Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@HanHa - faaakt? to já chytla vždy milé sestřičky, dokonce i kluka, ten se omlouval, že ještě mimíse nepřendali do médií na PK a pak mi sám volala, jak se mají…
@lilia81 jj fakt.. kolegyně z pokoje to taky říkaly.. že tentokrát fakt nějaká špatná doba, taky z toho byly smutné.. že to pravidlem není. Já volala asi 3× a poprvé jsem dostala info kolik jich je a že mám volat za 2 dny - volala jsem na minutu přesně jak jsem měla, ale byly nepříjemné, ptala jsem se jak jsou na tom a docela mě odbyly, ani neřekly kolik jich drží.. a ještě takové ty „kecy“ než si předaly telefon.. už zas volá ta a ta - a to mi samy řekly, že mám volat. Fakt nepříjemné. Člověk je už tak vynervovaný a tohle mu nepřidává.
Ale pak „naživo“ už byli všichni zase moc fajn ![]()
@HanHa píše:
@lilia81 jj fakt.. kolegyně z pokoje to taky říkaly.. že tentokrát fakt nějaká špatná doba, taky z toho byly smutné.. že to pravidlem není. Já volala asi 3× a poprvé jsem dostala info kolik jich je a že mám volat za 2 dny - volala jsem na minutu přesně jak jsem měla, ale byly nepříjemné, ptala jsem se jak jsou na tom a docela mě odbyly, ani neřekly kolik jich drží.. a ještě takové ty „kecy“ než si předaly telefon.. už zas volá ta a ta - a to mi samy řekly, že mám volat. Fakt nepříjemné. Člověk je už tak vynervovaný a tohle mu nepřidává.Ale pak „naživo“ už byli všichni zase moc fajn
Tak já mám v Iscare v laborce kamarádku (bývalou kolegyni z práce), tak vždycky volám jí (nebo mi jí předají)…ale už jsem volala i když tam nebyla a problém jsem neměla…to byla opravdu asi smůla, nebo my měly štěstí ![]()
Ahoj holky,
tak jsem včera byla poprvé v Iscare…
Prosím jaké máte zkušenosti s Dr. Ďurechovou? Jinak jsem byla překvapená jaký je tam cvrkot. Bylo to docela náročné na nervvy, ale dneska ze mě všecho zpadlo a je to ok… ![]()
Zatím mám prášky na menstruaci a bude se čekat na moje výsledky zatím doporučeno IUI. ![]()
Tak uvidíme jak dopadnu já… ![]()
Jo a děkuji za podporu kterou jsem od vás dostala předtím, protože jsem tam seděla a říkala si, každý kdo tady stojí tím prochází…
@belhana - byla jsem u ní jednou a byla zlatá, strašně milá…
Holky, teď jsem po ET, máme 5 mrazáčků a jedno mám u sebe. Tak a teď další těžká fáze a tou je uhnízdění. Tak snad vše dobře dopadne, moc si to přeju!!
@belhana Držím pěstičky a uvidíš, jsou tam moc hodní a jejich přístup mi moc vyhovuje. Do ničeho netlačí.
@včelička78 - a máš blastocystu? od kdy? neboooj, určitě to vyjde!!!
@lilia81 transfér byl včera a mám blastocystu, tak snad se zahnízdí. Zatím nic necítím. Žádný píchání, nic. Tak snad tam ještě je ![]()
@MisTer děkuji, moc si přeju, aby to vyšlo. To trápení je nekonečné. Tobě taky přeji, ať se to 4 IUI zadaří!
Belhana : Ahojky, omlouvám se, že jsem ti včera neodpesala, ale měla jsem denní, a už v 20:00 jsem klepala špačky…:-) jsem zdravotní sestřička a byla jsem hotová..:-( zvládla si dobře… to, že jsi byla ve stresu se ani nedivím, já budu taky, už teď jsem…
nějak to nezvládám…
glostík už beru 5 měsíců a začínám mít nějaké deprese, jsem podrážděná a tak a koukala jsem, že se tyto příznaky mohou po delší době užívání těchto léků objevit… tak snad to bude ok… dám ti vědět kdy tam půjdu já, ale už aby to bylo…jinak tobě držím moc moc palečky, vám všem tady držím holky palečky,,, ať to zvládnem…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.