Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Moc děkuju za odpověď. uvídím jak to budu snášet, doufám že taky dobře. a ještě jsem se chtěla zeptat jak dlouho si to budu píchat? nebo je to u každého jinak?
@len-ka píše:
Moc děkuju za odpověď. uvídím jak to budu snášet, doufám že taky dobře. a ještě jsem se chtěla zeptat jak dlouho si to budu píchat? nebo je to u každého jinak?
je to individuální, podle toho jak folikuly rostou
Já píchala jen 7 dní, 8. den pregnyl a dva dny na to odběr, u mě to šlo rychle
Naštěstí, i tak jsem měla břicho jak cedník ![]()
Tak ja jsem pichala jenom 7 dnu Gonal davky po 150 jednot. a mela jsem 58 foliklu a hypestimulak, ja mam PCO, ale slabou formu. Kdyz nemas PCO, tak se neboj
ja jsem to zvladla i s hyperstimulakem, chodila jsem normalne do prace, zadna neschopenka ![]()
@lilia81 píše:
Ahoj holky!!!@zulu1 - já žádnou fotku nevidíííím, já chci takyyyy!!! každopádně holky kdyžvidí, tka gratuluju a přidám se - já ti to říkala, že je brzo
@alenka84 - dneska se mi o tobě zdálo! fakt! já měla už prcka na světě a šla ho ukázat do Iscare a byla jsi tam taky a s bříškem! takže ti chci oznámit, že si myslím, že do března/dubna jsi v tom!
Jeeej, no to je hezky
Holky, vy se jinak znate i osobne?
@lulllu píše:
Jeeej, no to je hezkyHolky, vy se jinak znate i osobne?
nee, odsud nikoho osobně neznám
Pokud jsme se teda někdy nepotkaly náhodou v čekárně, ale nevím o tom ![]()
Ale vždycky když si v čekárně prohlížím ty ženské, tak si říkám, která asi tak chodí na e-mimino
![]()
Alenko, kdy mas jit do Iscare? Kez by se splnil sen Lilie… Ja budu v nedeli 7 dnu po OVU, kez by se stal lurdsky zazrak a nemusela na KET ![]()
@lulllu píše:
Alenko, kdy mas jit do Iscare? Kez by se splnil sen Lilie… Ja budu v nedeli 7 dnu po OVU, kez by se stal lurdsky zazrak a nemusela na KET
já jdu 30.11., tam domluvíme co dál…mezitím se budem věnovat domácí výrobě
Docela se na to i těším, teď pár měsíců sami, protože jsme to dost flákali, jak nebylo potřeba…lenost no ![]()
@lulllu píše:
Alenko, kdy mas jit do Iscare? Kez by se splnil sen Lilie… Ja budu v nedeli 7 dnu po OVU, kez by se stal lurdsky zazrak a nemusela na KET
Jinak budu držet palce, ať na KET nedojde
A i kdyby jo, tak určitě vyjde, a oproti stimulce je KET jen taková pětiminutovka na sále, nic víc, takže pohoda ![]()
Lulllu, jestli jsi měla ovu, tak se může stát všechno
Takže přeji, abys byla o měsíc dřív těhu!
@lulllu píše:
Alenko- urcite se pilne snazte doma, taky vam to muze klapnout!!! Ovu mas, mas ukazkove cykly a co jsem cetla, tak spg byl naposledy v norme. Ted me napadlo… mne vzdycky boli prsa pred MS zacina to asi tak tyden pred MS. Zpusobi to oxytocin, ktery se zvysuje kdyz nedojde k oplodneni anebo progesteron? Nevis nahodou?
@f-l-e-a - ano mela jsem OVU, hlen + pozitivni OVU test, tak zazraky se obcas stavaji, ale beru to strizlive ![]()
@lulllu píše:
Alenko- urcite se pilne snazte doma, taky vam to muze klapnout!!! Ovu mas, mas ukazkove cykly a co jsem cetla, tak spg byl naposledy v norme. Ted me napadlo… mne vzdycky boli prsa pred MS zacina to asi tak tyden pred MS. Zpusobi to oxytocin, ktery se zvysuje kdyz nedojde k oplodneni anebo progesteron? Nevis nahodou?
to nevím, já bych řekla, že progesteron, a že na začátku těhotenství budou bolet stejně
Proto já moc nevěřim na ty ranný přízanky před MS, protože těhotenství na začátku a PMS podle mě vypadá naprosto stejně…ale tak jsou holky, co to třeba poznaj no ![]()
Jinak mě prsa začnou bolet vždycky dva dny po ovu, na chlup přesně…a to tělo ještě neví, jestli bude nebo nebude těhotné
Já jsem si řekla, že teď kašlu na měření BT, abych se nestresovala, ale za tu dobu už jí stejně poznám i bez měření ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.