Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mě Turková taky říkala, že tak 2× IUI a potom hned IVF. No, ale nějak se to vymklo z ruky a už jsem byla 6X na IUI a cca 6× na folikulometrii bez stimulace jen s pregnylem. Bohužel se nedaří. Před 3mi lety jsem měla zamlklé těhu v 7tt a od té doby nic. Zajímavé je to, že se nám to povedlo tenkrát na poprvé a od té doby takové trable. Mám špatnou imunologii a trombof. mutaci ![]()
Holky, přeju všem, aby se zadařilo co nejdříve ![]()
@MisTer No mě řekla, že u polycistickych vaječniku to tak končí, ale pak jsem četla o plno holkách, co jim na ně právě Clostík pomohl a jsou těhu…mě zatím folíky nerostou, ale brala jsem ho první měsíc teprv no…v pátek ještě jedna kontrola, tak třeba tam něco vyrostlo…uvidíme…jinak moc držím palečky, aby Ti to už vyšlo!!!
@terulilinka - no bohužel - tady to máš vysvětleno - mám zatím tu nejhorší variantu
tj. č. 4 http://www.maminkam.cz/…centa-previa
@včelička78 tak kez by ti to uz vyslo
drzim pesticky…my se snazime sice od ledna, ale uz ted mi thoho hrabe a pomalu me opousti i optimismus
@Luca89 píše:
@včelička78 tak kez by ti to uz vyslodrzim pesticky…my se snazime sice od ledna, ale uz ted mi thoho hrabe a pomalu me opousti i optimismus
to nesmí, však ono to vyjde, neboj ![]()
@alenka84 uvidíme no, tenhle měsíc už spíš ne, ale snad když mi zvýšej Clostík tak to pujde a jak jsi na tom ty vubec? ![]()
@lilia81
tak to me mrzi! Sama říkáš zatím - ještě se to muže změnit!!
A Jak se citis?
@Luca89 píše:
@alenka84 uvidíme no, tenhle měsíc už spíš ne, ale snad když mi zvýšej Clostík tak to pujde a jak jsi na tom ty vubec?
no mně čeká KET, pokud nevyjde, tak budu muset na další ivf ![]()
@alenka84 urcite vyjde!! kdy jdes?? strasne drzim pesticky!!!
ja jsem v patek zvedava na foliky no, ale moc to nevidim tento mesic…
@Luca89 píše:
@alenka84 urcite vyjde!! kdy jdes?? strasne drzim pesticky!!!ja jsem v patek zvedava na foliky no, ale moc to nevidim tento mesic…
Tak asi za 14 dní…už se celkem těším
Kdyby nevyšlo, tak do konce roku si dám pohov…a v lednu by začal třetí rok snažení ![]()
@alenka84 jeeejda, uz treti jo?
no to uz to MUSI VYJIT!!!drzim pesticky a koukej sem brzy dat dve // ![]()
@Luca89 píše:
@alenka84 jeeejda, uz treti jo?no to uz to MUSI VYJIT!!!drzim pesticky a koukej sem brzy dat dve //
no někdy určitě jo
Naštěstí mě po té době ta počáteční netrpělivost přešla…už to beru tak nějak víc s klidem
@terulilinka - tak pobolívá mě bříško při námaze, ale zatím dobrý, pořád doufám, že se ještě může vytáhnout, i když u téhle varianty asi ne, ale naděje umírá poslední, uvidíme na dalším utz, snad jo… ale máma i babička to měl taky a taky u porodů málem vykrvácely, ale máma i já jsme narozené v termínu
tak si zas říkám, že při nejhorším císař, ale že snad donosím…
@alenka84 tak alespoň, že tak, to já jsem z toho už šílená, opravdu jen čekám, kdy mi z toho hrábne
no uvidíme v pátek, dneska mě trošku bolí vaječníky, tak třeba se tam něco přeci jen podařilo vypěstovat…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.