Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@včelička78 jj, uz at to dostanu, snad to prijde i bez duphastonu......ale beru utrogestan tak by mohlo
@Luca89 - utrogestan je stejně jako duphaston progesteron, takže mrcha přijde, až vysadíš do pár dní
Ja kdyz jsem brala utros, mrcha dorazila i pres utros, u kazdeho je to jinak
Lulllu - jsem 21+1 a od včerejška konečně občas cítím mimíse, tak jsem happy! ale spíš, když se přetáčí, ještě mě pořádně nekopl
a v pondělí UTZ screeningový a snad budem vědět, co to je! konečně! už to fakt potřebuju vědět ![]()
Lilia-to je bezva, ze sa dobre drzite! Ten cas strasne leti! Teprve nedavno jsi jen psala, ze se zadarilo! No ja jsem dnes 16 den po ovulaci, mrcha nikde, ani spineni, nic mne neboli, ani prsa, ktere boli vzdy pred MS-vzdy. Bud se telo nejak po te stimulaci zblaznilo, anebo se stal lurdsky zazrak. Ja blb jsem delala test 12 DPO vecer, ktery byl uplne bez ducha…nebudu uz testovat, pockam, jestli dorazi mrcha. Kamoska mela slabe pozit. test az 3 tydny po ovulaci
nebudu se stresovat testem, necham to byt ![]()
@lulllu píše:
Lilia-to je bezva, ze sa dobre drzite! Ten cas strasne leti! Teprve nedavno jsi jen psala, ze se zadarilo! No ja jsem dnes 16 den po ovulaci, mrcha nikde, ani spineni, nic mne neboli, ani prsa, ktere boli vzdy pred MS-vzdy. Bud se telo nejak po te stimulaci zblaznilo, anebo se stal lurdsky zazrak. Ja blb jsem delala test 12 DPO vecer, ktery byl uplne bez ducha…nebudu uz testovat, pockam, jestli dorazi mrcha. Kamoska mela slabe pozit. test az 3 tydny po ovulacinebudu se stresovat testem, necham to byt
Držím palce, ať je to ten zázrak
Jinak po stimulaci to opravdu může být rozházené, já v cyklu po ivf měla naopak MS už asi 11 dní po ovulaci (normálně mám LF dlouho 13-14 dní)…
Alenka84 - dekuji, moc na Tebe myslim, at si brzo mamina
No ja mela v prirozenem cyklu LF VZDY 14 dnu, vzdy. A dnes je 16 den po OVU a vubec nic, zadne spineni, akorat jsem mela 12 DPO cely den dost vyraznou bolest za stydkou kosti a pak to preslo, ted uz ani deloha neboli, prsa neboli-vzdyy boli pred MS a sakra hodne, vsude pisou, ze LF obycejne byva max. 16 dnu, coz zitra bych to mohla dostat, ale vzdy mne tyden pred MS zacnou bolet prsa a boli podbrisek jako pred mrchou. Jinak Alenko ja ten cyklus kdy jsem stimulovala nacIVF jsem mela LF kratkou, 10 dnu. A byl sok, kdyz jsem prisla 6 den cyklu na UTZ a rekla mi, ze mam folikl 24 mm a at se snazime.
Dokonce jsem i tady v diskusich cetla, ze holka mela pozit test az kdyz mela v krvi 13 000 jednotek HCG
no, kdyz mi vysel negativne ten test 12DPO vecer, jsem to brala tak, ze to nevyslo jak obvykle a tesila se na mrchu, at to jde rychleji a mrcha nikde. Ja nevim, jestli muzou mit nektere zeny LF delsi nez treba 18 dnu. Ja mam ale nevyspytatelne telo a u mne je mozne vsechno
ale u mne LF vzdy 14 dnu, tak nevim no. Nezbyva nic jineho nez cekat
@lulllu píše:
Dokonce jsem i tady v diskusich cetla, ze holka mela pozit test az kdyz mela v krvi 13 000 jednotek HCG![]()
![]()
no, kdyz mi vysel negativne ten test 12DPO vecer, jsem to brala tak, ze to nevyslo jak obvykle a tesila se na mrchu, at to jde rychleji a mrcha nikde. Ja nevim, jestli muzou mit nektere zeny LF delsi nez treba 18 dnu. Ja mam ale nevyspytatelne telo a u mne je mozne vsechno
ale u mne LF vzdy 14 dnu, tak nevim no. Nezbyva nic jineho nez cekat
LF by měla být opkaždé stejná, plus mínus den
Ale tělo není stroj, takže může překvapit…každopádně držím palce ať na dalším testu už jsou // a mrcha nepřijde ![]()
vim, ze folikul.faze se muze menit, ale LF by mela byt stejna, coz u mne vzdy byla 14 dnu, ale jak rikas, telo neni stroj, proto se tady neraduji, ale vrta hlavou, co to muze byt…u mne treba ovu byvala cca 25-35 den, to jsem si hlidala a MS dorazila 14 den po ovu. A po stimulaci na IVF byl 24 mm folik 6 den cyklu, je to bordel no. Tak nevim, jetli muze byt LF delsi nez 16 dn, kdyz je ovu tak strasne brzo 1 den po MS
Lulllu - no testovat večer je největší blbost, takže možná se zadařilo, LF se po nevydařeném ivf zkrátit může, tam je to prý naprosto normální… ale teď by LF měla být stejná jako obvykle +- den, jak píše alenka… zajela bych si pro test a RÁNO testla!!! 12 dpo večer tam logicky nic být nemohlo!!!zvlášť při snažení doma!
alenka - a jak ty jsi na tom? jak je?
Lili - ja vim, testovat vecer je blbost
proste mne to jen napadlo, zbyl mi nejaky test doma, jetsli se tam neukaze duch…prave mi vrta hlavou spis moje prodlouzena LF
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.