Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1111
22.11.12 20:40

Ahoj, já brala dle instrukcí dr. utrogestan od následujícího dne po IUI a měla jsem ho brát do 14DPO a podle testu buď vysadit a v případě // pokračovat v braní. Myslím si, že asi není problém ho brát déle, 2 dny déle asi fakt nehrají roli. Navíc se často užívá i na počátku těhotenství, takže by to ničemu snad nemělo vadit.

@Luca89 píše:
@f-l-e-a tak to mě moc mrzí, ale IVF určitě vyjde :kytka: a ty jsi brala utrogestan jak? já mám brát 16-25DC ae přemýšlím taky o dva dny dýl, abych se testla až 14DPO
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
22.11.12 20:45

@f-l-e-a no uvidím, asi se testnu treba uz přístí neděli to budu 11DPO a pokud bude negativní tak asi počkám a nebo i podle toho, jestli se třeba ucítím jinak, prý by vysazení v případném těhu vadit nemělo no, ale já se tak bojím a tak doufám, že to vyjde, tulíme se 4.den v kuse, tak snad :-D a dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
24.11.12 08:44

Ahoj holky, @f-l-e-a to me mrzi :( IVF Ti da mnohem vyssi sanci nez IUI, ja jsem na IUI byla jenom jednou-neuspesne. Hodne stesti :kytka: Ja budu mit v nedeli 2 tydny po OVU, netestovala jsem zatim, ale po te stimulaci na IVF, je to telo fakt divne :think:. Vzdy me pred MS boli prsa ted vubec nic, jenom tyden me obcas poboliva deloha jako vzdy pred MS. OVU test byl pozitivni v sobotu vecer pred 2 tydny. Ted kdyz potrebuji aby dorazila kvuli KET, tak mrcha nikde :cert: Zitra zkusim test, kdyz bude negativni, v pondeli letim pro vyvolavacku, to bude poprve v zivote, co ji budu potrebovat…Holky prosim vas, co mate zkusenosti s vyvolavackou, po kolika dnech mrcha dorazi po te injekci? Dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
lulllu
24.11.12 08:44

@Luca89 - drzim palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
175
24.11.12 12:00

@lulllu Po vyvolávačce lékaři říkají, že to má přijít do 7 dnů. U kyždé je to jinak, já to dostala většinou do 4 dnů a jednou dokonce ten den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
24.11.12 12:05

@lulllu dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
24.11.12 12:10

@včelička78 dekuji, ja uz jsem docela zoufala z toho jak to telo po stimulaci blbne…Ovu byla 2 tydny zpatky, tak si myslim, ze MS by mela prijit zitra bez problemu, ovsem nemam skoro zadny PMS, ktery zacinam mit tak 7 dnu pred MS. Testy nemam, a neverim tomu, ze by to vyslo doma prirozene. Nebo muze byt pozitivni OVU test i kdyz k rustu foliklu nedochazi? To se mi prave nezda :mrgreen: Vzdy me pred MS boli prsa ted vubec akorat tyden me uz poboliva deloha.

• Citovat
  • Upravit
175
24.11.12 12:51

@lulllu Já si myslím, že když si stimulovala v záři, že ty vaječníky jsou najetý a určitě nějaký folík vyrostl i v říjnu. Pokud si neměla injekci jako třeba pregnyl a nebo ovetrelle, tak by nemělo nic ovlivnit ovu test. Tak třeba to vyšlo :) Zkus si udělat těhu test, držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
24.11.12 12:57

@včelička78 ja jsem mela OPU 4.10. a i kdyz mam PCO a dlouhe cykly, OVU mam, akorat 25-35 den cyklu, tak jsem vyvolavacku nikdy nepotrebovala. Kvuli hyperstimalu jsem nebyla na ET a mela bych az ted v prosinci a dost ted touzim aby MS dorazila, abych mohla v prosinci na KET, V pondeli urcite volam do CAR, kdyz zitra bude test negativni, letim pro vyvolavacku. No dekuji :kytka: ale neverim, ze by to vyslo domka

• Citovat
  • Upravit
496
24.11.12 13:10

@lulllu nestresuj se. Nemusis mit priznaky niceho a muze to klidne vyjit, viz ja, nebo ms dorazi, ale bud v klidu. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
24.11.12 17:15

@lulllu :) dokud se netestnes, tak je porad nadeje, ze to doma vyslo :) moc drzim pesticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
24.11.12 19:51

Holky, týden po testu a už mě zase hrozně bolí podbřišek :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
24.11.12 19:56

@Yasmi @Luca89 - dekuji holky za podporu :hug: na testy kaslu, ani doma zadny nemam. proste v pondeli zavolam do CAR, ze mrcha nedorazila, testnu v pondeli, abych jim rekla, ze je to negativni a ze chci vyvolavacku, abych mohla KONECNE na ten KET :cert: mrcho kde se couras???

• Citovat
  • Upravit
lulllu
24.11.12 19:58

@zulu1 dej si urcite horcik, ten zmirni krece, urcite Ti to taky poradili i v CAR. Neboj :kytka:

• Citovat
  • Upravit
224
24.11.12 20:00

A holky ještě jedna věc…představte si že mám roupa…co na to??:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.