Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19131
13.11.12 10:10
@zulu1 píše:
Alenko mě dělali imuno v praze v Syn-Labu, poslali mě tam po 1 neuspěšném Ivf přímo z Iscaru.Krev mi vzali asi 3 ampoulky a výsledky mají být do 3 týdnů ale já je měla asi za týden. a objednání trvalo asi měsíc.

díky za info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
13.11.12 10:11

A taky chodím k Jaržembovské…je nejlepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
13.11.12 10:12

Alenko nemáš zač…akorát příjemnosti tam moc nepobrali…to není jak v Iscare, naštěstí sem tam byla tak 10 minut a to stačilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
13.11.12 10:15

Fleo mohu se zeptat po čem ty jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
13.11.12 10:19
@zulu1 píše:
Alenko nemáš zač…akorát příjemnosti tam moc nepobrali…to není jak v Iscare, naštěstí sem tam byla tak 10 minut a to stačilo :lol:

To je mi jasný, no asi jako u každýho doktora :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
13.11.12 10:28

Nene tam je to jak na běžícím pásu, jen sestry berou krev a nazdar…ještě mi tam v recepci asi před 20 lidnmi řekla at zaplatim 17000.já ji říkám potichu že jsem poslaná z iscare a ona na celou pusu..Joo kvuli neplodnosti… no trubka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
13.11.12 10:32

@alenka84 - to je mi líto, ale co vím, tak na genetiku se chodí do gennetu a objednání cca 2-3 týdnu a imuno se objednává do podolí cca 3-4 týdny a výsledky jsou vždy cca za měsíc! ani se ti nedivím, že se na další IVF necítíš, já si myslím, že yb si i tělo mělo odpočinout, tka i vy a oběhat vyšetření a to by nebylo, aby na jaře nebylo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
13.11.12 10:36
@lilia81 píše:
@alenka84 - to je mi líto, ale co vím, tak na genetiku se chodí do gennetu a objednání cca 2-3 týdnu a imuno se objednává do podolí cca 3-4 týdny a výsledky jsou vždy cca za měsíc! ani se ti nedivím, že se na další IVF necítíš, já si myslím, že yb si i tělo mělo odpočinout, tka i vy a oběhat vyšetření a to by nebylo, aby na jaře nebylo!!!

Hlavně psychika potřebuje odpočinout, tělo by si nějak poradilo :mrgreen: 30. jdu na kontrolu, tak se domluvím a rovnou snad objednám na nějaká vyšetření, ať můžu po novym roce všechno oběhat a podat další žádost na pojišťovnu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
13.11.12 10:39

@alenka84 - určo a jedeš někam na hory, zaližovat si nebo tak? ať se odreaguješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
13.11.12 10:39

Alenko to máš pravdu, psychika potřebuje odpočinout. Mě jestli to ted nevyjde tak si dám taky alespon pul roku pauzu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
13.11.12 10:44
@lilia81 píše:
@alenka84 - určo a jedeš někam na hory, zaližovat si nebo tak? ať se odreaguješ?

no asi o tom budu uvažovat :mrgreen: Zatím nic naplánovaného nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
13.11.12 10:45
@zulu1 píše:
Alenko to máš pravdu, psychika potřebuje odpočinout. Mě jestli to ted nevyjde tak si dám taky alespon pul roku pauzu…

no u mě je i blbý, že v květnu-červnu budu končit se studiem a zároveň asi i v práci, tak pak budu muset hledat novou…když se do té doby nezadaří. Teda smlouvu mám sice do konce příštího roku, ale až obhájím, tak tam zůstávat nechci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
13.11.12 10:53

Alenko tak to budu držet pěsti aby to vyšlo..já taky chci z práce odejít ale pokud to nevyjde tak to tam bude muset ještě vydržet…můžu se zeptat? pobolívalo tě po Ketu bříško jako před menstruací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
13.11.12 11:00
@zulu1 píše:
Alenko tak to budu držet pěsti aby to vyšlo..já taky chci z práce odejít ale pokud to nevyjde tak to tam bude muset ještě vydržet…můžu se zeptat? pobolívalo tě po Ketu bříško jako před menstruací?

ne ne, mě po KETu nebolelo vůbec nic :mrgreen: Akorát asi tři dny a dva dny zpátky, to jsem teda myslela že opravdu MS přijde, bylo by to v termínu, ale utrogestan mi jí tentokrát udržel, takže zatím nekrvácím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
13.11.12 11:04

Noo tak to ještě může vyjít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.