Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@f-l-e-a píše:
Jsem po IUI - 3 folikuly, levá i pravá strana.. tak doufám, že už by to třeba mohlo klapnoutAlenko, je mi to líto, ale pořád tam je ještě naděje.
no ale moc vvelká ne, měla jsem 5-ti denní embrya, to už by muselo podle mě něco být
Tu imunologii doporučuji rozhodně v Podolí, až tam mi zjistili problém. Dělají mnohem podrobnější rozbory, než jinde.
http://www.upmd.cz/?…
objednací doba za 1 měsíc, výsledky do cca měsíce
Holky tak u mě asi blbý…zase bolesti jak před menstruací a je to týden po 'Ketu ![]()
@zulu1 - mno, já týden po ketu špinila a bolelo mě trochu bříško a rozhodně to nebylo menstruaci…
@zulu1 já měla jednu blastocystu a testovala jsem 4 den po ET večer a už tam byly dvě. No, ale každá jsme jiná, takže ty ji klidně můžeš mít až později. Kolikátý jsi dnes den po KET?
@zulu1 - mohlo se chytit jen 1, ještě je brzo, mě se chytly obě
Mě spíš vadí ty tlaky v podbřišku, vždycky jsem to po ET tak 8 den dostala ![]()
@zulu1 píše:
Mě spíš vadí ty tlaky v podbřišku, vždycky jsem to po ET tak 8 den dostala
Já to minule po ivf dostala 9. den po ET, ale absolutně bezbolestně (normálně mívám při MS křeče, které bez prášků nedávám)…
Ach jo, tak sem se těšila že by to mohlo tentokrát vyjít…no uvidim…
@zulu1 píše:
Ach jo, tak sem se těšila že by to mohlo tentokrát vyjít…no uvidim…
Co blbneš, vždyť jsi teprv týden po ET
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.