Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
224
16.11.12 11:12

Nemám u sebe foták a z mobilu to nedám.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
16.11.12 11:13

No počkám do neděle na další..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.11.12 00:16

Moc děkuju za odpověď. uvídím jak to budu snášet, doufám že taky dobře. a ještě jsem se chtěla zeptat jak dlouho si to budu píchat? nebo je to u každého jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
17.11.12 08:18

Já si to píchala tak 10 dní před Odebíráním vajíček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
17.11.12 08:29
@len-ka píše:
Moc děkuju za odpověď. uvídím jak to budu snášet, doufám že taky dobře. a ještě jsem se chtěla zeptat jak dlouho si to budu píchat? nebo je to u každého jinak?

je to individuální, podle toho jak folikuly rostou ;) Já píchala jen 7 dní, 8. den pregnyl a dva dny na to odběr, u mě to šlo rychle :) Naštěstí, i tak jsem měla břicho jak cedník :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
17.11.12 08:34

Tak ja jsem pichala jenom 7 dnu Gonal davky po 150 jednot. a mela jsem 58 foliklu a hypestimulak, ja mam PCO, ale slabou formu. Kdyz nemas PCO, tak se neboj :) ja jsem to zvladla i s hyperstimulakem, chodila jsem normalne do prace, zadna neschopenka :)

• Citovat
  • Upravit
lulllu
17.11.12 08:47
@lilia81 píše:
Ahoj holky!!!

@zulu1 - já žádnou fotku nevidíííím, já chci takyyyy!!! každopádně holky kdyžvidí, tka gratuluju a přidám se - já ti to říkala, že je brzo ;)

@alenka84 - dneska se mi o tobě zdálo! fakt! já měla už prcka na světě a šla ho ukázat do Iscare a byla jsi tam taky a s bříškem! takže ti chci oznámit, že si myslím, že do března/dubna jsi v tom!

Jeeej, no to je hezky :) Holky, vy se jinak znate i osobne?

• Citovat
  • Upravit
19131
17.11.12 08:52
@lulllu píše:
Jeeej, no to je hezky :) Holky, vy se jinak znate i osobne?

nee, odsud nikoho osobně neznám ;) Pokud jsme se teda někdy nepotkaly náhodou v čekárně, ale nevím o tom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
17.11.12 08:52

Ale vždycky když si v čekárně prohlížím ty ženské, tak si říkám, která asi tak chodí na e-mimino :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
17.11.12 08:54

Alenko, kdy mas jit do Iscare? Kez by se splnil sen Lilie… Ja budu v nedeli 7 dnu po OVU, kez by se stal lurdsky zazrak a nemusela na KET :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19131
17.11.12 08:58
@lulllu píše:
Alenko, kdy mas jit do Iscare? Kez by se splnil sen Lilie… Ja budu v nedeli 7 dnu po OVU, kez by se stal lurdsky zazrak a nemusela na KET :mrgreen:

já jdu 30.11., tam domluvíme co dál…mezitím se budem věnovat domácí výrobě :mrgreen: Docela se na to i těším, teď pár měsíců sami, protože jsme to dost flákali, jak nebylo potřeba…lenost no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
17.11.12 08:59
@lulllu píše:
Alenko, kdy mas jit do Iscare? Kez by se splnil sen Lilie… Ja budu v nedeli 7 dnu po OVU, kez by se stal lurdsky zazrak a nemusela na KET :mrgreen:

Jinak budu držet palce, ať na KET nedojde ;) A i kdyby jo, tak určitě vyjde, a oproti stimulce je KET jen taková pětiminutovka na sále, nic víc, takže pohoda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
17.11.12 09:03

Lulllu, jestli jsi měla ovu, tak se může stát všechno :-) Takže přeji, abys byla o měsíc dřív těhu!

@lulllu píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
17.11.12 09:04

Alenko- urcite se pilne snazte doma, taky vam to muze klapnout!!! Ovu mas, mas ukazkove cykly a co jsem cetla, tak spg byl naposledy v norme. Ted me napadlo… mne vzdycky boli prsa pred MS zacina to asi tak tyden pred MS. Zpusobi to oxytocin, ktery se zvysuje kdyz nedojde k oplodneni anebo progesteron? Nevis nahodou?

• Citovat
  • Upravit
lulllu
17.11.12 09:06

@f-l-e-a - ano mela jsem OVU, hlen + pozitivni OVU test, tak zazraky se obcas stavaji, ale beru to strizlive :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.