Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Alenko a nebyl na testu ani malinkej dusik? No kazdopadne to zkus za par dnu
@lulllu píše:
Alenko a nebyl na testu ani malinkej dusik? No kazdopadne to zkus za par dnu
nic co by bylo vidět, pod lupou to zkoumat nebudu ![]()
Ahoj, v roce 2010 jsem začala navštěvovat centrum reprodukční medicíny GEST. Klinika se nachází na Praze 5, po druhém IVF jsem otěhotněla a v červenci 2011 porodila zdravá dvojčátka. Na klinice jsem byla maximálně spokojená, na každé návštěvě se nám plně věnovali, nikdy jsem neměla pocit, že bychom obtěžobvali, vždy nás vyslechli, poradili. Rádi bychom ještě jedno miminko, vím, že si pro něj půjdu do GESTu. Hodně štěstí, Daniela
@alenka84 to muze byt jeste brzy!!neztracej nadeji, par dni pockej a testni se znova a mooooc drzim pesticky a verim, ze tam najdes konecne dve //!!! ![]()
Ahoj, v téhle diskuzi jsem prvně. Taky navštěvujeme Iscare.
Jsem po 2 nepovedených IVF a ted doma ležim po Ketu…
Dali mi 2 embrya a dnes je to 5 den.
Začíná mě trošku bolet bříško, máte někdo víc zkušeností s Kety?
Děkuju holky…
![]()
@zulu1 píše:
Ahoj, v téhle diskuzi jsem prvně. Taky navštěvujeme Iscare.
Jsem po 2 nepovedených IVF a ted doma ležim po Ketu…
Dali mi 2 embrya a dnes je to 5 den.
Začíná mě trošku bolet bříško, máte někdo víc zkušeností s Kety?
Děkuju holky…![]()
já mám teprve jednu čerstvou zkušenost, čekám na výsledek, ale vypadá to že to spíš nevyšlo, 10. den po KET sněhobílo, břicho pobolívá jak před MS…vím, že odpovídám na něco jiného, ale každopádně držím palce, ať to tobě vyjde ![]()
Je tu pár holek, co jim KET pomohl k miminku ![]()
Si hodná díky, alespon s někym pokecám, zakázali mi jít do práce tak se jen válim
a to je nuda ![]()
a kdy budeš dělat test?
@zulu1 píše:
Si hodná díky, alespon s někym pokecám, zakázali mi jít do práce tak se jen válima to je nuda
a kdy budeš dělat test?
já chodím dńormálně do práce, aspoň na to tolik nemyslím
Já dělala ten 10. den po, což bylo včera, takže někdy tenhle týden, abych věděla, jestli vysadit utrogestan nebo ne ![]()
A co děláš za práci, že ti jí zakázali, jestli se smím zeptat?
Kosmetiku a pedikúru, ale dojíždim 50 km…sice autem ale i tak mi to zakázali. no tak je poslouchám a hlavně pořád spim po těch práškách…
beru estrofem 1-1-1 a utrogestan 2-2-2 takže mazec ![]()
já plánuju test na neděli to bude 11 den.
@MisTer píše:
Alenko pořád ti moc držím palce!!!Kolik si měla embryjek??
dvě…no ještě to nevzdávám, vím, že může být brzo, ale přecejen většina holek už 10. den něco měla, tak se snažím smířit s tou hroší variantou ![]()
Alo a co děláš ty jestli to mužu vědět? Tys vubec neležela?
@zulu1 píše:
Alo a co děláš ty jestli to mužu vědět? Tys vubec neležela?
neležela, myslím, že to není nijak zvlášť potřeba…pracuju v laborce, ale momentálně tady sedím u počítače a píšu disertačku, takže nic fyzicky náročného, jinak bych neschopenku nebo dovolenou taky zvážila, aspoň na pár dní
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Alenko84 - to je mi lito. 10 den po KET blasty a moruly by na testu uz asi dusik mel byt
No testnes asi jeste za par dnu pro jistotu, predpokladam. Kdyz tento KET fakt nevysel urcite si pred 2.IVF vyzadej imuno a genetiku. To snad delaji po neuspechu 1.IVF automaticky…