Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj tak ja byla vcera na kontrole, vysadili jsme utros a zacinam spinit, takze testy negativni vychazely asi dobre, snad se mi uz spusti naplno, at muzem zacit zas s clostikem..jinak gratuluji vsem, co maji nove 2 // a ostatnim drzim pesticky
Ahoj holky, tak ja mam krev negativni, je to tak, jak jsem si myslela, ze se telo po IVF zblaznilo… pokud mrcha nedorazi, mam v pondeli dorazit do CAR. predpokladam, ze mi pichnou vyvolavacku. To bude poprve v zivote, co ji budu potrebovat…Strasne je to cekani. Muzu mit KET az po 3 MS po IVF…a telo takhle blbne. Asponze mame 8 peknych mrazacku. Luca89-drzim palce do dalsiho boje
@Luca89, lullu
to mě moc mrzí
ale člověk se nesmí vzdát a bojovat dál
on ten mimíš přijde ![]()
@mishka123 píše:
@Luca89, lullu
to mě moc mrzíale člověk se nesmí vzdát a bojovat dál
on ten mimíš přijde
Ja jsem si moc velke nadeje stejne nedelala, takze zadne velke smutky nejsou. Co se da delat ![]()
@f-l-e-a
tak to by bylo, aby to nevyšlo s tak krásnou úrodou ![]()
@lulllu
no mě teď čeká konzultace 15. tak jsem zvědavá co na nás vymyslí… ![]()
takže teď budeš odpočívat a v únoru se vrhnete do úspěšného Ketu? ![]()
Neeee, 4.10. byl OPU 1.IVF po pul roku snazeni a ET bude v prosinci
@mishka123 já s tím moc nepočítala, takže dobrý, ale už aby se povedlo…vypadá to, že mrška přichází, tak snad od pátku Clostík!!
a jak jsi na tom ty?
@Luca89
příště to vyjde
no já jsem po 3. nezdařeném IUI v sobotu mrcha dorazila… takže jsme teď objednaní na konzultaci na IVF a uvidíme… ![]()
@mishka123 jeej, to me mrzi..tak drzim palecky, at IVF vyjde a kdepak mate problem? ja mam polycysticke vajecniky…po Clostiku ovulovaly, tak uvidíme, snad budou zas!!!
a spermio máme ok, takže se zatím snažíme doma…
@Luca89
no my máme dárce manža nemá spermijky a ani se nevyoperovaly
já jsem jinak snad v pohodě… nevím teda ještě jak po imunologické stránce… jinak genetika, hp, laparka je u mě v pořádku…
@mishka123 jo takhle, no imunologii taky jeste nemam, ale pokud se nezadari chytsam se na ni a kaslu na to, ze v praci budou remcat…ted se budem snazit druhy mesic…na ivf drzim pesticky at se podari hned na poprve… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.