Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Lulllu - no mě říkala dr., že po OPU tolika vajíček se obč uděljí malé cystičky, že je tam mám taky, ale že zmizí a i s tím jsem šla na KET… takže pokud nic neříkal, tak to jsou asi tyhle, které s MS zmizí…
lullu já měla na poslední prohlídce taky cystu, prý sama zmizí a KET mám naplánovaný hned další cyklus, takže v klidu ![]()
Diky holky, mne prave MS konci a citim obcas neco, tento cyklus KET nebude az ten pristi.
@lulllu píše:
Diky holky, mne prave MS konci a citim obcas neco, tento cyklus KET nebude az ten pristi.
Tak to zmizí určitě, bez obav ![]()
Dekuji Alenko za uklidneni
a kdy Te ceka KET? Snad kazdou chvili
@lilia81 Lili, co to máš v popisku? s tim smutným smajlíkem?:(
@lulllu píše:čekám na MS, pak 10. den kontrola a pak snad, pokud bude vše OK
Dekuji Alenko za uklidnenia kdy Te ceka KET? Snad kazdou chvili
Ahojky, achjo, holky, za jak dlouho vam zabral Clostilbegyt?? ![]()
Luca89-ahoj mě nezabral vůbec:( dobrala jsem tenhle měsíc 6.cyklus.
@MisTer
jee to me mrzi a co dal? no ja jsem zvedava na sebe, tenhle mesic sem mela prvni…100mg denne, ale nejspis to nezabralo, jeste v patek UZ a pokud se nic nehne, daj mi vyssi davyky pry..ale stve me, ze jdu k Turkovy, ta me puvodne chtela soupnout rovnou na ivf…
Dobrý večer. Nyní stimuluji menopurem a 3 prášky míchám s jedním „ředidlem“ jednou denně. Již loni jsem absolvovala jednou IVF ale píchala jsem puregon v peru. Zdá se mi, že ten menopur na mě tak nepůsobí jak ten puregon. Beru to tak, že po puregonu sem měla vaječníky jak „tenisáky“ a dost sem je cítila a ted po menopuru je necítím. Píchám 3dny. Tak se chci zeptat, jaké s tím máte zkušenosti ostatní.
Luca no co dál zítra jdu na kontrolu folíků potom poslední IUI a pak pauza chci se trošku vyčistit od hormonů odpočinout si od stresu a pak v létě pokud vše dobře půjde IVF. Turková je blbá ta by snad hned všechny posílala na iVFko mě tam taky hnala už po druhém neúspěšném IUI. Já jsem brala 2 cykly clostík 1-0-0, 2cykly 1-0-1 a poslední 2 1-1-1 no a nic:(.
Menopur - já píchám Meridol, což je to samé a také necítím moc vaječníky (jen trošičku) Ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak dám vědět, zda je nějaká úroda i když ty vaječníky necítím. U mě zabírá clostilbegyt, po kterém mám krásné folikuly, ale na IVF bohužel clostilbegytem stimulovat nechtějí. Tak jsem zvědavá
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj holky, ja mam pocit, ze se mi na jednom vajecniku udelala cysta, nejsem si teda jista, lekar mi na kontrole, ktera byla ve ctv nic nerekl, kdyz napnu brichu jakobych tam neco mela. Kdyz budu mit kvuli cyste odlozeny KET, tak budu fakt nadsenac