Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19131
17.11.12 09:08
@lulllu píše:
Alenko- urcite se pilne snazte doma, taky vam to muze klapnout!!! Ovu mas, mas ukazkove cykly a co jsem cetla, tak spg byl naposledy v norme. Ted me napadlo… mne vzdycky boli prsa pred MS zacina to asi tak tyden pred MS. Zpusobi to oxytocin, ktery se zvysuje kdyz nedojde k oplodneni anebo progesteron? Nevis nahodou?

to nevím, já bych řekla, že progesteron, a že na začátku těhotenství budou bolet stejně :think: Proto já moc nevěřim na ty ranný přízanky před MS, protože těhotenství na začátku a PMS podle mě vypadá naprosto stejně…ale tak jsou holky, co to třeba poznaj no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
17.11.12 09:09

Jinak mě prsa začnou bolet vždycky dva dny po ovu, na chlup přesně…a to tělo ještě neví, jestli bude nebo nebude těhotné :think: Já jsem si řekla, že teď kašlu na měření BT, abych se nestresovala, ale za tu dobu už jí stejně poznám i bez měření :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
17.11.12 09:13

Zase jsem nevydržela netestovat. A to jsem si říkala, že aspoň do pondělka vydržím! Takže dnes 9DPO (11. den po Ovitrelle) jsem zkusila test a je tam ani ne duch, spíš stíneček.. a nebo si to jen namlouvám. Takže přesně to, čemu jsem se chtěla vyhnout jsem zase udělala. :zed: Teď furt přemýšlím, jestli je to pozůstatek Ovitrelle nebo… náznak těhu. Jen si říkám, že mi nic není. Necítím se ani jako před MS. Normálně mám pár dní před MS citlivá prsa a teď tedy vůbec nic a i pleť se mi před MS spíš zhoršuje a teď ok. Ale je možné, že tomu brátí Utrogestan. Ten jsem totiž nikdy předtím nebrala, tak nemám zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
17.11.12 09:15

Hm, to jo, pred MS se to tezko pozna…ja jsem BT nikdy nemerila, poznala jsem to bezpecne podle hlenu, bez intimky to fakt nejde a pichani ve vajecniku

• Citovat
  • Upravit
lulllu
17.11.12 09:18

@f-l-e-a tezko rict, jestli je to ovitrelle nebo „Tvoje“ hcg…spis bych ten stin brala jako zbytek Ovitrelle. A resis presne to co ja. Za tyden mam termin MS a vzdy mne tuhle dobou zacinaji bolet prsa a deloha a ted nic…cetla jsem v diskusi, ze jednu holku vzdy pred MS bolela prsa a kdyz 2× otehotenela tak vubec, nechci se ale na to upinat.

• Citovat
  • Upravit
lulllu
17.11.12 09:21

Jo a jestli ted poprve beres Utrogestan, tak mozna je to prave Utrosem

• Citovat
  • Upravit
19131
17.11.12 09:32
@f-l-e-a píše:
Zase jsem nevydržela netestovat. A to jsem si říkala, že aspoň do pondělka vydržím! Takže dnes 9DPO (11. den po Ovitrelle) jsem zkusila test a je tam ani ne duch, spíš stíneček.. a nebo si to jen namlouvám. Takže přesně to, čemu jsem se chtěla vyhnout jsem zase udělala. :zed: Teď furt přemýšlím, jestli je to pozůstatek Ovitrelle nebo… náznak těhu. Jen si říkám, že mi nic není. Necítím se ani jako před MS. Normálně mám pár dní před MS citlivá prsa a teď tedy vůbec nic a i pleť se mi před MS spíš zhoršuje a teď ok. Ale je možné, že tomu brátí Utrogestan. Ten jsem totiž nikdy předtím nebrala, tak nemám zkušenost.

no 11. den to ještě ovitrelle být může, já měla tentokrát stínek ještě 1. den po apliakci…ale taky nemusí a je to začínající těhotenství ;) V tohle chvílí nezbývá než držet palce a ty zkus test za dva dny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
17.11.12 11:13

Fleo držim pěsti :lol:
já si taky v čekárně říkala kdo chodí na diskuze ;)
no a já zítra další test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
17.11.12 13:50

Holky tak digitální test---+ 1-2týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
17.11.12 13:56
Gratuluji! :potlesk:
@zulu1 píše:
Holky tak digitální test---+ 1-2týdny
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
17.11.12 14:00

Trochu špinim, v praze řikali že kdyby něco tam mám na pohotovost, ale nechci vypadat jak hysterka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
17.11.12 16:22

@zulu1
:dance: gratulka :)

jinak ahojky holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
17.11.12 16:23

@zulu1
:think: v období ms špiní hodně holek.. ale kdyby to nepřešlo tak raději jeď :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
17.11.12 18:45

Oki děkuju:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
17.11.12 18:57

Každopádně holky, všem které máte před testem držim moc pěstičky…
a ostatním---určitě to taky vyjde… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.