala se stimulkou, dnes ráno jsem si píchla 2. injekci Gonalu. V pátek jdu na kontrolu do CAR, ale při předoperačním mi obvoďák našel nějaký sediment a bílkovinu v moči, tak volal do caru, že by to snad narkóze a zákroku nemělo vadit, ale po domluvě s mudr. mi nasadil ATB. Takže ve středu jdu na kontrolní odběr, pak ten pátek kontrola a uvidíme, možná pondělí či úterý OPU.
Doufám, že to bude dobré. Zatím je pro mě největší utrpení dodržování pitného režimu. Musím se přiznat, že moc nepiju, dám si pití k jídlu a pak, když už na mě dojde žízeň. Takže to, co jsem teď vypila za 2 dny možná jindy nedám za týden.
FLea-krásný tak držím palce at je vše v pořádku a máš brzy miminka v bříšku!
Ahojky, tak KO dopadla dobře, dostala jsem průkazku a další KO až za měsíc, takže zdřejmě je vše dobré
4.2 jdeme na screening a 17.1 na krev kvůli genetice ![]()
Ahoj holky, dlouho tu nikdo nic nepsal.. asi to bude tím, že už tu moc snažilek nezbylo. Což je vlastně dobře!
V pátek jsem byla na kontrole, ale bohužel jsem odcházela trošku zklamaná. Původní plán byl, že by mohla OPU být teď v pondělí či úterý. Ale v pátek byly folikuly kolem 10mm, takže jdu znovu na kontrolu zítra a dle dr. by mohla být OPU ve čtvrtek, ale nevím. Byla velmi optimistická, tvářila se, že jde vše, jak má… Mám ale pocit, že se mi v bříšku nic neděje. Začínám z toho stresovat… Možná jsme měla nízké dávky - píchala jsem si od minulé soboty Gonal 2 dny 175j, pak do pátku 150j, a teď mám na 3 dny zase 175j. Nevíte, jestli se nemůže stát, že by ta vajíčka byla pak už třeba „stará“? Nevím, jak to dobře napsat, ale prostě mi přijde, že si ty injekce píchám nějak dlouho..
@f-l-e-a píše:
Ahoj holky, dlouho tu nikdo nic nepsal.. asi to bude tím, že už tu moc snažilek nezbylo. Což je vlastně dobře!V pátek jsem byla na kontrole, ale bohužel jsem odcházela trošku zklamaná. Původní plán byl, že by mohla OPU být teď v pondělí či úterý. Ale v pátek byly folikuly kolem 10mm, takže jdu znovu na kontrolu zítra a dle dr. by mohla být OPU ve čtvrtek, ale nevím. Byla velmi optimistická, tvářila se, že jde vše, jak má… Mám ale pocit, že se mi v bříšku nic neděje. Začínám z toho stresovat… Možná jsme měla nízké dávky - píchala jsem si od minulé soboty Gonal 2 dny 175j, pak do pátku 150j, a teď mám na 3 dny zase 175j. Nevíte, jestli se nemůže stát, že by ta vajíčka byla pak už třeba „stará“? Nevím, jak to dobře napsat, ale prostě mi přijde, že si ty injekce píchám nějak dlouho..
neboj, určitě ještě povyrostou
Já ještě snažilka jsem, ale máme momentálně domácí snažení, tak není moc co psát ![]()
@f-l-e-a - já jsem šla na OPU 13 dc, tkaže jsem píchala 12 dní injekce, což by i u tebe vycházelo stejně, injekce do úterka opu ve čtvrtek! tak klid ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.