Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zulu, to je mi strašně líto:( řekli ti co se stalo??Byly moc slabé? Ach jooooo. Drž se!!! ![]()
@zulu1 to mě moooc mrzí
tak se drž a buď silná, přístě to určitě vyjde…
![]()
@zulu1 Ach jo, tak to mě strašně moc mrzí
. Drž se, moc Ti přeji, aby to příště už vyšlo ![]()
Děkuju, jsem uplně psycho, mám prášky na uklidnění a vubec nemužu jíst…
@zulu1 - taky je mi to moc lito, verim, ze je to pro Tebe ted hodne tezky, ale neboj, brzo se to povede a hlavne dobre to dopadne ![]()
@zulu1 bohuzel je to kruta reita, ale vez, ze bude lepe. Je to tezke takhle i v pripade, ze se to stale nedari uchytit. Ale neboj, prosly si tim i spousty tech, kterym se to nakonec povedlo. Neni to jednoduche, ale vydrz. Dockas se!
@zulu1 je to tezke, ale uvidis ze brzy se znova podari a tentokrate to vyjde a bude lepe......drz se,,,myslim na tebe
@zulu1 je mi to strašně moc líto, to je fakt zlé… ale věřím, že bude lépe a brzy se zase dočkáš!
Ahoj holky, tak dneska jsem byla na kontrole 7+2, embryo má 14mm a to krvácení jak jsem měla bylo z hematomu, který se mi udělal. Takže příští týden na kontrolu, aby se zjistilo, zda se hem. nezvětšuje.
@včelička78 juu tak snad to bude dobre!!!moc drzim pesticky!!! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobre rano holky, hura MS dorazila v noci, huraaaaa na KET!!! Presne za 2 tydny UTZ, kez by byl darek pod stromek