Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Slunicko81 - to je mi líto, už jsi si hodně prožila, takže se nedivím, že si chceš odpočinout! kamarádku teď čeká 3. IVF a taky říkala, že až po novém roce… mě moc čínská medicína a jehličky nepomohly, ale určitě si myslím, že mi to neublížilo… tak budu moc moc držet palce! a rozmražení se neboj, nezaručím, že se povedou obě dobře rozmrazit, ale minimálně jedno bude krásný a v pořádku!
@alenka84 Děkuji Alenko a tobě přeji, aby vyšel KET. Hodně jsem četla, že těm, kterým nevyšlo IVF většinou vyšel KET. Takže to vyjít musí!!
@lilia81 jo jo, říkala si to
Zkusím to vyfotit a dát sem. Hlavně, aby se mrňous držel. Mám špatnou imunologii a srážlivost krve. Beru na to denně Prednison ob den 2 a 1 tabletu a píchám denně injekce Flaxiparinu. Tak snad to zabere a bude vše OK ![]()
@včelička78 - určitě ano! neboj! musíš taky svému dítěti trochu věřit mamino! důvěra v další generaci trochu ![]()
@lilia81 Děkuju za podporu, věřit mu budu. Když byl tak silný, aby se uchytil, tak bude i silný, aby to zvládnul ![]()
@lilia81 píše:
@Slunicko81 - to je mi líto, už jsi si hodně prožila, takže se nedivím, že si chceš odpočinout! kamarádku teď čeká 3. IVF a taky říkala, že až po novém roce… mě moc čínská medicína a jehličky nepomohly, ale určitě si myslím, že mi to neublížilo… tak budu moc moc držet palce! a rozmražení se neboj, nezaručím, že se povedou obě dobře rozmrazit, ale minimálně jedno bude krásný a v pořádku!
děkuju
!!! taky to neberu, že by mi to pomohlo k otěhotnění, ale k dání těla, organismu trochu do kupy aspoň trochu, tak tomu věřím… u mě je problém, že se ještě léčím i na štítku :-/… no je to opravdu vzčerpávající už a hrozně dlouhá cesta už
…takže se to z jara musí už podařit!:-)jaro jsme ještě neměli v pokusech:-)))
@včelička78 gratulujiii
- krásně viditelné čárky, a jak píšeš, přesně tak, on se udrží a dotáhne to až do zdárného konce! ![]()
@lilia81 no uvidíme, kéz bych to mela jako ty
jinak gratuluji
@včelička78 píše:
Holky, se z toho asi picnu! Nevydržela jsem to a udělala si test. Našla jsem duchaA určitě to nevypadá na Ovitrelle. Duch je krásně vidět
Ahoj holky, ja jsem dnes 12 DPO ted jsem si udelala test 10 tku a ani dusik. Vim, ze takhle brzo se ma rano, ale snehobilo, takze prirozene to asi fakt nevyslo a pujdem na KET…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.