Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19131
2.10.12 12:04
@lulllu píše:
No holky diky, ja jsem tam sla v nervech, ze snad aspon 10 tam bude a doktorka sla do kolen, ze proboha, vzdyt jich mate 30!!! ja uz mam takove nervy, ted z OPU. Rekli mi, ze je to slaba anestezie, bojim se, ze se vzbudim anebo, ze mne to bude bolet :zed: Holky necitily jste nic? Dekuji

ne že je slabá, ale že trvá krátce…neboj, nevzbudíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
2.10.12 12:19

Holky tecou mi dost nervy, mam strach a to jsem si myslela, jak ja budu v klidu, kdyz jich bude aspon 13…rekli mi, ze intubovat mne nebudou, ze pry budu dychat sama, tak se bojim abych necitila bolest, jsem dost na bolest srab :? Dekuji za rady a podporu :hug:

• Citovat
  • Upravit
15290
2.10.12 12:34

Lulllu - ježiši uklidni se!!! neplaš! četlas někdy, že by někdo u OPU něco cítil? já tedy ne! tak klid!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
2.10.12 12:36

:D Lili, diky :) ja jsem na bolest fakt zbabelec, to vis, ze jsem nic takoveho necetla, ja mam za sebou akorat operaci nosnich dutin :D a tam byla anestezie hluboka a asi 45 min.

• Citovat
  • Upravit
15290
2.10.12 12:41

Lulllu není zač ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
2.10.12 12:56
@lulllu píše:
Holky tecou mi dost nervy, mam strach a to jsem si myslela, jak ja budu v klidu, kdyz jich bude aspon 13…rekli mi, ze intubovat mne nebudou, ze pry budu dychat sama, tak se bojim abych necitila bolest, jsem dost na bolest srab :? Dekuji za rady a podporu :hug:

nebudeš, budeš spát!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
2.10.12 13:39

Já se té narkozy taky hodně bála, nikdy jsem žádnou neměla, ale bylo to toálně v pohodě.. ani napíchnutí kanyly mě nebolelo, pak jsem cítila, jak tam pustili tu látku, jak mě jela rukou.. to akorát sestřička říkala, že se mi bude motat hlava a to je poslední co si pamatuju. Dokonce se mi i něco děsně hezkýho zdálo, ale nepamatuju se co :) klidně bych šla znova :) Jediný co snad vědět nechci je, co jsem jim vykládala při převozu ze sálu na pokoj - já si nepamatuju nic, ale co jsem tam pak čekala, tak se asi dost nasmějou, protože breptá nesmysly každej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
2.10.12 21:30
@lulllu píše:
Holky tecou mi dost nervy, mam strach a to jsem si myslela, jak ja budu v klidu, kdyz jich bude aspon 13…rekli mi, ze intubovat mne nebudou, ze pry budu dychat sama, tak se bojim abych necitila bolest, jsem dost na bolest srab :? Dekuji za rady a podporu :hug:

Ahoj jestli tě to trochu uklidní, tak já byla na OPU v Iscaru úplně bez narkózy a nebolelo mě opravdu NIC, takže buď v klidu. Neměla jsem samozřejmě tolik folikulů jako ty, ale samotný odběr jen jakoby tlačil, žádnou bolest jsem necítila a to jsem asi největší citlivka na světě a bála jsem se zbytečně ;) narovinu teď kdybych šla znova, tak se bojím té narkózy a ne odběru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
3.10.12 06:51
@Yanka píše:
Ahoj jestli tě to trochu uklidní, tak já byla na OPU v Iscaru úplně bez narkózy a nebolelo mě opravdu NIC, takže buď v klidu. Neměla jsem samozřejmě tolik folikulů jako ty, ale samotný odběr jen jakoby tlačil, žádnou bolest jsem necítila a to jsem asi největší citlivka na světě a bála jsem se zbytečně ;) narovinu teď kdybych šla znova, tak se bojím té narkózy a ne odběru :mrgreen:

Tak já jestli půjdu znovu na ivf tak na narkózu se těším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
3.10.12 07:39

Holky, diky moc za utechu :hug: tak snad to zitra nejak v klidu zvladnu, jsem zvedava, kolik bude vajicek, predpokladam, ze ze 30 foliku nebude 30 vajicek. Vcera ty nejvetsi meli 17 mm a vecer v devet jsem pichla 2 ampule ovitrelle, tak snad budou zrale vajicka :think: Zkusenosti v tomto nemam, tak nevim. Doktorka snad vi co dela

• Citovat
  • Upravit
2716
3.10.12 08:07

Lulllu: já měla z 28 folikulů 26 vajíček, z toho 13 zralých, 9 oplozených metodou ISCI - prodlouženou kultivaci zvládl jeden bojovník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
3.10.12 08:13

No jo, mozne je vsechno a kolik mm mely nejvetsi foliky, kdyz si pichla hcg?

• Citovat
  • Upravit
19131
3.10.12 08:18
@HanHa píše:
Lulllu: já měla z 28 folikulů 26 vajíček, z toho 13 zralých, 9 oplozených metodou ISCI - prodlouženou kultivaci zvládl jeden bojovník

já měla z 18 folíků 13 vajíček a 10 zralých, oplodnilo se 8 (ICSI)…a PK přežily tři, takže ono počet folíků o ničem moc nevypovídá, jak se to bude dál vyvíjet :nevim: Já teda měla folíky před pregnylem větší, nevím teď přesně jestli 20 nebo dokonce 22 mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
3.10.12 08:20

Cetla jsem ze foliky musi mit min 16-18 mm na podani hcg

• Citovat
  • Upravit
19131
3.10.12 08:24
@lulllu píše:
Cetla jsem ze foliky musi mit min 16-18 mm na podani hcg

no to je pravda :) Však ty máš 17 ne? To je akorát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.