Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
489
19.10.12 10:12

Na kontrole držím palečky…
Já nemám menstruaci a když už jí mám ( pouze po injekci) tak se netvoří vajíčka.. Rekord jsem měla 2ks…
Tak nevím, ale doufám, že teď to nabere jiný směr. :lol:
No když jsem si na stránkách Iscare pročítala, co mě čeká, tak mám obavy ještě z jedné věci, nikdy jsem nebyla v nemocnici a nikdy jsem něměla narkozu..
Ale za to mimi to stojí né… :)
Přeju hodně úspěchů :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
19.10.12 10:13
@belhana píše:
Na kontrole držím palečky…
Já nemám menstruaci a když už jí mám ( pouze po injekci) tak se netvoří vajíčka.. Rekord jsem měla 2ks…
Tak nevím, ale doufám, že teď to nabere jiný směr. :lol:
No když jsem si na stránkách Iscare pročítala, co mě čeká, tak mám obavy ještě z jedné věci, nikdy jsem nebyla v nemocnici a nikdy jsem něměla narkozu..
Ale za to mimi to stojí né… :)
Přeju hodně úspěchů :mavam:

neboj, narkóza je úplně v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
19.10.12 10:17

No děkuji za útěchu, doufám, že to ze mě příští čtvrtek spadne a budu klidnější.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
19.10.12 10:24
@alenka84 píše:
neboj, narkóza je úplně v pohodě ;)

Alenko můžu se tě zeptat jak snášíš ty injekce.. slyšela jsem, že někoho potom bolí hrozně hlava a je nevolnost.. díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
19.10.12 10:43

@belhana - tak to jsi na tom stejně jako jsem byla já a z Iscare už mám prcka v bříšku :-) narkozy se neboj, není to klasická, ale jen fakt pětiminutovka, takže já třeba byla zklamaná, protže jsem se vůbec nevyspala a to jsem se na ni tak těšila! jinak injekcí na IVF se určitě neboj, myslím, že pokud jsi ještě neměla clostilbegyt a budete mít dobré spermio, nejdříve zkusíte s clostilem IUI. Injekce doporučuji píchat navečer např. kolem 7 hodiny, je to super, protže případně to, že by ti nebylo dobře krásně zaspíš a ráno jsi jak rybička!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
19.10.12 11:04
@belhana píše:
Alenko můžu se tě zeptat jak snášíš ty injekce.. slyšela jsem, že někoho potom bolí hrozně hlava a je nevolnost.. díky…

myslíš narkózu? Já necítila pak nic, normálně jak kdybych se probudila po spánku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
19.10.12 11:05

A jestli si myslela stimulaci, tak mě jen bolelo břicho, jinak nic…nevolnost určitě nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
19.10.12 12:29

Belhana - neboj, opravdu to nic neni :D Taky jsem se strasne bala a ta narkoza byla tak prijemna a vubec mi nebylo blbe. Jinak holky nemam cystu, dnes brzo rano jsem byla na UTZ, kontrola po OHSS, uz je vsechno v poradku, a mam tam folikl 24 mm, rekla lekarka, ze at se snazime o vikendu, ze nektere zeny maji ouvulaci tesne po MS, asi mne ty injekce nejak vyburcovaly…kdyz to nyjde tak pak KET

• Citovat
  • Upravit
15290
19.10.12 12:58
@lulllu píše:
Belhana - neboj, opravdu to nic neni :D Taky jsem se strasne bala a ta narkoza byla tak prijemna a vubec mi nebylo blbe. Jinak holky nemam cystu, dnes brzo rano jsem byla na UTZ, kontrola po OHSS, uz je vsechno v poradku, a mam tam folikl 24 mm, rekla lekarka, ze at se snazime o vikendu, ze nektere zeny maji ouvulaci tesne po MS, asi mne ty injekce nejak vyburcovaly…kdyz to nyjde tak pak KET

no huraaaaaa, takovej obr folík!!! ty jooooo, tak to rychle dneska večer a zítra ráno na to, tohle totiž praskne každou chvíli!!! juuuuu, třeba se povede takhle přirozeně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
19.10.12 13:04

No Lili, ja koukala jak krava…ptala jsem se, jetli to nemuze byt cysta a lekarka se zasmala, ze ne a rekla, mi, ze taky jsem mohla s IVF jeste pockat, pry embrya mame dost kvalitni. Tohle jsem jeste fakt nezazila, takovej obr…ale ovitrelle ani pregnyl mi nedala, tak nevim no, snad vi, co dela. Kamoska taky otehotnela 2× 5-6 den cyklu, ze nektere zeny maji OVU takhle brzo…no uvidime

• Citovat
  • Upravit
lulllu
19.10.12 13:05

Lili - a foliky praskaji kdy? Kdyz maji 22-24 mm?

• Citovat
  • Upravit
lulllu
19.10.12 13:07

Bojim se, aby z toho nebyla cysta :?

• Citovat
  • Upravit
15290
19.10.12 13:10
@lulllu píše:
Lili - a foliky praskaji kdy? Kdyz maji 22-24 mm?

přesně, takže dneska okamžitě doma tulení!!! ;) myslím, že když už takhle vyrostl, tak určitě praskne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
19.10.12 13:28

No urcite se budem snazit, ale bojim se aby to nakonec nebyla cysta, i kdyz na cysty netrpim, ale po te stimulaci mam obavu

• Citovat
  • Upravit
lulllu
19.10.12 14:39

Holky, prosim vas kdyz jste objednane do CAR, tak vas vemou na cas anebo cekate nekdy treba pul hodiny? Ja byla objednana na pul 9 a sla jsem az v 9. V posledni dobe tam dost cekam

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.