Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Luca89
děkuju ![]()
taky držím palečky, ať se zadaří co nejdřív a nejlépe tento cyklus ![]()
@lulllu
děkuju
doufáme… a když ne tak třeba ten Ket
ale tomu IVF věřím už teď ![]()
Ahoj holky, tak to je fakt na palici…Ten folik co byl 24 mm, byla vazne cysta po stimulaci. Dnes jsem zacla mit ovulacni hlen…coz sedi. Ovu mivam tak 25-35 den cyklu… Ty na recepci v CAR uz ze mne musi byt na palici…
@lulllu píše:
Ahoj holky, tak to je fakt na palici…Ten folik co byl 24 mm, byla vazne cysta po stimulaci. Dnes jsem zacla mit ovulacni hlen…coz sedi. Ovu mivam tak 25-35 den cyklu… Ty na recepci v CAR uz ze mne musi byt na palici…
taky jsem měla po stimulaci cystu…asi 30 mm
@lulllu jejda, no snad to budes mit ok a uz bude jen mimi
ja mam taky malou cysticku, pry po ovu se obcas dela…no od zitra zacinam s Clostikem zas
a co ty??
Alenka, Luca - no to jsem se prave obavala, ze to bude cysta a ne folikl, kdyz mivam ovu az 25-35 den cyklu, podle dnu a hlenu to ted sedi, ze jsem pred ovu, budeme se urcite snazit, proc to nevyuzit, clovek nikdy nevi
Luca, drzim moc palce, ja mam za sebou 1.IVF bez ET kvuli hyperstimulaku, takze mne ceka KET v prosinci, nebo lednu, mame 8 mrazacku. A Alenko jak Ty? Den D se blizi ![]()
Luca89 - diky. Dnes odpoledne jsem si delala OVU test a je pozitivni, tak to zkusime, jestli se stane zazrak a KET nebudeme potrebovat. A Alenka84 jak je?
@lulllu píše:
Luca89 - diky. Dnes odpoledne jsem si delala OVU test a je pozitivni, tak to zkusime, jestli se stane zazrak a KET nebudeme potrebovat. A Alenka84 jak je?
tak nějak furt stejně…
Testovat budes tentokrat pozdeji, asi pristi tyden predpokladam, drzim Ti palce ![]()
@lulllu jeee
tak at se podari i bez KET!!!:) OVU je fajn zpravicka ![]()
Ahoj holky, tak já dnes zkusila testnout a nic…jsem 10 dní po KET
Tak se bojím, že zase nic ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Mishka - neboj, s IVF to urcite vyjde!