Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4273
25.11.12 16:16

@lulllu ta snad to bude vse ok a brzy budes cekat miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
25.11.12 16:19

@Luca89 - no byl by to zazrak, kdyby to vyslo ted doma, ale neupinam se na to. Spis jsem nervozni, ze jsem to jeste nedostala, chci na ten KET uz ted v prosinci. VZDY MS dostanu 2 tydny po OVU vcetne PMS, u me je to vzdy dost intenzivni bolest prsou a ted vubec ale vubec zadna bolest, no brzo se to vyresi.snad. proste v pondeli jdu pro vyvolavacku.

• Citovat
  • Upravit
4273
25.11.12 18:17

@lulllu uvidis treba se zrovna povedlo kdyz s tim nepocitas :) moc bych ti to prala… :kytka: jinak zavidim ze to takhle umis brat, ja uz tyden pred testem depkuju ze to urcite nevyslo pac me bricho boli takze to asi dostanu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
25.11.12 18:22

@Luca89 - neboj, ono hodne holek casto pre terminem MS boli bricho a kolikrat dost hodne a MS stejne nedorazi ;) Taky jsem obcas mela spatne obdobi, ze se nedarilo. To boleni bricha muze znamenat i zahnizdovani. Taky jsem nekdy uz depkovala tyden pred MS, ze to zase nevyslo, ale vis co, me uz to zaclo s odpustenim s..t, takze kdyz tehu nejsem, embrya mame. A takhle jsem to brala i kdyz jsem byla na IUI, hned ten den jsem si rekla, no a co, tak pujdu na IVF, jednou se decka dockame, medicina pokrocila. Neboj, vyjde to, ty PMS priznaky byvaji skoro stejne jako tehu priznaky.

• Citovat
  • Upravit
4273
25.11.12 18:28

@lulllu no uvidime, ale na zahnizdovani by bylo mozna brzy, ovu byla ve stredu…no uvidime tak za tyden az se testnu :) kazdopadne dekuji a Tobe drzim pesticky at uz se zadari!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
25.11.12 18:59

Holky máte někdo zkušenosti, s těma bolestmi břicha i když jsem těh. mám pocit jako bych to měla každou chvíli dostat a je to 8 dní po termínu…může to být třeba ovulace? pořád mám strach :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
25.11.12 19:03

@zulu1 - když jsi těhotná, tak už neovuluješ ;) to by nešlo ;) jinak menší či větší bolesti břicha jsou normální v celém průběhu těhu… roztahuje se ti děloha a natahují vazy, takže i bodavá bolest v tříslech a nebo u vaječníků je z natahujících se úponů, na kterých děloha drží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
25.11.12 19:05

Děkuju, fakt je to hrozný…a to i takhle v časném těhotenství už se to v těle děje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
25.11.12 19:11

Jo a trošku i špinim???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
25.11.12 19:12

@zulu1 - já jsem krvácela několikrát týdně nebo špinila, kup si ascorutin v lékárně a 2-2-2, pokud špiníš, přejde to a budeš klidnější, já ho jedla skoro furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
25.11.12 19:13

A mám to probrat v iscare?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
25.11.12 19:14

Ráno jim zavolám a zeptám se.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
25.11.12 19:18

@zulu1 - nemusíš, je to běžná iscare praxe a praxe ve všech centrech při špinění, já si to v neděli koupila, začla brát, pak volala do iscare, ta mi řekla, ať si koupím ascorutin a já na to, že ho mám a beru, tka sjem byla pochválena, že vím, co mám dělat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
25.11.12 19:19

Ale tam píšou že to v těhotentví nesmíš…no ale pokud to říkají v iscare :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
25.11.12 19:44

@zulu1 - ano, ale najdi si to tady na emimi, bere to každá těhule, co špiní.
já to brala asi 8 týdnů a prcek je zdravý

ale klidně si tam zavolej, tohle ti řeknou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.