Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Alenko stále držím palce!
Zulu je mi líto ale taky ještě šance je držím!!!
Lullu mě dělali vyšetření kmenových bunek a protilátky na spermie…
Holky, moc mě mrzí, že to tak dopadlo
Jinak výsledky z imunologie jsem měla cca na 6 papírů formátu A4. Dělají určitě NK buňky, buněčnou imunitu, hematologii, protilátky reprodukčního bloku, lipidový metabolismus, štítnou žlázu, fosfolipidový syndrom a spoustu dalšího…
Tak už to zase přešlo…jen trochu špinim..
tak třeba nakonec vše dobře dopadne ![]()
@zulu1 píše:
Tak už to zase přešlo…jen trochu špinim..tak třeba nakonec vše dobře dopadne
držím palce, ať je za pár dní testík pozitivní ![]()
@zulu1
Tak už to zase přešlo…jen trochu špinim..
tak třeba nakonec vše dobře dopadne ![]()
Jupííííí, tak držím palečky!!
Děkuju, kdyby aspon nebolelo to břicho…holky jak dlouho trvají výsledky krve na těhotenství? je to hned?
@zulu1 z vlastní zkušenosti nevím, protože jsem ještě nikdy nebyla na zjištění HCG z krve, ale kamarádka ano. Řekli ji, že když příjde ráno, tak výsledek bude odpoledne a když by byla přišla odpoledne, tak výsledek až druhý den. Nevím, jestli je to tak všude, ale v jejím případě ano.
Ahojky jsem tu nová tak snad se taky zapojím
chodíme taky do iscaru máme jít do konce roku na ivf, už nám zbývá jen genetika a jdem na to. chtěla jsem se zeptat jestli nevíte zda se při stimulování tloustne. slyšela jsem že se prý při píchání těch injekcí tloustne. máte stím některá zkušenost?
Ahojíček holky
@alenka84
držím ti palečky ![]()
@zulu1
držím palce pokud půjdeš jako samoplátce na krev tak je to ještě tentýž den
Jinak my dnes byli na konzultaci před IVF tak budu mít gonal a centrotide… a léky na štítku
takže se musím ještě objednat na endokrinologii.
No a jinak snad se to stihne ještě teď v prosinci
tak snad už se zadaří ![]()
Ahoj len-ko, vítám tě…
Já brala při prvnim Ivf gonal a potom k tomu cetrotide, při druhym IVF decapeptyl a gonal a nestloustla jsem.Jen mi narostly prsa a byla jsem trochu zavodněná.
Před Ketem jsem brala Estrofem a Utrogestan, u estrofemu uvádějí nárust hmotnoti ale já jdu spíš naopak s váhou dolu, nemám totiž vubec chut na jídlo, při takovým možství prášků.
Tak se toho neboj, určitě to nic závratnýho nebude.
Držim pěsti.
@len-ka ahoj, já naopak po stimulaci trochu zhubla, nějak jsem neměla chuť k jídlu…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Chodim do Pronatalu v Praze a testy imuna delali hned u vstupni prohlidky