Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Luca89 - no byl by to zazrak, kdyby to vyslo ted doma, ale neupinam se na to. Spis jsem nervozni, ze jsem to jeste nedostala, chci na ten KET uz ted v prosinci. VZDY MS dostanu 2 tydny po OVU vcetne PMS, u me je to vzdy dost intenzivni bolest prsou a ted vubec ale vubec zadna bolest, no brzo se to vyresi.snad. proste v pondeli jdu pro vyvolavacku.
@lulllu uvidis treba se zrovna povedlo kdyz s tim nepocitas
moc bych ti to prala…
jinak zavidim ze to takhle umis brat, ja uz tyden pred testem depkuju ze to urcite nevyslo pac me bricho boli takze to asi dostanu ![]()
@Luca89 - neboj, ono hodne holek casto pre terminem MS boli bricho a kolikrat dost hodne a MS stejne nedorazi
Taky jsem obcas mela spatne obdobi, ze se nedarilo. To boleni bricha muze znamenat i zahnizdovani. Taky jsem nekdy uz depkovala tyden pred MS, ze to zase nevyslo, ale vis co, me uz to zaclo s odpustenim s..t, takze kdyz tehu nejsem, embrya mame. A takhle jsem to brala i kdyz jsem byla na IUI, hned ten den jsem si rekla, no a co, tak pujdu na IVF, jednou se decka dockame, medicina pokrocila. Neboj, vyjde to, ty PMS priznaky byvaji skoro stejne jako tehu priznaky.
@lulllu no uvidime, ale na zahnizdovani by bylo mozna brzy, ovu byla ve stredu…no uvidime tak za tyden az se testnu
kazdopadne dekuji a Tobe drzim pesticky at uz se zadari!!!
Holky máte někdo zkušenosti, s těma bolestmi břicha i když jsem těh. mám pocit jako bych to měla každou chvíli dostat a je to 8 dní po termínu…může to být třeba ovulace? pořád mám strach ![]()
@zulu1 - když jsi těhotná, tak už neovuluješ
to by nešlo
jinak menší či větší bolesti břicha jsou normální v celém průběhu těhu… roztahuje se ti děloha a natahují vazy, takže i bodavá bolest v tříslech a nebo u vaječníků je z natahujících se úponů, na kterých děloha drží…
Děkuju, fakt je to hrozný…a to i takhle v časném těhotenství už se to v těle děje?
@zulu1 - já jsem krvácela několikrát týdně nebo špinila, kup si ascorutin v lékárně a 2-2-2, pokud špiníš, přejde to a budeš klidnější, já ho jedla skoro furt
@zulu1 - nemusíš, je to běžná iscare praxe a praxe ve všech centrech při špinění, já si to v neděli koupila, začla brát, pak volala do iscare, ta mi řekla, ať si koupím ascorutin a já na to, že ho mám a beru, tka sjem byla pochválena, že vím, co mám dělat ![]()
Ale tam píšou že to v těhotentví nesmíš…no ale pokud to říkají v iscare ![]()
@zulu1 - ano, ale najdi si to tady na emimi, bere to každá těhule, co špiní.
já to brala asi 8 týdnů a prcek je zdravý
ale klidně si tam zavolej, tohle ti řeknou ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.