Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@zulu1 tak ho přes den polikej a na večer zaváděj. To taky jde
Jj tak jsem to dělala, pak jsem začla špinit tak ho jen polykám…zitra se jich zeptám
@zulu1 píše:
Já si nedovedu představit jak to ze mně během dne vyteká
mně stačilo vzít slipovku a ani jsem o tom nevěděla…polykání mi způsobovalo takový stavy, že to jsem v práci fakt nemohla ![]()
Včera 13DPO jsem dělala test a ani náznak ničeho a dnes ráno se mi už mrcha rozjíždí. Původně jsem chtěla ještě dnes brát Utrogestan a zítra naposledy testnout, ať mohu s klidem vysadit, ale vysazuji už dnes.
Takže teď už jen s paní dr. nějak natáhnout a naplánovat cyklus přes celý prosinec, ať mohu v lednu začít stimulovat na IVF.
@f-l-e-a píše:
Včera 13DPO jsem dělala test a ani náznak ničeho a dnes ráno se mi už mrcha rozjíždí. Původně jsem chtěla ještě dnes brát Utrogestan a zítra naposledy testnout, ať mohu s klidem vysadit, ale vysazuji už dnes.Takže teď už jen s paní dr. nějak natáhnout a naplánovat cyklus přes celý prosinec, ať mohu v lednu začít stimulovat na IVF.
to je mi líto
Věřím že ivf vyjde ![]()
@alenka84 to je v poho.. spíš mám ještě jeden problém, který se mi zatím daří trošku vytěsnit. Byla jsem na kontrolním odběru na štítku, jelikož jdu v úterý zase na kontrolu, no a ty hodnoty mě zase rozsekaly. Jsem teď takový uzlíček nervů, že jsem se nad těmi výsledky i rozbrečela. Při HP v květnu TSH něco přes 7, pak jsem v červnu nasadila Euthyrox 50 a v srpnu krásně srovnáno na 1,47 (no jaká to byla radost!) a teď mám i přes poctivé braní Euthyroxu hodnotu 5,9! Pořád si říkám, že to třeba nic neznamená, že to takhle mohly rozhodit hormony, které jsem teď brala.. ale strašně se bojím toho, že mi řekne, že IVF ani náhodou. A hlavně s tím potřebuji něco do toho ledna udělat. S dr. Jaržembovskou jsme totiž domluvené, že začneme hned první týden v lednu, takže času moc není.
@včelička78 - buď v klidu, jeslti tě to uklidní já začala krvácet přesně 9 dní po transferu a krvácela jsem 1-2× týdně asi do 9tt, prostě jen co jsem vysadila ascorutin, už jsem špinila nebo krvácela! a tím krvácela myslím ne pár kapišek na toaleťáku, ale růžovou nebo červenou celou slipovku a vidíš, Sebík se má fajn!
pokud bys zase špinila nebo tak, kup si ascorutin 2-2-2 a nebo zvyš utrouš na 2-2-2 pokud máš míň! nic víc ti ani v iscare neřeknou…
@f-l-e-a to mě moc mrzí. Když ti ty hodnoty dokázali srovnat v srpnu, tak oni ti je zase srovnají. Já si myslím, že se ti to možná rozhodilo těma hormonama. Ona si s tím Jaržembovská poradí, je skvělá! Hlavně Ti moc přeji, aby se to další IVF už zadařilo. ![]()
@lilia81 děkuji moc, už jsem klidnější
Těch pár kapek bylo jen včera a od té doby nic. ŤUk Ťuk ťuk, musím to zaklepat!!
@f-l-e-a tak to mě moc mrzí, ale IVF určitě vyjde
a ty jsi brala utrogestan jak? já mám brát 16-25DC ae přemýšlím taky o dva dny dýl, abych se testla až 14DPO
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.