Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Na kontrole držím palečky…
Já nemám menstruaci a když už jí mám ( pouze po injekci) tak se netvoří vajíčka.. Rekord jsem měla 2ks…
Tak nevím, ale doufám, že teď to nabere jiný směr. ![]()
No když jsem si na stránkách Iscare pročítala, co mě čeká, tak mám obavy ještě z jedné věci, nikdy jsem nebyla v nemocnici a nikdy jsem něměla narkozu..
Ale za to mimi to stojí né… ![]()
Přeju hodně úspěchů ![]()
@belhana píše:
Na kontrole držím palečky…
Já nemám menstruaci a když už jí mám ( pouze po injekci) tak se netvoří vajíčka.. Rekord jsem měla 2ks…
Tak nevím, ale doufám, že teď to nabere jiný směr.
No když jsem si na stránkách Iscare pročítala, co mě čeká, tak mám obavy ještě z jedné věci, nikdy jsem nebyla v nemocnici a nikdy jsem něměla narkozu..
Ale za to mimi to stojí né…
Přeju hodně úspěchů
neboj, narkóza je úplně v pohodě ![]()
No děkuji za útěchu, doufám, že to ze mě příští čtvrtek spadne a budu klidnější.. ![]()
@alenka84 píše:
neboj, narkóza je úplně v pohodě
Alenko můžu se tě zeptat jak snášíš ty injekce.. slyšela jsem, že někoho potom bolí hrozně hlava a je nevolnost.. díky…
@belhana - tak to jsi na tom stejně jako jsem byla já a z Iscare už mám prcka v bříšku
narkozy se neboj, není to klasická, ale jen fakt pětiminutovka, takže já třeba byla zklamaná, protže jsem se vůbec nevyspala a to jsem se na ni tak těšila! jinak injekcí na IVF se určitě neboj, myslím, že pokud jsi ještě neměla clostilbegyt a budete mít dobré spermio, nejdříve zkusíte s clostilem IUI. Injekce doporučuji píchat navečer např. kolem 7 hodiny, je to super, protže případně to, že by ti nebylo dobře krásně zaspíš a ráno jsi jak rybička!
@belhana píše:
Alenko můžu se tě zeptat jak snášíš ty injekce.. slyšela jsem, že někoho potom bolí hrozně hlava a je nevolnost.. díky…
myslíš narkózu? Já necítila pak nic, normálně jak kdybych se probudila po spánku…
A jestli si myslela stimulaci, tak mě jen bolelo břicho, jinak nic…nevolnost určitě nee
Belhana - neboj, opravdu to nic neni
Taky jsem se strasne bala a ta narkoza byla tak prijemna a vubec mi nebylo blbe. Jinak holky nemam cystu, dnes brzo rano jsem byla na UTZ, kontrola po OHSS, uz je vsechno v poradku, a mam tam folikl 24 mm, rekla lekarka, ze at se snazime o vikendu, ze nektere zeny maji ouvulaci tesne po MS, asi mne ty injekce nejak vyburcovaly…kdyz to nyjde tak pak KET
@lulllu píše:
Belhana - neboj, opravdu to nic neniTaky jsem se strasne bala a ta narkoza byla tak prijemna a vubec mi nebylo blbe. Jinak holky nemam cystu, dnes brzo rano jsem byla na UTZ, kontrola po OHSS, uz je vsechno v poradku, a mam tam folikl 24 mm, rekla lekarka, ze at se snazime o vikendu, ze nektere zeny maji ouvulaci tesne po MS, asi mne ty injekce nejak vyburcovaly…kdyz to nyjde tak pak KET
no huraaaaaa, takovej obr folík!!! ty jooooo, tak to rychle dneska večer a zítra ráno na to, tohle totiž praskne každou chvíli!!! juuuuu, třeba se povede takhle přirozeně!!!
No Lili, ja koukala jak krava…ptala jsem se, jetli to nemuze byt cysta a lekarka se zasmala, ze ne a rekla, mi, ze taky jsem mohla s IVF jeste pockat, pry embrya mame dost kvalitni. Tohle jsem jeste fakt nezazila, takovej obr…ale ovitrelle ani pregnyl mi nedala, tak nevim no, snad vi, co dela. Kamoska taky otehotnela 2× 5-6 den cyklu, ze nektere zeny maji OVU takhle brzo…no uvidime
@lulllu píše:
Lili - a foliky praskaji kdy? Kdyz maji 22-24 mm?
přesně, takže dneska okamžitě doma tulení!!!
myslím, že když už takhle vyrostl, tak určitě praskne!
No urcite se budem snazit, ale bojim se aby to nakonec nebyla cysta, i kdyz na cysty netrpim, ale po te stimulaci mam obavu
Holky, prosim vas kdyz jste objednane do CAR, tak vas vemou na cas anebo cekate nekdy treba pul hodiny? Ja byla objednana na pul 9 a sla jsem az v 9. V posledni dobe tam dost cekam
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.