Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lulllu
6.11.12 08:40

Volala jsem ted do CAR, v kolik mam zitra teda dorazit, tak to zmenili, mam pockat, jestli mrcha nedorazi do pristiho pondeli, tak pujdu na vysetreni. Rozhodla jsem se, ze zitra pujdu na krev jako samoplatce, at vim na cem jsem.

• Citovat
  • Upravit
496
6.11.12 09:47
@lulllu píše:
Volala jsem ted do CAR, v kolik mam zitra teda dorazit, tak to zmenili, mam pockat, jestli mrcha nedorazi do pristiho pondeli, tak pujdu na vysetreni. Rozhodla jsem se, ze zitra pujdu na krev jako samoplatce, at vim na cem jsem.

dobře děláš, budeš mít klid a vědět, na čem jsi, držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
6.11.12 12:59

@alenka84 Alenko, mě taky nic nebylo .Jen jsem měla zvýšenou tělesnou teplotu, jinak opravdu nic. Já myslím, že by na testu mohl být vidět náznak druhé čárky už zítra? Moc přeju, aby ti to vyšlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
6.11.12 13:01

@lilia81 Velká gratulace :potlesk: Kluk jako buk :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
6.11.12 13:08

@f-l-e-a hodně štěstí na dnešek, ať je tam aspoň jeden folík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
7.11.12 07:02

Ahoj holky, tak včerejší kontrola pro mě byla velkým překvapením. Už od dveří jsem dr. hlásila, že mám zase určitě cystu, že to cítím hlavně na pravé straně. No a jak jsem pak byla překvapená, když na pravé straně hlásila 2×20mm folikul, na levé 1×20mm folikul a sliznici 8,5mm. Včera večer Ovitrelle a zítra IUI. Na takovéto hodnoty jsem se nikdy nedostala, tak snad to vyjde. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
7.11.12 07:08
@f-l-e-a píše:
Ahoj holky, tak včerejší kontrola pro mě byla velkým překvapením. Už od dveří jsem dr. hlásila, že mám zase určitě cystu, že to cítím hlavně na pravé straně. No a jak jsem pak byla překvapená, když na pravé straně hlásila 2×20mm folikul, na levé 1×20mm folikul a sliznici 8,5mm. Včera večer Ovitrelle a zítra IUI. Na takovéto hodnoty jsem se nikdy nedostala, tak snad to vyjde. ;)

no paráda :potlesk: Budu držet palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
7.11.12 07:12

Flea - to je krasa!!! To urco vyjde! Taky jsem tam nedavno sla s tim, ze mam cystu a byl tam folikl 24 mm :D a na druhy den uz nebyl citit, a jak se ma Alenka? Cas testovani se pomalu blizi, ja jdu ted na krev

• Citovat
  • Upravit
19131
7.11.12 07:16
@lulllu píše:
Flea - to je krasa!!! To urco vyjde! Taky jsem tam nedavno sla s tim, ze mam cystu a byl tam folikl 24 mm :D a na druhy den uz nebyl citit, a jak se ma Alenka? Cas testovani se pomalu blizi, ja jdu ted na krev

já se mám dobře, pořád na to nijak zvlášť nemyslím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
7.11.12 07:17

Alenka - No vyborne!!! Takze tentokrat to vyslo! Urcite :kytka:

• Citovat
  • Upravit
lulllu
7.11.12 07:19

Ja jsem zvedava jako vyjde krev, nadeje si zbytecne nedelam :D ale LF mam uz tento cyklus 19 dnu, ale fakt to muze byt rozhazene po te IVF stimulaci

• Citovat
  • Upravit
1111
7.11.12 07:28
19 už je docela dost na to, abys to měla rozhozené jen stimulací. Třeba budeš překvapená jako já včera. Držím pěsti! :palec:
@lulllu píše:
Ja jsem zvedava jako vyjde krev, nadeje si zbytecne nedelam :D ale LF mam uz tento cyklus 19 dnu, ale fakt to muze byt rozhazene po te IVF stimulaci
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
7.11.12 08:30

Flea to je náááááádherná úroda držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
7.11.12 10:18

@f-l-e-a - no tp je super úroda! držím strašně moc palečky!!!

@alenka84 - ty jo já už jsem víc nervozní než ty, jak to dopadlo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
7.11.12 11:15
@lilia81 píše:
@f-l-e-a - no tp je super úroda! držím strašně moc palečky!!!@alenka84 - ty jo já už jsem víc nervozní než ty, jak to dopadlo!!!

no to asi jo, já vůbec :mrgreen: :mrgreen: Jo a taky gratuluju k chlapečkovi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.