Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4273
7.11.12 12:09

Ahoj tak ja byla vcera na kontrole, vysadili jsme utros a zacinam spinit, takze testy negativni vychazely asi dobre, snad se mi uz spusti naplno, at muzem zacit zas s clostikem..jinak gratuluji vsem, co maji nove 2 // a ostatnim drzim pesticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
7.11.12 16:29

Ahoj holky, tak ja mam krev negativni, je to tak, jak jsem si myslela, ze se telo po IVF zblaznilo… pokud mrcha nedorazi, mam v pondeli dorazit do CAR. predpokladam, ze mi pichnou vyvolavacku. To bude poprve v zivote, co ji budu potrebovat…Strasne je to cekani. Muzu mit KET az po 3 MS po IVF…a telo takhle blbne. Asponze mame 8 peknych mrazacku. Luca89-drzim palce do dalsiho boje

• Citovat
  • Upravit
9693
7.11.12 17:58

@Luca89, lullu
to mě moc mrzí :( ale člověk se nesmí vzdát a bojovat dál :hug: on ten mimíš přijde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
7.11.12 17:59

@alenka84
jak se cítíš?
@lilia81
jsem ti ani nepogratulovala k chlapečkovi… tak velká gratulka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
7.11.12 18:00
@mishka123 píše:
@Luca89, lullu
to mě moc mrzí :( ale člověk se nesmí vzdát a bojovat dál :hug: on ten mimíš přijde :hug:

Ja jsem si moc velke nadeje stejne nedelala, takze zadne velke smutky nejsou. Co se da delat ;)

• Citovat
  • Upravit
9693
7.11.12 18:00

@f-l-e-a
:) tak to by bylo, aby to nevyšlo s tak krásnou úrodou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
7.11.12 18:01

@lulllu
:hug: no mě teď čeká konzultace 15. tak jsem zvědavá co na nás vymyslí… :roll:
takže teď budeš odpočívat a v únoru se vrhnete do úspěšného Ketu? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
7.11.12 18:05

Neeee, 4.10. byl OPU 1.IVF po pul roku snazeni a ET bude v prosinci

• Citovat
  • Upravit
lulllu
7.11.12 18:06

Teda KET, tak :mrgreen: chci zavest dve embrya

• Citovat
  • Upravit
lulllu
7.11.12 18:07

Tobe drzim palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4273
7.11.12 18:24

@mishka123 já s tím moc nepočítala, takže dobrý, ale už aby se povedlo…vypadá to, že mrška přichází, tak snad od pátku Clostík!! :mrgreen: a jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
7.11.12 18:27

@Luca89
:hug: příště to vyjde :hug: no já jsem po 3. nezdařeném IUI v sobotu mrcha dorazila… takže jsme teď objednaní na konzultaci na IVF a uvidíme… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
7.11.12 18:33

@mishka123 jeej, to me mrzi..tak drzim palecky, at IVF vyjde a kdepak mate problem? ja mam polycysticke vajecniky…po Clostiku ovulovaly, tak uvidíme, snad budou zas!!! :) a spermio máme ok, takže se zatím snažíme doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
7.11.12 18:35

@Luca89
no my máme dárce manža nemá spermijky a ani se nevyoperovaly :( já jsem jinak snad v pohodě… nevím teda ještě jak po imunologické stránce… jinak genetika, hp, laparka je u mě v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
7.11.12 18:37

@mishka123 jo takhle, no imunologii taky jeste nemam, ale pokud se nezadari chytsam se na ni a kaslu na to, ze v praci budou remcat…ted se budem snazit druhy mesic…na ivf drzim pesticky at se podari hned na poprve… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.