Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15290
12.11.12 17:40

@lulllu - myslím, že se na estrofem vykašlali a na ovu se čekat nebude, že to bude v pohodě… buď ráda, estrofem ej opruz!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
12.11.12 17:49

Lili - ja si to akorat nedokazu predstavit ten mechanizmus, do pytle…nebude to telo zblbly??? Asi automaticky po KET se nasadi progesteron a ten zastavi dalsi rust foliklu??? Nesnasim, kdyz lekari se mnou neco delaji a nevysvetli mi to :cert:

• Citovat
  • Upravit
15290
12.11.12 18:06

@lulllu - no to chápu a u koho jsi byla? že ti nic neřeknou, se mnou vždy vše konzultovali, ale já se taky furt ptala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
12.11.12 18:09

@lulllu já jsem to tedy měla tak, že jsem šla na sono cca 10 DC a pak podle toho jsem si píchla injekci na ovu podle příkazu mudr., takže potom bylo jasné, kdy byla ovu a podle toho rozmrazili embryjka a mám dojem, že cca 17 DC byl KET. A progesteron jsem začala užívat až po ovu.
Každopádně až KET byl mojí spásou :-) už chybí cca měsíc do vytouženého mimča, takže momentálně se začínám příjemně bát… porodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
12.11.12 18:42

Lullu já myslím že by to s tebou měli probrat.ale já začala brát 2 DC estrofem a 15DC jsem přidala utrogestan.18 DC jsem šla na Ket. a taky doufám že to konečně vyjde… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
12.11.12 23:03

@lilia81 krásná fotečka sebastianka! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
13.11.12 06:53

Ahoj lili, koukám, že už máte vybráno i jméno! Strašně to letí..

Dnes jsem 5DPO a zatím zvládám odložit testovací myšlenky. Ale do 14. dne nevydržím. Snažím se moc neupínat na výsledek, jelikož nic nepociťuji, ani žádný PMS. Možná to je tím Utrogestanem. Nevíte, jestli se Ovitrelle drží v těle déle než Pregnyl? Přeci je tam víc jednotek.. ale tak 9 či 10DPO (tzn. 11-12dní po aplikaci) by už v těle být neměl, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
13.11.12 07:09
@f-l-e-a píše:
Ahoj lili, koukám, že už máte vybráno i jméno! Strašně to letí..Dnes jsem 5DPO a zatím zvládám odložit testovací myšlenky. Ale do 14. dne nevydržím. Snažím se moc neupínat na výsledek, jelikož nic nepociťuji, ani žádný PMS. Možná to je tím Utrogestanem. Nevíte, jestli se Ovitrelle drží v těle déle než Pregnyl? Přeci je tam víc jednotek.. ale tak 9 či 10DPO (tzn. 11-12dní po aplikaci) by už v těle být neměl, ne?

Tak já měla pregnyl 10000 jednotek a Ovitrelle 6500 a přesto se mi Ovitrelle držel dýl, ale mohlo to být momentálním pitným režimem, nebo čím :think: Měla jsem mini ducha ještě 11. nebo dokonce 12. den po aplikaci tentokrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
13.11.12 07:15

Ahoj holky, Lili - chodim do Pronatalu v Praze, ani nevim proc jsem zabloudila do Iscare diskuse, snad to nikomu nevadi ;) Asi jak mi nasadi utros ten 14 den, tak ovulace se asi zablokuje, za par dnu KET, tak si to teda vysvetluji. Pokud by mi nekdo jeste poradil, tak to uvitam. Treba Alenka, snad ;)

No ja mela Ovitrelle jednu davku pred IUI a 8 den po aplikaci jsem ji v sobe uz NEMELA, ani duch, nic, snehobilo.

• Citovat
  • Upravit
1111
13.11.12 07:15

Aha, tak to je zajímavé.. to už mi přijde opravdu dlouhá doba. Tak nevím, jestli nemám testovat, zda se mi z těla vytrácí.. :think:

@alenka84 píše:
Tak já měla pregnyl 10000 jednotek a Ovitrelle 6500 a přesto se mi Ovitrelle držel dýl, ale mohlo to být momentálním pitným režimem, nebo čím :think: Měla jsem mini ducha ještě 11. nebo dokonce 12. den po aplikaci tentokrát
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
13.11.12 07:18

Flea - kazda jsme jina, kazda jinak dlouho vylucuje HCG, ja ho v sobe nemela uz 8 den po pichnuti a nektera ho ma v moci jeste 12 den. Neznervoznuj se tim ;)

• Citovat
  • Upravit
19131
13.11.12 07:21
@lulllu píše:
Ahoj holky, Lili - chodim do Pronatalu v Praze, ani nevim proc jsem zabloudila do Iscare diskuse, snad to nikomu nevadi ;) Asi jak mi nasadi utros ten 14 den, tak ovulace se asi zablokuje, za par dnu KET, tak si to teda vysvetluji. Pokud by mi nekdo jeste poradil, tak to uvitam. Treba Alenka, snad ;)No ja mela Ovitrelle jednu davku pred IUI a 8 den po aplikaci jsem ji v sobe uz NEMELA, ani duch, nic, snehobilo.

no já si nejsem jistá, někde jsem četla, že utrogestan ovu nezablokuje :think: Ale každopádně když ti dávají utrogestan už takhle brzo tak KET bude chvíli po tom…já ho měla 4 dny po ovulaci (utrogestan jsem nasadila dva dny po ovitrelle)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
13.11.12 07:23
@lulllu píše:
Flea - kazda jsme jina, kazda jinak dlouho vylucuje HCG, ja ho v sobe nemela uz 8 den po pichnuti a nektera ho ma v moci jeste 12 den. Neznervoznuj se tim ;)

krom toho, že jsme každá jiná, je to i pokaždý jiný…já měla už třikrát ovitrelle a jednou pregnyl a vždycky to bylo tak 9.-12. den po poslední dušík, testovala jsem po injekci vždycky abych měla přehled. Ale pokaždý to bylo o nějaký den jinak než minule…a pregnyl 10000 j mi zmizel ze všech těch případů nejrychlejc, zvláštní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
13.11.12 07:23

Jinak já už jsem jasná, test bílý, včera jsem zašpinila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
13.11.12 07:31

Alenka84 - povede se pristi IVF, ale urcite at Ti udelaji predtim imuno a genetiku. No Alenko ja jsem nepochopila moc postup, kterym u mne udelaji KET. Lekarka vi, ze mam OVU az cca25-35 den cyklu. Mam prijit 14 den cyklu, Estrofem mi nedala, myslela jsem, ze ho dostanu, kdyz je OVU tak pozde, to jako pak tam vlozi embryo a ja klidne budu za nekolik dnu ovulovat???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.