Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
224
13.11.12 11:06

Mě vždy bolí břicho a vždy to dostanu tak 9 den po ET, ano utroš mi to neudrží:-(
tak uvidim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
13.11.12 11:16
@zulu1 píše:
Noo tak to ještě může vyjít :D

no ale 12 dní po ET už bych na testu něco měla :nevim: Mně vždycky utroš MS podržel kromě po ivf, to jsme krvácela přesně 14 dní po OPU, i přes utroš…takže tímhle bych se neutěšovala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
13.11.12 11:17
@zulu1 píše:
Mě vždy bolí břicho a vždy to dostanu tak 9 den po ET, ano utroš mi to neudrží:-(
tak uvidim…

tak aspoň vždycky víš na čem jsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
13.11.12 11:21

To jo, zase ta hnusná realita…vždycky mě to srazí na kolena…ty psychický stavy potom, no hruza, tolik let mi je a žádný mimčo :x…mám digi test, kterej to ukáže už po týdnu, tak to asi zítra zkusim..pořád máš naději, ještě 2 dny do těch 14 dnů:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
13.11.12 12:19

@alenka84 to me mrzi :(
Ja na imuno byla objednána do mesice a pul, vysledky byly za 14dni. Na genetiku taky mesic a pul a vysledky by měli byt do třech tydnu. Ale tam teprve jdeme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
13.11.12 12:21

@alenka84 jo a na imuno posílají do synlabu a genetika je přímo v iscare, chodi tam dr, ale jen odpoledne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
13.11.12 12:40

@alenka84 Ahoj Alenko, tak to je mi moc líto, že to nevyšlo :( Jinak já byla na genetice v Iscaru, dochází tam MUDr Veselá a GENvia, s. r.o a to v odpoledních hodinách. Tuším, že až něco kolem 18 :00 hodiny, ale přesně už si to nepamatuji. Objednání tuším tři týdny a výsledky také tři týdny. Na imunologii se čeká delší dobu a myslím že je to taky podle toho, na koho natrefíš na recepci. Zrovna příjemní na té recepci nejsou. Čekala jsem měsíc a pak na výsledky také měsíc. Sestřičky ti vezmou cca 4 ampulky krve a pak si tě pozvou za měsíc na výsleky a to už jdeš k MUDr. Já byla u MUDr, která se jmenuje Barbara Trnková a byla fakt super! Alenko, držím pěstičky, aby genetika a imuno dopadlo dobře a už se tokonečně povedlo!!! Moc Ti to přeju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
13.11.12 12:41
@terulilinka píše:
@alenka84 jo a na imuno posílají do synlabu a genetika je přímo v iscare, chodi tam dr, ale jen odpoledne…

tak každý koukám to má jinak, tak jsme zvědavá kam pošlou mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
13.11.12 12:42

Díky holky, snad další pokus už klapne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
13.11.12 12:43

@alenka84 Jo a ještě jsem zapoměla napsat, že na imuno jsem byla v Synlabu v Mlynářské ulici. Jen tak mimochodem, v pátek tam jedu znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
13.11.12 13:22

@včelička78 ja u ty trnkovy byla taky a teda skvělá nebyla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
13.11.12 13:26

@alenka84 podle me stejne, iscare by snad měl posílat pokaždé stejne ne?:)
Joo a ta genetika, pry tam je ta dr vždy od 15h, my jdeme v 15.30 :) a na imuno mi teda brali 6ampulek.. Koukám ze to maji asi pokaždé jinak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
13.11.12 13:42

To je pravda, každá z nás to má jinak :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
13.11.12 18:47

Ahoj holky, Alenko-tak at mas brzy vysledky genetiky a imuna a muzes se pustit do 2.IVF. Ja jsem se ptala na ty nejasnosti ohledne sveho KET a je to ok, estrofem davaji zenam, ktere vubec neovuluji a timpadem jim neroste sliznice, u mne se par dnu pred KET akorat nasadi utros a v pulce prosince bude KET, mame 8 mrazacku, dam urcite dva :dance:

• Citovat
  • Upravit
1111
13.11.12 18:59

Jsem po IUI - 3 folikuly, levá i pravá strana.. tak doufám, že už by to třeba mohlo klapnout

Alenko, je mi to líto, ale pořád tam je ještě naděje.

@zulu1 píše:
Fleo mohu se zeptat po čem ty jsi?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.