Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9693
16.1.13 17:07
@Pešule17 píše:
Tak člověk nemůže vědět, jak to dopadne. A hlavně jsem to nechtěla řešit. Ale v tom Iscare byla i jedna známá, která do toho dala už přes 30tisíc. Jak jsem psala, je to každýho věc. A hlavně my jsme tam byli před rokem a pak jsme rok měli pauzu. Až po roce jsme zkusili tohle.

my v Iscare nechali cca. 50 tis. ale nelitujeme toho… já jen nechápu, proč to nenapíšeš do diskuze genet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
16.1.13 17:07

@belhana
:hug: :hug: děkujeme :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pešule17
16.1.13 17:12

Každého věc. My píšeme jen svou zkušenost. Každý, ať si udělá obrázek sám.

• Citovat
  • Upravit
489
16.1.13 17:15
Víš, ono je to všude stejný, ale ty máš špatnou zkušenost s ISCARE, moje kamarádkA zase s Genetem.. A to že tam tvoje známá nechala už 30 tis. tak to asi taky hodně záleží jaký kdo má problémy nemyslíš, takže nemůžeš podle sebe soudit další, když mají třeba horší problémy než ty… Opravdu upřimně ti přeju, že jsi těhotná, protože jsi na stránkách, kde se VŠICHNI PODPORUJEME, takže tvůj názor, který nám píšeš po roce a když už jsi těhotná je nám opravdu k ničemu… :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
@Pešule17 píše:
Tak člověk nemůže vědět, jak to dopadne. A hlavně jsem to nechtěla řešit. Ale v tom Iscare byla i jedna známá, která do toho dala už přes 30tisíc. Jak jsem psala, je to každýho věc. A hlavně my jsme tam byli před rokem a pak jsme rok měli pauzu. Až po roce jsme zkusili tohle.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pešule17
16.1.13 17:19

My Vám přejeme taky jen to nejlepší. Ale jak píšeš každý máme jinou zkušenost. Ale i negativní názor je názor a každý si musí rozmyslet kde a jak mu to vyhovuje.

• Citovat
  • Upravit
19131
16.1.13 17:21

Já na Iscare nedám dopusit, nikdy mě nikdo do ničeho netlačil, všichni byli vstřícní a milí ;) Že se zatím nezadařilo není chyba Iscare, ale našeho zdravotního stavu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
16.1.13 17:23

Pěšule u které doktorky jsi byla???Já už třeba půjdu na IUI po páte a chystáme se na IVF nikdo mě do něj nenutil je to jen moje rozhodnutí! Kromě poplatků za léky a 30Kč jsem tam ještě nenechala ani korunu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
16.1.13 18:20
Za mě jedině Iscare :palec:, sice ještě nejsem těhu - ale co není teď snad za pár dní bude. Musím říct, že jsem do ničeho nucená nebyla. A naopak mám teď díky Iscare docela problém u jiných lékařů, málokdo totiž je schopen udržet tak vysokou laťku z hlediska přístupu - najednou si všímám, jaký ke mě mají lékaři jinde nadřazený přístup. To, že jsem podstoupila jen jednu inseminaci bylo dáno mým rozhodnutím, že už jsem déle čekat prostě nechtěla a to především kvůli mé hlavě. Naopak bych řekla, že dr. chtěla IVF oddálit, že jsem ještě mladá, takže já přesvědčovala ji.. A pokud někdo říká, že je iscare drahé, tak je to věc relativní. Např. za Gonal 900j. jsem doplácela v jejich lékárně jen 1300Kč a znám holčiny, které v lékárně jiného CARu doplácely 4000 Kč za pero. Ale kolik doplatíš za léky už v ceníku nenajdeš, že…
@Pešule17 píše:
Podělím se s vámi o svou zkušenost v Iscare. Byli jsme tam s manželem před rokem. Hned při vstupu jsme dostali ceník. 2krát jsme byli u jedné paní doktorky, která mě vyšetřovala a už z jejích přeřeků a omylů jsme nebyli dvakrát nadšeni. Manžel byl na spermiogramu, kde oznámili že spermie jsou pomalé. Poté nám doktorka oznámila, že nemá cenu zkoušet inseminaci a rovnou nám chtěla nabídnout termín na umělé oplodnění. Přístup se nám vůbec nezamlouval. Proto jsme se rozhodli, že zkusíme jinou kliniku. Dostali jsme se do Gennetu, kde po prvním sezení s paní doktorkou jsme se domluvili na inseminaci. Před Vánocemi jsme jí podstoupili a dnes mám pozitivní výsledek na těhotenství. Je to každého věc. Ale náš názor je, Iscare bohužel nikomu nedoporučovat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
16.1.13 18:23

Ja teda nechodim do IScare ani do Gennetu, ale hodne casto jsem slysela stiznosti prave na Gennet, na Iscare zatim ne

• Citovat
  • Upravit
15290
16.1.13 20:13

Mno tak já mám s iscare nejlepší zkušenosti, jsem díky nic těhotná, nikdo mě do ničeho netlačil, o IVF jsem si řekla sama, takže za mně je budu doporučovat a už se těším, ajk jim přinesu prcka ukázat!!! asi tak! ale gratuluji k těhu z Gennetu…

@Pešule17 píše:
Podělím se s vámi o svou zkušenost v Iscare. Byli jsme tam s manželem před rokem. Hned při vstupu jsme dostali ceník. 2krát jsme byli u jedné paní doktorky, která mě vyšetřovala a už z jejích přeřeků a omylů jsme nebyli dvakrát nadšeni. Manžel byl na spermiogramu, kde oznámili že spermie jsou pomalé. Poté nám doktorka oznámila, že nemá cenu zkoušet inseminaci a rovnou nám chtěla nabídnout termín na umělé oplodnění. Přístup se nám vůbec nezamlouval. Proto jsme se rozhodli, že zkusíme jinou kliniku. Dostali jsme se do Gennetu, kde po prvním sezení s paní doktorkou jsme se domluvili na inseminaci. Před Vánocemi jsme jí podstoupili a dnes mám pozitivní výsledek na těhotenství. Je to každého věc. Ale náš názor je, Iscare bohužel nikomu nedoporučovat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
16.1.13 20:16

@mishka123 - gratuluju gratuůuju gratuluju k srdíčkům :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pesule17
16.1.13 21:47

Radsi uz se do teto diskuse nebudu zapojovat. Jinak vsem gratulka.

• Citovat
  • Upravit
Pesule17
16.1.13 22:29

Radsi uz se do teto diskuse nebudu zapojovat. Jinak vsem gratulka. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15290
17.1.13 10:07
@Pesule17 píše:
Radsi uz se do teto diskuse nebudu zapojovat. Jinak vsem gratulka. :kytka:

no ber to tak, že my jsme tam všechny spokojené, tak co čekáš, že s tebou budeme souhlasit? zvlášť když většinou jsme si IVF vydupaly samy a nikdo nás do něj netlačil? navíc myslím, že postup léčby a zákroky jsou na dohodě s doktorem, když chceš IUI, tak ti ho udělají… a mimochodem, za ten rok se vám mohlo spermio zlepšit na hranici unosnosti pro IUI…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
17.1.13 10:34

Tak hlásím dnešní stav - z 10 vajíček bylo jedno nezralé - takže 9 se oplodňovalo a máme z toho 7 embryjek.. snad se jim bude všem dařit dobře.. volat si budu až zase v sobotu ráno, pravděpodobný transfer je v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.