Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lulllu píše:
Volala jsem ted do CAR, v kolik mam zitra teda dorazit, tak to zmenili, mam pockat, jestli mrcha nedorazi do pristiho pondeli, tak pujdu na vysetreni. Rozhodla jsem se, ze zitra pujdu na krev jako samoplatce, at vim na cem jsem.
dobře děláš, budeš mít klid a vědět, na čem jsi, držím palce
@alenka84 Alenko, mě taky nic nebylo .Jen jsem měla zvýšenou tělesnou teplotu, jinak opravdu nic. Já myslím, že by na testu mohl být vidět náznak druhé čárky už zítra? Moc přeju, aby ti to vyšlo ![]()
@f-l-e-a hodně štěstí na dnešek, ať je tam aspoň jeden folík ![]()
Ahoj holky, tak včerejší kontrola pro mě byla velkým překvapením. Už od dveří jsem dr. hlásila, že mám zase určitě cystu, že to cítím hlavně na pravé straně. No a jak jsem pak byla překvapená, když na pravé straně hlásila 2×20mm folikul, na levé 1×20mm folikul a sliznici 8,5mm. Včera večer Ovitrelle a zítra IUI. Na takovéto hodnoty jsem se nikdy nedostala, tak snad to vyjde. ![]()
@f-l-e-a píše:
Ahoj holky, tak včerejší kontrola pro mě byla velkým překvapením. Už od dveří jsem dr. hlásila, že mám zase určitě cystu, že to cítím hlavně na pravé straně. No a jak jsem pak byla překvapená, když na pravé straně hlásila 2×20mm folikul, na levé 1×20mm folikul a sliznici 8,5mm. Včera večer Ovitrelle a zítra IUI. Na takovéto hodnoty jsem se nikdy nedostala, tak snad to vyjde.
no paráda
Budu držet palce ![]()
Flea - to je krasa!!! To urco vyjde! Taky jsem tam nedavno sla s tim, ze mam cystu a byl tam folikl 24 mm
a na druhy den uz nebyl citit, a jak se ma Alenka? Cas testovani se pomalu blizi, ja jdu ted na krev
@lulllu píše:
Flea - to je krasa!!! To urco vyjde! Taky jsem tam nedavno sla s tim, ze mam cystu a byl tam folikl 24 mma na druhy den uz nebyl citit, a jak se ma Alenka? Cas testovani se pomalu blizi, ja jdu ted na krev
já se mám dobře, pořád na to nijak zvlášť nemyslím ![]()
Ja jsem zvedava jako vyjde krev, nadeje si zbytecne nedelam
ale LF mam uz tento cyklus 19 dnu, ale fakt to muze byt rozhazene po te IVF stimulaci
@lulllu píše:
Ja jsem zvedava jako vyjde krev, nadeje si zbytecne nedelamale LF mam uz tento cyklus 19 dnu, ale fakt to muze byt rozhazene po te IVF stimulaci
@f-l-e-a - no tp je super úroda! držím strašně moc palečky!!!
@alenka84 - ty jo já už jsem víc nervozní než ty, jak to dopadlo!!!
@lilia81 píše:
@f-l-e-a - no tp je super úroda! držím strašně moc palečky!!!@alenka84 - ty jo já už jsem víc nervozní než ty, jak to dopadlo!!!
no to asi jo, já vůbec
Jo a taky gratuluju k chlapečkovi ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Volala jsem ted do CAR, v kolik mam zitra teda dorazit, tak to zmenili, mam pockat, jestli mrcha nedorazi do pristiho pondeli, tak pujdu na vysetreni. Rozhodla jsem se, ze zitra pujdu na krev jako samoplatce, at vim na cem jsem.