Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lulllu píše:
No holky diky, ja jsem tam sla v nervech, ze snad aspon 10 tam bude a doktorka sla do kolen, ze proboha, vzdyt jich mate 30!!! ja uz mam takove nervy, ted z OPU. Rekli mi, ze je to slaba anestezie, bojim se, ze se vzbudim anebo, ze mne to bude boletHolky necitily jste nic? Dekuji
ne že je slabá, ale že trvá krátce…neboj, nevzbudíš ![]()
Holky tecou mi dost nervy, mam strach a to jsem si myslela, jak ja budu v klidu, kdyz jich bude aspon 13…rekli mi, ze intubovat mne nebudou, ze pry budu dychat sama, tak se bojim abych necitila bolest, jsem dost na bolest srab
Dekuji za rady a podporu ![]()
Lulllu - ježiši uklidni se!!! neplaš! četlas někdy, že by někdo u OPU něco cítil? já tedy ne! tak klid!!!
Lili, diky
ja jsem na bolest fakt zbabelec, to vis, ze jsem nic takoveho necetla, ja mam za sebou akorat operaci nosnich dutin
a tam byla anestezie hluboka a asi 45 min.
@lulllu píše:
Holky tecou mi dost nervy, mam strach a to jsem si myslela, jak ja budu v klidu, kdyz jich bude aspon 13…rekli mi, ze intubovat mne nebudou, ze pry budu dychat sama, tak se bojim abych necitila bolest, jsem dost na bolest srabDekuji za rady a podporu
nebudeš, budeš spát!
Já se té narkozy taky hodně bála, nikdy jsem žádnou neměla, ale bylo to toálně v pohodě.. ani napíchnutí kanyly mě nebolelo, pak jsem cítila, jak tam pustili tu látku, jak mě jela rukou.. to akorát sestřička říkala, že se mi bude motat hlava a to je poslední co si pamatuju. Dokonce se mi i něco děsně hezkýho zdálo, ale nepamatuju se co
klidně bych šla znova
Jediný co snad vědět nechci je, co jsem jim vykládala při převozu ze sálu na pokoj - já si nepamatuju nic, ale co jsem tam pak čekala, tak se asi dost nasmějou, protože breptá nesmysly každej ![]()
@lulllu píše:
Holky tecou mi dost nervy, mam strach a to jsem si myslela, jak ja budu v klidu, kdyz jich bude aspon 13…rekli mi, ze intubovat mne nebudou, ze pry budu dychat sama, tak se bojim abych necitila bolest, jsem dost na bolest srabDekuji za rady a podporu
Ahoj jestli tě to trochu uklidní, tak já byla na OPU v Iscaru úplně bez narkózy a nebolelo mě opravdu NIC, takže buď v klidu. Neměla jsem samozřejmě tolik folikulů jako ty, ale samotný odběr jen jakoby tlačil, žádnou bolest jsem necítila a to jsem asi největší citlivka na světě a bála jsem se zbytečně
narovinu teď kdybych šla znova, tak se bojím té narkózy a ne odběru ![]()
@Yanka píše:
Ahoj jestli tě to trochu uklidní, tak já byla na OPU v Iscaru úplně bez narkózy a nebolelo mě opravdu NIC, takže buď v klidu. Neměla jsem samozřejmě tolik folikulů jako ty, ale samotný odběr jen jakoby tlačil, žádnou bolest jsem necítila a to jsem asi největší citlivka na světě a bála jsem se zbytečněnarovinu teď kdybych šla znova, tak se bojím té narkózy a ne odběru
Tak já jestli půjdu znovu na ivf tak na narkózu se těším ![]()
Holky, diky moc za utechu
tak snad to zitra nejak v klidu zvladnu, jsem zvedava, kolik bude vajicek, predpokladam, ze ze 30 foliku nebude 30 vajicek. Vcera ty nejvetsi meli 17 mm a vecer v devet jsem pichla 2 ampule ovitrelle, tak snad budou zrale vajicka
Zkusenosti v tomto nemam, tak nevim. Doktorka snad vi co dela
Lulllu: já měla z 28 folikulů 26 vajíček, z toho 13 zralých, 9 oplozených metodou ISCI - prodlouženou kultivaci zvládl jeden bojovník
No jo, mozne je vsechno a kolik mm mely nejvetsi foliky, kdyz si pichla hcg?
@HanHa píše:
Lulllu: já měla z 28 folikulů 26 vajíček, z toho 13 zralých, 9 oplozených metodou ISCI - prodlouženou kultivaci zvládl jeden bojovník
já měla z 18 folíků 13 vajíček a 10 zralých, oplodnilo se 8 (ICSI)…a PK přežily tři, takže ono počet folíků o ničem moc nevypovídá, jak se to bude dál vyvíjet
Já teda měla folíky před pregnylem větší, nevím teď přesně jestli 20 nebo dokonce 22 mm
@lulllu píše:
Cetla jsem ze foliky musi mit min 16-18 mm na podani hcg
no to je pravda
Však ty máš 17 ne? To je akorát ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.