Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15290
17.11.12 19:17

@zulu1 - jestli sšpiníškup si v lékárně askorutin a ber 2-2-2 dokud to nepřejde, předepisují to v CAR a já to brala celý první trimestr, protože jakmile jsem vysadila, tak sjem špinila… an letáku je, že se nesmí v těhu, ale může se, měla jsem ho napsaný, je to céčko a trochu rutinu na stáhnutí cév…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
17.11.12 20:15

Lili za jak dlouho si byla na Utz? po testu? já jedu v pondělí na krev, tak by to mohli udělat při tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
17.11.12 20:29

@zulu1 - až při krvácení 5+6, nemá smysl chodit teď a utz, je tam vidět bublinka až při hcg přes 1000 a to opravdu mít ještě nebudeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
17.11.12 20:31

Děkuju, tak aspon tu krev mi vezmou.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
18.11.12 11:17

Ahoj holky, ja uz jsem cela posahana…zbyly mi nejaky dva LH testy, tak jsem si je jentak ze srandy udelala a ten testovaci prouzek je skoro tak intenzivni jako kontrolni. Predtim, kdyz jsem testovala pred OVU nebo po, tak skoro nebyl videt…Min tyden tesne pred OVU byl jasne pozitivni, pak carka byla hodne slaba a ted po tydnu je silnejsi :think:

• Citovat
  • Upravit
7257
18.11.12 11:33

@lulllu
znám holky co mají dvě ovulace, prostě dozrává vajíčko v každém vaječníku. je to fakt možná, vždyt holky otěhotní i v době ms, těsně po, před atd. tak to zkuste s manželem doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
18.11.12 11:44

@Simi11 ale ja prave OVU mela presne minuly tyden v nedeli, sledovala jsem ovu testy a ten byl silne pozitivni+ hodne intenzivni hlen, bez intimky jsem nedala ani ranu…v sobotu odpoledne a v nedeli odpoledne slabnul, ted ta carka je na testu hodne dobre viditelna, ale neni rozhodne jak testovaci. Vzdy kdyz jsem testovala pred OVU a po OVU tak byla sotva videt…kaslu na to, po te stimulaci je telo uplne zblble…je mi lito, ze jsi dostala MS :,( ale povede se Ti to urcite na jare, bude hezke pocasi, probouzi se priroda a hned se vsechno lip snasi. Ja jsem plne odhodlana jit do KETu v prosinci, jsem uplne nabuzena a kramy bych mela dostat pristi nedeli, cekam na ne, ze se nemuzu dockat, ale PMS nikde :cert: :cert: :cert: zrovna kdyz je ted potrebuji

• Citovat
  • Upravit
lulllu
18.11.12 11:46

Boze pisu nesrozumitelne…v sobotu odpoledne byl OVU test silne pozitivni a v nedeli odpoledne slabnul

• Citovat
  • Upravit
14112
18.11.12 12:06

Zulu gratulace je to tam!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
18.11.12 13:07

Holky chodili jste po otěhotnění do práce?
doufám že mě nenechaj doma, když se cítím dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
18.11.12 13:11
@zulu1 píše:
Holky chodili jste po otěhotnění do práce?
doufám že mě nenechaj doma, když se cítím dobře..

proč by nenechali ;) Pokud nemáš problémy a nějakou šílenou práci, tak není důvod proč zůstávat doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.11.12 16:57

@lulllu
jojo chápu tě :lol:
já když jsem chtěla dostat ms před stimulací, tak mi je psychika oddálila o 5 dní :mrgreen: :mrgreen: snad to nebudeš mít stejné.
držím ti paleček, aby byly 2 čárky pod stromeček. to by byl teprve dáreček, co? :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
18.11.12 22:48
@Simi11 píše:
@lulllu
jojo chápu tě :lol:
já když jsem chtěla dostat ms před stimulací, tak mi je psychika oddálila o 5 dní :mrgreen: :mrgreen: snad to nebudeš mít stejné.
držím ti paleček, aby byly 2 čárky pod stromeček. to by byl teprve dáreček, co? :kytka: :kytka:

Dekuji :hug: uvidime…bricho me uz obcas poboliva jako pred MS, coz tak zacina tyden pred MS, divila bych se hodne, kdyby to vyslo doma, akorat nemam jeste bolava prsa, ktere tyden pred MS zacnu citit a par dnu pred MS je ta bolest dost intenzivni, mozna to prijde pozdeji… Simi, drzim Ti palce, at se co najrychleji das dohromady a na jare se to chytne jedna radost, bylo toho na Tebe letos prilis…a na me taky, akorat ja nedokazu vydrzet do jara, na ten transfer se tesim uz dlouho :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1111
19.11.12 07:11

Ahoj holky, tak dnes 11DPO a na testu bílo. :-( Tzn. že ta slabá čárka 9DPO byl ještě pozůstatek Ovitrelle. Drží se v těle tedy pěkně dlouho, mrška. Ještě si furt říkám, že do 14DPO je čas, ale už tomu moc nevěřím. Teď byly úplně ideální podmínky.. Takže v prosinci pauza pro zklidnění vaječníků a leden IVF. To čekání už se ale nedá vydržet, to zas budou Vánoce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
19.11.12 07:14

Ještě jsem se chtěla zeptat na zkušenosti s utrogestanem - pokud se tedy nezadařilo, dorazí MS i přes něj nebo až ho vysadím? Nemám právě žádné MS příznaky, tak nevím, kdy ji mám čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.