Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Lulllu - no spíš te´d za poslední dny, jinak bříško moc nemám! skoro vlastně vůbec! pořád vypadám spíš tlustá než těhotná! dokonce mě minulý týden seřvala jedna ženská v metru, že si vymýšlím, že jsem těhotná ![]()
Lili - mam 2 kamosky, ktere jsou hubene jako Twiggy a kdyz byly tehu, tak to na nich bylo videt az od 5-6 mesice!!! sama jsem koukala jako blazen
To je drzost tohlecto, baba jedna! Lili pulku tehu mas uz za sebou, to je supr!
@lilia81 píše:
Lulllu - no testovat večer je největší blbost, takže možná se zadařilo, LF se po nevydařeném ivf zkrátit může, tam je to prý naprosto normální… ale teď by LF měla být stejná jako obvykle +- den, jak píše alenka… zajela bych si pro test a RÁNO testla!!! 12 dpo večer tam logicky nic být nemohlo!!!zvlášť při snažení doma!alenka - a jak ty jsi na tom? jak je?
mně je fajn, dokonce tolik, že jsem na ten KET skoro zapomněla ![]()
Lulllu - jojo, blížím se k dalšímu mezníku - 24+0, kdy už se mimča zachraňují… no, pak další mezník 28+0, pak si dám 36+0 a pak už budu klidná a začnu se konečně stresovat porodem ![]()
Lili- to je uzasny
neboj vsechno dobre dopadne, doufam, ze Te budeme brzo nasledovat
@lulllu píše:
Alenko - tak to je bezvazadne spineni ani boleni bricha?
zatím nic…ale tak je ještě brzo na cokoliv ![]()
Alenka - jasne, na testy a priznaky je dost brzo
zpousta zen nema vubec zadne priznaky, akorat jim nedorazi mrcha
Drzim Ti palce ![]()
@lulllu píše:
Alenka - jasne, na testy a priznaky je dost brzozpousta zen nema vubec zadne priznaky, akorat jim nedorazi mrcha
Drzim Ti palce
snad si dá i u mě teď pohov
Děkuju ![]()
@lilia81 ju fakt? no minule mrisla i pres utros, tak zitra jdu na kontrolu, tak se s Jažemburskou domluvím…:) snad bude fakt stačit jen vysadit a pak zas clostík ![]()
Ahoj holky, tak hned zítra ráno jdu do Iscare a už se zase děsím toho, co mi dr. řekne.. Už si tam začínám připadat jako doma, jen v říjnu jsem tam byla 5× na UTZ. Mám teď před sebou 3 varianty - buď budu mít zase cystu a to se tedy rovnou picnu, nebo tam bude slušný folikul a zkusíme IUI a nebo tam nebude nic a začneme plánovat MS a stimulaci na IVF. Původně jsem si myslela, že bych IVF nechala až na leden, ale pokud to bude možné, šla bych do toho dřív, už na to asi nemám dál čekat…
Lili - gratuluji
budete mit kluka jako buk
Flea-moc drzim palce, taky mam za sebou 1.IVF, bohuzel bez ET kvuli OHSS
Jinak holky delala jsem testy dnes rano 2 a negativni, jeden byl digitalni Clearblue a druhy rapiclear a MS furt nikde, uz je 18 den po OVU
Akorat 14 den po OVU hodne maly ruzovy flek na toaletaku a pak uz vubec nic. Vcera jsem volala do CAR a mam tam jit zitra. To jsou zmatky toto…clovek nevi, co se deje…kramy nikde, test negativni…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Lili - brisko uz je urco hezky videt