Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, Alenka84 - drzim Ti palce, at to dobre dopadne! Ja jsem dnes rano test nedelala, nejak jsem na to nemela naladu, pockam jestli dorazi mrcha, ani nevim kdy to bude, jak to mam nepravidelne…tento patek bude 14 DPO. Od utery mam takove mirne bolesti za stydkou kosti, ale neni to jak na mrchu, ja uz nicemu nerozumim…No hlavne, ze 12DPO jsem si delala test vecer, ktery byl uplne negativni, ANI naznak ducha, takze asi nic…no nic 8 embryjek je v mrazaku, akorat to cekani uz spatne snasim ![]()
@lulllu píše:
Alenka84 - v kolik mas KET? Vse ok?
mám tam být v půl dvanaácté, ale ještě nevím, jestli přežily embrya…
@alenka84 Alenko, držím pěstičky, ať se embryjka dobře rozmrazí a pak krásně zavrtají ![]()
Holky, Vám všem děkuji za podporu, jsem jak praštěná a každý den si dělám test, jestli čárka nezmizela. No a pořád tam je ![]()
@včelička78 píše:
Holky, Vám všem děkuji za podporu, jsem jak praštěná a každý den si dělám test, jestli čárka nezmizela. No a pořád tam je
Tak to je dobré znamení ![]()
Lulllu, třeba si toho víc vypila a test se ukázal večer negativní. Uvidíš zítra, neházej flintu do žita. Né každá má druhou čárku už 12 DPO. To čekání na výsledek je hrozný, chápu a moc Ti přeji, aby si tam tu druhou čárku brzo našla ![]()
@alenka84 Alenko, ty si budeš dávat jedno a nebo dvě embryjka? Jo a jestli se teda můžu zeptat, tak v jakém stádiu jsou zamražené?
Holky, az pujdete do iscaru, tak pozdravujte naseho nanuka, je tam treti od dvojcat a stale ceka
@včelička78 píše:
@alenka84 Alenko, ty si budeš dávat jedno a nebo dvě embryjka? Jo a jestli se teda můžu zeptat, tak v jakém stádiu jsou zamražené?
no všechny co přežijou, kolik to bude nevím
Mám jednu blastu a jednu morulu
@včelička78 píše:
@alenka84 Tak to je moc krásný!!
no ještě nevím, co zbyde, nedaří se mi dovolat do Iscare
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Vcelicka - moc gratuluji!!!