Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
175
19.10.12 23:06

Alenko a Luco, je to tak, počet UTZ je omezený :( Platila jsem už i u mého gyndaře, když mi sledoval folikuly. Ach ty pojišťovny, je to hrůza děs!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
19.10.12 23:09

Holky, zítra jdu na OPU, tak jsem zvědavá. Písnu, jak jsem dopadla a taky doufám, že do zítra nepuknou a vůbec nějaké OPU bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
20.10.12 07:59
@včelička78 píše:
Alenko a Luco, je to tak, počet UTZ je omezený :( Platila jsem už i u mého gyndaře, když mi sledoval folikuly. Ach ty pojišťovny, je to hrůza děs!

já vím, že je, ale už jsem ten opčet dávno překročila a nikdo po mně zatím nic nechtěl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
20.10.12 09:33

@včelička78 aha, nooo je to šílený, člověk si paltí pojištění a má prd…nicméně se nedá nic dělat no, třeba je to i na tom, co doktor napše do karty, uvidím příště…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
20.10.12 09:35

DOBRE RANO, TAK za chvilku si aplikuju ovirelle a pak už jen čekat a doufat…:) jsem pěkně nervozní :-D jakpak se mate vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
20.10.12 09:54
@Luca89 píše:
DOBRE RANO, TAK za chvilku si aplikuju ovirelle a pak už jen čekat a doufat…:) jsem pěkně nervozní :-D jakpak se mate vy??

neboj, všechno bude jak má být ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
20.10.12 09:56

Jinak já trochu uvažuju že KET ještě o měsíc odložím, dobírám antibiotika a rozhodilo mi to zažívání (dost), tak abych se dala trochu do pořádku :think: Ale uvidím, jak mi bude za týden…snad se to do tý doby spraví, čekat se mi nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
20.10.12 10:33

@alenka84 snad jo, ale jak mám mít ovu po dlouhý době, neni mi vubec dobře… :? snad to aspon bude k uzitku :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
20.10.12 17:28
@sedmitecka2 píše:
Ahoj holky, můžu se zeptat, jestli jste některá absolvovala v iscaru nativní IVF a podstoupily jste OPU bez narkózy??? jak moc je to nepříjemné? :roll: :zed: děkuji!

ahoj, já jsem šla na nativ a opu 3 folíků bez narkózy… a přežila jsem to…sice ten odběr byl hodně nepříjemný, ale co by člověk neudělal, že… Prostě mi Jarž. řekla, že to stačí bez narkózy, když jsou jen 3, no a já nevěděla, do čeho jdu, tak jsem souhlasila :-)
Jinak byla jsi za celou tu dobu snažení na imunologii? Nic ti nenašli?
Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
20.10.12 19:39

yasmi děkuji ti za varování :-) já to bez uspání nebudu ani zkoušet :-) měla jsi v nativu 3 vajucha??? ty joo, fakt v nativu, bez jakékoli stimulace??? :roll:
takže mám jasno a kdyby na to došlo, chci narkozu, jsem srab :mrgreen:

jinak ano, byli jsme na kompletní imunologii s manželem v Imumedu, a jsme oba naprosto ok, nemám zvýšenou buněčnou imunitu ani protilátky proti ničemu…i hematologie a genetika je v pořádku a přesto pořád zamlklé těhu :-(
je to až divné, při endometrioze je prý většinou imunita rozhozená, já ji mám v pohodě…kdo ví, kde je zakopaný pes :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
21.10.12 10:40

Holky, tak po OPU 18 folíků a z toho 10 oocytů. Dnes jsem si volala a oplodnilo se 7 metodou ICSI a 1 ze 3 přiřerozeně. Tak teď už jen, aby se dobře vývíjela a ve středu budu volat jak to vypadá a kdy by byl transfér :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
21.10.12 10:42

@včelička78 juu tak moc drzim pesticky!!! :) ja mam mit dnes ovu po injekci, takze sem taky zvedava, sem z toho nervozni, akorat me pekne tlaci v podbrisku a strasne casto curam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
21.10.12 10:54

@alenka84 píše:
Jinak já trochu uvažuju že KET ještě o měsíc odložím, dobírám antibiotika a rozhodilo mi to zažívání (dost), tak abych se dala trochu do pořádku :think: Ale uvidím, jak mi bude za týden…snad se to do tý doby spraví, čekat se mi nechce :mrgreen:

A co máš za problém? V mým případě je to imunologie a u manžel má špatné spermouše. Kdyby to bylo v imunologii, tak jsem slyšela, že po antibiotikách a nemoci je to nejlepší. Tělo je oslabené a nebrání se uhnízdění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
21.10.12 10:57

@Luca89 píše:
@včelička78 juu tak moc drzim pesticky!!! :) ja mam mit dnes ovu po injekci, takze sem taky zvedava, sem z toho nervozni, akorat me pekne tlaci v podbrisku a strasne casto curam :D

Tak to držím palečky, ať to výjde a najdeš krásné //
Jinak mě taky tlačilo v podbříšku. A kolik máš folikulů? Stimulovala si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
21.10.12 11:00

@včelička78 Stimulovala jsem Clostíkem od 5DC 2tabletky denně. V pátek našla folíky 17mm a 15mm a včera jsem si píchla ovitrelle, takže ovu je zaručena, tak jsem zvedavá, zasnažili jsme s euž v pátek no a dneska budem znova…a pak jen čekat a doufat…od zítra mám brát Utrogestan 1-1-1…tak snad tomu pomůže :) Tobě taky držím palečky!! Jaký je problém u vás? u nás jen ve mě…polycystické vaječníky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.