Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já ovulaci mám a měla jsem Merional…ono taky poprvé je to takové zkoušení co ti bude vyhovovat, trefit se nemusí
U mě to teda vyšlo perfektně, reagovala jsem krásně
@MisTer píše:
Lili prosim tě dělala ti Jaržembovská před IVF imuno a genetiku???
to se dělá většinou až po nevydařeném ivf, ne?
Alenka no právě…ale přijde mi to nutné před…protože pak jen nacpu 20tis za nic a musím znovu.
@alenka84
no snad mi to namíchaj taky správně… bojím se toho OHSS ![]()
jinak s tou imuno by mě to také zajímalo…
my genetiku tedy máme, ale kvůli manžovi… to mám v pořádku… ale IMUNO asi nemáme…
@MisTer - ne, nedělala, oni dělají až po 1. neúspěšném IVF, jako já si myslím, že to je na jednu stranu zbytečné, já jsem pro jistotu brala femibion, kdybych měla nějakou tu mutaci, ale jinak jsem se nevzrušovala… prostě jsem si nepřipouštěla, že by to mohlo nevyjít a mohlo být něco blbě… u manžela mi bylo jasné, že jsou geny ok a u mě jsem to moc neřešila, když vždycky v rodině všichni otěhotněli…
Lili aha, tak si myslíš, že na těhle vyšetření nemám trvat???NEbo se na to ptát? Já si taky nepřipouštím, že by to nevyšlo ale na druhou stranu kdyby náhodou tak mě štve že vytáhnou peníze a až pak vyšetřují. U nás je v rodině taky vše OK, všichni těhotný hned. Jen přítelova mamka měla u druhého dítěte neprůchodné vejcovody tak šla taky na umělé před 13ti lety.
@MisTer já třeba imuno mám a genetika mě čeká.. a to do IVF v nejbližší době jít nemůžu a zatím ani nechci.. ale ofiko píšou, že se to dělá až po neuspěšným…
@terulilinka
Teru proč nemůžeš jít od IVF? ![]()
@lilia81
takže tu IMUNO taky nebudu řešit ![]()
Teri tobě to ale nabídla že si měla ty biochemka nebo jen tak???Já to prostě na ní zkusím a když ne no nedá se nic dělat!
@MisTer - jak chceš, ale já si myslím, že je to zbytečné, ale chápu tě, ta genetika není tak drahá, imuno si myslím, když jdete na IVF zbytečné je, kdybys měla alergii na spermouše, tka je to jedno, kdybys měla alergii na vajucha, tak ej to horší… genetika spíš kvůli tý listovce, ale tomu můžeš předejít tím femibionem…
Ahoj holky, poprosila bych vas o vas nazor…volala jsem do CAR a rekli mi, ze KET udelaji 3 cyklus po IVF. Docela mne to rozhodilo, protoze mi rekla lekarka, ze jsem po OHSS ok a ze vidi ten folikl a at se snazime doma. Ja postradam logiku. Tak kdyz jsem ok, nechapu proc KET az ve 3 cyklu, ale muzeme se klidne snazit doma??? a pak mam prijit v 6 den cyklu na UTZ jestli tam nebude videt vedouci folikl, a kdyz nebude to je normalni brat od 6 dne ESTROFEM??? Diky za reakce
Lili díky za vysvětlení beru klasickou listovku takže začnu zobat zítra koupím femibion půl rok by mohl být dostatečný aby se tělo trošku porčistilo.
Ahojky holky, tak jsem objednaná poprvé do Iscare 15.11. v 12:20hod. Objednala jsem se k dr. Jaržembovské
tak snad to bude dobrý…
. Jinak všem držím palečky, ať to zvladneme…
@mishka123 já jsem píchala Merional kvůli tomu, že v lékárně neměli Menopur a nedoplácela sem nic. Pak sem měla Orgalutran a Ovitrelle. Za Ovitrelle jak píše Alenka chtějí cca 350,–Kč, už si přesně nepamatuji kolik. No a pak jsme skládali zálohu na IVF 16 000,–Kč a při vyúčtování jsme dopláceli jen 200,–Kč. Měli sme prodlouženou kultivaci, ICSI, zmražení embryjí a echokater nebo jak se to jmenuje.
@Jita86 MUDr Jaržembovská je skvělá, ale to všichni doktoři a sestřičky v Iscare
Přeji hodně štěstí!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.