Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Yasmi to si zapíšu:) a nebolelo to za „živa“???my plánujeme IVF až na léto tak jestli má cenu do té doby něco dělat nebo to prostě vypustit a užívat si.
Ahoj holky, jsem po 1. IVF, 10. den po et a dostala jsem to…
zítra se ještě zkusím testnout, ale vidím to marně, ach jo. ![]()
@terulilinka přeji vydařené IUI! Tak ať se dnes zadělá na úspěch!
Kapybara - zbylo Ti neco na mrazeni? Jestli jo, povede se KET ![]()
@MisTer myslíš ta průchodnost sonohyster… nebolelo, jen cítíš takový malý tlak, když se to vše zaplní vodou, ale trvá to jen chviličku. No teoreticky, pokud chcete jít na IVF až v létě, tak teď přes zimu můžeš na tu laparku, pokud Ti to dr. vyloženě doporučí.
Yasmi radši ne zkusila bych max toto jak píšeš ty! Na laparku nepůjdu zbytečně do narkozy když jsem prý v pořádku. Uvidíme co mi řeknou. Díky
Ahojky, achjo, tak zatím to vypadá, že clostilbegyt mi nezabral v tehle davce, jeste v patek kontrola a pak se dohodnem, zda bude ovulka a nebo příští měsíc vyšší dávky clostilbegytu…tak jsem zvědavá, jestli do pátku něco povroste!! ![]()
Ahoj holky, omlouvám se, že vstupuji do diskuze, ale nevím si rady a tak googluju a hledám odpovědi. Mohla by mi některá z Vás poradit, kdy píchnout Orgalutran? A můžu se k vám přidat?
Stimuluji na IVF (chodím do Iscaru v Praze) od minulého čtvrtka, mam na 7 dnů Merional. Zítra a pozítří mam píchat Merional + mám přidat orgalutran. OPU buď v sobotu a nebo v pondělí. Mam ho píchnout večer s Merionalem a nebo ráno? Děkuji
@včelička78 - já píchala cetrotide, což je to samé a píchala jsem půl hoďky po fostimonu (něco jako merional)
Děkuji za odpověď. Někde jsem četla, že se má píchat poslední injekce Orgalutranu(Cetrotide) min. 30 hodin před pregnylem. Je to pravda?
@včelička78 píše:
Děkuji za odpověď. Někde jsem četla, že se má píchat poslední injekce Orgalutranu(Cetrotide) min. 30 hodin před pregnylem. Je to pravda?
To nevím, já píchala poslední cetrotide 24 hodin před pregnylem…a vajíčka dozrály skoro všechny ![]()
Jinak mně bylo řečeno, že píchat můžu kdy chci, jen každý den ve stejnou dobu. Pak na kontrole mi doktorka přímo řekla, že Cetrotide večer v devět…takže pokud ti nikdo nic neřekl, je to na tobě ![]()
Super holky! Děkuji moc
Moc jste mi pomohly. A můžu se k Vám přidat?
@včelička78 píše:
Super holky! Děkuji mocMoc jste mi pomohly. A můžu se k Vám přidat?
Jasně že jo ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.