Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ach jo, třeba je fakt brzy a miminka budou vidět až déle!!!Ale docela si mě zarazila já si chci dát jen jedno-bojím se dvočat…Držím palce a budu koukat jak na tom jste s mimískama.
@MisTer píše:
Ach jo, třeba je fakt brzy a miminka budou vidět až déle!!!Ale docela si mě zarazila já si chci dát jen jedno-bojím se dvočat…Držím palce a budu koukat jak na tom jste s mimískama.
no tak dvě tam určitě nebudou, to už by něco bylo vidět určitě
Já myslím, že až taková pravděpodobnost dvojčat není ![]()
@zulu1 píše:
A toto je tvuj první pokus?
kolik si měla IVF?
jedno IVF mám za sebou, tohle byl první KET
@alenka84 - to je mi líto, že ještě nic nebylo, ale mám obavu, že i kdyby tam bylo jedno, tak při stáří embryí by se měl už ukázat dušíček, ale uvidíme, jak se říká, nic se nemá vzdávat…
@zulu1 - já mám zkušenost s KET jen jednu, nebyla jsem kvůli zánětu v těle na ET, takže jsem šla na KET 2 blastocyst a 6tý den po KET jsem měla dusšíka, chytli se obě, ale srdíčko se rozbušilo jen Sebastiankovi
holky, jak Vás tu vidím, tak si uvědomuju, jaké jsem měla nehorázní štěstí!!!
držím moc moc palečky!!!
@lilia81 píše:
@alenka84 - to je mi líto, že ještě nic nebylo, ale mám obavu, že i kdyby tam bylo jedno, tak při stáří embryí by se měl už ukázat dušíček, ale uvidíme, jak se říká, nic se nemá vzdávat…@zulu1 - já mám zkušenost s KET jen jednu, nebyla jsem kvůli zánětu v těle na ET, takže jsem šla na KET 2 blastocyst a 6tý den po KET jsem měla dusšíka, chytli se obě, ale srdíčko se rozbušilo jen Sebastiankovi
holky, jak Vás tu vidím, tak si uvědomuju, jaké jsem měla nehorázní štěstí!!!
držím moc moc palečky!!!
já si taky myslím, že už by něco mělo být…takže už moc nedoufám, můžu být jen příjemně překvapená ![]()
Tak to je fajn že alespon 1:-)
co to znamená ten dusík? asi jsem blbá ![]()
takže kdy se mám vrhnout na test?
@zulu1 - no jak budeš chtít, málokdo má nervy ze železa jako já, ež testuje tak brzo.. když já si byla jistá, že nemám žádné příznaky, takže to nevyšlo…
No dali mi tak jedno prasklý prý připravené k uhnízdení v děloze a jedno před prasknutím. ale nevim jestli morula nebo blastocysta…
@zulu1 - naprasklé je hatchující blastocysta a před prasknutí blastocysta…
A to jsou dobrý šance? jsem zvědavá ale pořád se v tom moc nevyznám…
@zulu1 - tak šance jsou to dobré, takže uvidíš! říká se že stejné jako u ET 1 embryjka čerstvého
Hm, taky si myslim, ze i u jedne blasty by 10 den mel byt minimalne duch, i kdyz jsou vyjimky, u kterych je test pozitivni pozdeji.
Ja budu mit konecne v prosinci KET, snad, akorat nechapu postup. Volali mi z recepce (po lekarce mi dala recepcni instrukce). 14 den cyklu mam prijit na UTZ. Nedali mi zadny Estrofem a cykly mam dlouhe OVU az cca 30 den…Myslela jsem, ze kdyz mam OVU tak pozde, ze nebudou cekat na OVU a hned cca 3 den cyklu nasadi Estrofem a timpadem vysoke davky estrogenu zabrani OVU uplne. Pak teda jsem cetla, jak to mela Alenka, ze cekala na OVU a pak byl KET, jenze Alenka ma krasny cyklus, ne jako ja
Ten postup mi prijde jako dost divny…Holky co myslite prosim vas?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.