Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15290
10.10.12 09:11

Lulllu - neboooooj, dopadneš jak já ;) KET vyjde a příští měsíc jsi těhu! koukni na mně, pobrečela jsem si, nadávala a jak se to vyplatilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
10.10.12 09:15

Lili - no pobrecela jsem si, to vis, ale rekli mi, ze mam jenom slaby OHSS, nepatrne mnozstvi vody v brichu a krev vysla rozumne, jsem se divila, proc mi ho tam nechteji soupnout, kdyz to neni tak spatny. No nic no, aspon, ze je jich 8.

• Citovat
  • Upravit
15290
10.10.12 09:17

Lulllu - ono totiž máš současně slabý OHSS, ale s nástupem HCG, když se mimčo uchytí se OHSS zhoršuje, je to tzv. pozdní OHSS, třeba měli strach, aby pak nemuseli ukončit těhotenství, že by to vaječníky nemuseli snést…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
10.10.12 09:20

No presne, toho se lekarka obavala, ted jsem si vzpomela, hned po OPU mi rekla, ze vajecniky potrebuji klid a za dva cykly to tam muzeme dat, vajecniky mne nastesti uz neboli, ale byl to pro ne zahul…

• Citovat
  • Upravit
lulllu
11.10.12 11:20

Ahoj holky, rada bych se zeptala tech, co maji po KET. Prosim vas, jaka je priprava na KET? Musi probehnout ovulace a pote se vlozi embryo? Ja mam totiz dost dlouhe cykly a neptravidelnou ovu cca 25-35 den, a nevim jak se to pak resi, jestli budu muset neco brat na vyvolani ovulace aby probehla v „normalnim“ terminu. Dekuji mockrat.

• Citovat
  • Upravit
15290
11.10.12 11:25
@lulllu píše:
Ahoj holky, rada bych se zeptala tech, co maji po KET. Prosim vas, jaka je priprava na KET? Musi probehnout ovulace a pote se vlozi embryo? Ja mam totiz dost dlouhe cykly a neptravidelnou ovu cca 25-35 den, a nevim jak se to pak resi, jestli budu muset neco brat na vyvolani ovulace aby probehla v „normalnim“ terminu. Dekuji mockrat.

řeší se to umělým cylem - tj. vysoké dávky estrofemu, ovulace neproběhne a jakmile je sliznice dost vysoká, nasadí se utrouš a pak KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
11.10.12 11:28

Ahaaaaa, dekuji Lili mockrat za vysvetleni, Alenka84 psala, ze u ni bude KET az po ovulce tak proto se ptam, jestli ta ovulace musi probehnout :think:

• Citovat
  • Upravit
lulllu
11.10.12 11:33

Zatim to chapu tak, ze zeny, ktere maji cyklus v poradku s ovulaci, tak u nich se asi ovulka necha probehnout a u zen bez ovulace anebo s hodne opozdenou ovulaci se postupuje jak pises LILI.

• Citovat
  • Upravit
19131
11.10.12 13:15
@lulllu píše:
Ahaaaaa, dekuji Lili mockrat za vysvetleni, Alenka84 psala, ze u ni bude KET az po ovulce tak proto se ptam, jestli ta ovulace musi probehnout :think:

jo jo, já mívám ovulaci celkem pravidelně kolem 14. DC, takže u mě to není problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
11.10.12 14:16

Ahojky, tak nesu nové informace, dostala jsem Clostík a čekám na pondělí, jak zabral nebo nezabral :) jsem zvědavá a do toho dneska kamarádka porodila chlapečka :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
11.10.12 14:37

Lili prosim te Ty mas zamrazene morulky nebo blasty? Ja ma 5 blastocyst a 3 morulky, myslela jsem, ze se mrazi morulky.

• Citovat
  • Upravit
15290
11.10.12 14:44
@lulllu píše:
Lili prosim te Ty mas zamrazene morulky nebo blasty? Ja ma 5 blastocyst a 3 morulky, myslela jsem, ze se mrazi morulky.

blasty a 2buněčná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
11.10.12 14:48

Myslela jsem, ze Ty mas zamrazene morulky

• Citovat
  • Upravit
19131
11.10.12 14:49
@lulllu píše:

mrazí se to co je ;) Já mám jednu blastu a jednu morulu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
11.10.12 14:52

Ok :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.