Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mě vždy bolí břicho a vždy to dostanu tak 9 den po ET, ano utroš mi to neudrží:-(
tak uvidim…
@zulu1 píše:
Noo tak to ještě může vyjít
no ale 12 dní po ET už bych na testu něco měla
Mně vždycky utroš MS podržel kromě po ivf, to jsme krvácela přesně 14 dní po OPU, i přes utroš…takže tímhle bych se neutěšovala ![]()
@zulu1 píše:
Mě vždy bolí břicho a vždy to dostanu tak 9 den po ET, ano utroš mi to neudrží:-(
tak uvidim…
tak aspoň vždycky víš na čem jsi ![]()
To jo, zase ta hnusná realita…vždycky mě to srazí na kolena…ty psychický stavy potom, no hruza, tolik let mi je a žádný mimčo
…mám digi test, kterej to ukáže už po týdnu, tak to asi zítra zkusim..pořád máš naději, ještě 2 dny do těch 14 dnů:-)
@alenka84 to me mrzi ![]()
Ja na imuno byla objednána do mesice a pul, vysledky byly za 14dni. Na genetiku taky mesic a pul a vysledky by měli byt do třech tydnu. Ale tam teprve jdeme..
@alenka84 jo a na imuno posílají do synlabu a genetika je přímo v iscare, chodi tam dr, ale jen odpoledne…
@alenka84 Ahoj Alenko, tak to je mi moc líto, že to nevyšlo
Jinak já byla na genetice v Iscaru, dochází tam MUDr Veselá a GENvia, s. r.o a to v odpoledních hodinách. Tuším, že až něco kolem 18 :00 hodiny, ale přesně už si to nepamatuji. Objednání tuším tři týdny a výsledky také tři týdny. Na imunologii se čeká delší dobu a myslím že je to taky podle toho, na koho natrefíš na recepci. Zrovna příjemní na té recepci nejsou. Čekala jsem měsíc a pak na výsledky také měsíc. Sestřičky ti vezmou cca 4 ampulky krve a pak si tě pozvou za měsíc na výsleky a to už jdeš k MUDr. Já byla u MUDr, která se jmenuje Barbara Trnková a byla fakt super! Alenko, držím pěstičky, aby genetika a imuno dopadlo dobře a už se tokonečně povedlo!!! Moc Ti to přeju ![]()
@terulilinka píše:
@alenka84 jo a na imuno posílají do synlabu a genetika je přímo v iscare, chodi tam dr, ale jen odpoledne…
tak každý koukám to má jinak, tak jsme zvědavá kam pošlou mě ![]()
@alenka84 Jo a ještě jsem zapoměla napsat, že na imuno jsem byla v Synlabu v Mlynářské ulici. Jen tak mimochodem, v pátek tam jedu znovu
@alenka84 podle me stejne, iscare by snad měl posílat pokaždé stejne ne?:)
Joo a ta genetika, pry tam je ta dr vždy od 15h, my jdeme v 15.30
a na imuno mi teda brali 6ampulek.. Koukám ze to maji asi pokaždé jinak ![]()
Ahoj holky, Alenko-tak at mas brzy vysledky genetiky a imuna a muzes se pustit do 2.IVF. Ja jsem se ptala na ty nejasnosti ohledne sveho KET a je to ok, estrofem davaji zenam, ktere vubec neovuluji a timpadem jim neroste sliznice, u mne se par dnu pred KET akorat nasadi utros a v pulce prosince bude KET, mame 8 mrazacku, dam urcite dva ![]()
Jsem po IUI - 3 folikuly, levá i pravá strana.. tak doufám, že už by to třeba mohlo klapnout
Alenko, je mi to líto, ale pořád tam je ještě naděje.
@zulu1 píše:
Fleo mohu se zeptat po čem ty jsi?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.