Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14112
12.10.12 11:25

Yasmi to si zapíšu:) a nebolelo to za „živa“???my plánujeme IVF až na léto tak jestli má cenu do té doby něco dělat nebo to prostě vypustit a užívat si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kapybara
14.10.12 05:05

1.ivf

Ahoj holky, jsem po 1. IVF, 10. den po et a dostala jsem to… :,( zítra se ještě zkusím testnout, ale vidím to marně, ach jo. :(

• Citovat
  • Upravit
1111
15.10.12 07:08

@terulilinka přeji vydařené IUI! Tak ať se dnes zadělá na úspěch!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
15.10.12 08:47

Kapybara - zbylo Ti neco na mrazeni? Jestli jo, povede se KET ;)

• Citovat
  • Upravit
496
15.10.12 12:49

@MisTer myslíš ta průchodnost sonohyster… nebolelo, jen cítíš takový malý tlak, když se to vše zaplní vodou, ale trvá to jen chviličku. No teoreticky, pokud chcete jít na IVF až v létě, tak teď přes zimu můžeš na tu laparku, pokud Ti to dr. vyloženě doporučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
15.10.12 13:02

Yasmi radši ne zkusila bych max toto jak píšeš ty! Na laparku nepůjdu zbytečně do narkozy když jsem prý v pořádku. Uvidíme co mi řeknou. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
15.10.12 13:56

Ahojky, achjo, tak zatím to vypadá, že clostilbegyt mi nezabral v tehle davce, jeste v patek kontrola a pak se dohodnem, zda bude ovulka a nebo příští měsíc vyšší dávky clostilbegytu…tak jsem zvědavá, jestli do pátku něco povroste!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
15.10.12 21:10

Ahoj holky, omlouvám se, že vstupuji do diskuze, ale nevím si rady a tak googluju a hledám odpovědi. Mohla by mi některá z Vás poradit, kdy píchnout Orgalutran? A můžu se k vám přidat?
Stimuluji na IVF (chodím do Iscaru v Praze) od minulého čtvrtka, mam na 7 dnů Merional. Zítra a pozítří mam píchat Merional + mám přidat orgalutran. OPU buď v sobotu a nebo v pondělí. Mam ho píchnout večer s Merionalem a nebo ráno? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
15.10.12 21:12

@včelička78 - já píchala cetrotide, což je to samé a píchala jsem půl hoďky po fostimonu (něco jako merional)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
15.10.12 21:21

Děkuji za odpověď. Někde jsem četla, že se má píchat poslední injekce Orgalutranu(Cetrotide) min. 30 hodin před pregnylem. Je to pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
15.10.12 21:24
@včelička78 píše:
Děkuji za odpověď. Někde jsem četla, že se má píchat poslední injekce Orgalutranu(Cetrotide) min. 30 hodin před pregnylem. Je to pravda?

To nevím, já píchala poslední cetrotide 24 hodin před pregnylem…a vajíčka dozrály skoro všechny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
15.10.12 21:25

@včelička78 - to nevím, ale mě to tak vyšlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
15.10.12 21:26

Jinak mně bylo řečeno, že píchat můžu kdy chci, jen každý den ve stejnou dobu. Pak na kontrole mi doktorka přímo řekla, že Cetrotide večer v devět…takže pokud ti nikdo nic neřekl, je to na tobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
15.10.12 21:35

Super holky! Děkuji moc :) Moc jste mi pomohly. A můžu se k Vám přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
16.10.12 06:54
@včelička78 píše:
Super holky! Děkuji moc :) Moc jste mi pomohly. A můžu se k Vám přidat?

Jasně že jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.