Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Luca89 Jupíííí, to je dobře, že čárka sílí
Tak hlavně, ať se drží a nepustí ![]()
@lulllu no krev je ale včerejší a to mi test ukazoval jen ducha, dnešní je už krásná čárka, Včera jsem byla 13DPO, tak snad to bylo fakt jen moc brzy i na krev
@Luca89
přemýšlím jestli jsme se nemohli vidět v Iscare včera? ![]()
@mishka123 tak to jsme se vidět pravděpodobně museli!!
no a ani o tom nevíme…děkuji, snad je k čemu…přemýšlím zda etě počůrat test dneska nebo až zítra
možná eště zesílí čárka..doufám ![]()
Ahoj holky!
tak jsem byla dneska na 4D a fotky Sebíčka nebudou, protože je to pěkný raubíř! Nejdřív si hajal hezky s placentou pod hlavičkou a u hlavičky a v jediném místě, kudy se šlo kouknout na obličejík měl ručičku!!! no tak nám alespoň potvrdila kluka a pak jsem 10 minut lítala po schodech nahoru a dolu, aby se milý sebíček sesunul ještě níž do pánve a lehl si hezky zády, takže jsme akorát tak viděli jeho sexy ouško, ramínko a páteř!!!
no je to poklad!
takže pro velký úspšch 17.12. pokud č.2!!!
@lilia81
je to rošťák, asi se nerad fotí
hlavně, že he vše v pořádku!!! ![]()
@lilia81 Asi se dnes nechtěl fotit
Tak snad se ukáže toho 17týho ![]()
Holky, od včera je mi pěkně blbě. Bolí mě hlava, je mi špatně od žaludku, ale nezvracím. Je mi ale strašně zle. Je to už asi po třetí. Vždycky mě bolí hlava tak tři dny. Už aby to přešlo…
@včelička78 juj, tak snad to brzy bude fajn! držím pěstičky…mě pořád pobolívá břocho a mjám pocit, že v něm mám šutry nebo mě někdo zevnitř tlačí…snad je to dobré znamení…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.