Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@f-l-e-a ja jsem brala utrogestan jenom jednou po IUI a mrcha dorazila i pres utrogestan a to festovne…prosim Te hlavne ho jeste nevysazuj!
@f-l-e-a no a nekomu MS dorazi az po vysazeni…jeste nic nevysazuj, je brzo
@lulllu díky, vysazovat fakt nechci.. až podle toho 14DPO. Jen mě zajímalo, jestli když mi MS standardně přichází 12 - 13DPO, tak jestli se mi to tím posune.
@f-l-e-a tezko rict…muzes dostat kramy i pres utros jako ja, nebo Ti to posune o par dnu anebo se Ti kramy rozjedou az par dnu po vysazeni, to Ti nikdo nerekne, pokud s tim nemas uz zkusenost a nevis jaky ma na Tebe utros ucinek. udelej test jeste 14DPO, kdyz bude negativni pak zavolej do CAR a zeptej se. Ja kdyz jsem byl hodne na vazkach, sla jsem na krev jako samoplatce, abych vedela na cem jsem.
@f-l-e-a já jen po ivf dostala MS přes utroš, jinak vždycky až tak tři dny po vysazení
Ahojky, teď jsem tu několik dní nebyla, jak tak koukám, tak je tu toho moc, někdo nový, kdo má vysněné dve //? Já dneska byla na kontrole a píchla si Ovitrelle, takže teď máme snažící dny..
všem vám držím pěstičky, ať máte dáreček pod stromeček
Holky ještě jsem se chtěla zeptat jak dlouho jste čekaly na výsledky z genetiky v iscaru? a za jak dlouho po všech výsledkách jste začaly stimulovat? děkuju za odpovědi ![]()
@len-ka ahoj, ja měla genetiku už hotovou a stimulovat jsem začala hned po všech výsledcíh krve a spermiogramu
ae tím. že jsem přecházela z jednoho centra do druhého, to šlo docela pomalu no
@zulu1 píše:
Holky potvrzeno z krvehcg je 400 a jsem 12 dní po Ketu
jůůůůů gratuluju a držím palce, ať vše pokračuje jak má ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
@f-l-e-a skus jeste vydrzet!!! Ne kazde se ukaze carka 11DPO, mnoha zenam ani ne 14DPO, ale az treba 2 den po terminu MS. Tvuj smutek je fakt predcasny! Drzim palce!