Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Takže přesně o 14 dní dřív než já:-)takže když jedu Prahy za 15 dní tak už by taky mohli něco vidět ![]()
Holky děkuji, ale ještě nemáme vyhráno. Je ještě brzy a navíc jsem před chvilkou měla pár jasně červených kapek krve na toaleťáku po čůrání. To je asi špatné, že? Bojím se zamlklého těhu
Dnes mi potvrdila MUDr bijící srdíčko, myslíte, že by se to mohlo obrátit ke špatnému takhle rychle?
@zulu1 to odpovídá. To už by tam určitě měli něco vidět
Tak hladně ať to výjde a najdeš krásné dálnice ![]()
@zulu1 cysta a ani hematom tam není. To mi dnes MUDr na UTZ potvdila. Myslela jsem si jestli třeba to nemůže být po tom UTz, ale je mi to divné…
Dělali mi vnitřní UTZ. Že by to bylo po tom, ale až za tak dlouho? Na UTZ jsem byla dopoledne ![]()
No tak to byl zásah, to je jasný…ráno tam zavolej..ještě krvácíš?
@včelička78 to muze byt urcite jen podrazdene, hlavne se zkus nestresovat a kdyztak si zitra zavolej, ale uvidis, ze vse bude v poradku za par mesicu sem das fotky miminka ![]()
Holky, teď jsem byla čůrat a už to přešlo. Tak snad to tak i vydrží. Jen mě trošku bolí jakoby vaječníky.
@včelička78 to muze urcite byt z vysetreni, uvidis, ze vse dobre dopadne
hlavne se setri a uzivej si tehu ![]()
Trošku mi vrtá hlavou proč dělají utz vnitřně, vždyt to fakt neni moc bezpečný???
@zulu1 píše:
Trošku mi vrtá hlavou proč dělají utz vnitřně, vždyt to fakt neni moc bezpečný???
já myslím, že to zas tak nebezpečný není…navíc jinak by to miminko ani neviděli
Přes břicho je to vidět až později…
Tak snad to opravdu nic nebude. Přes břicho se dělá UTZ až později, teď by tam asi nic neviděli. Vnitřní UTZ prý není nebezpečný v těhu. Jsem jen vystreslá, protože takhle přesně se projevilo zamlklé těhu v 7tt. Taky jsem měla pár kapek krve po čůrání na tol papíru a pak už nic… Budu se snažit být v klidu, další UTZ mam příští čtvrtek, ale zítra jim pro jistotu zavolám. Díky holky za podporu, ještě, že vás mám ![]()
Nápodobně, super že vás mám…
vidíte a já myslela že to nebezpečný je…no ted už vim, že ne ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.