Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4273
26.9.12 21:34

@terulilinka jej to me mrzi, ale verim, ze priste to vyjde :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
26.9.12 22:43

@terulilinka nene, pokud mi nezavolají, tak tam nepůjdu. 5.10. jdu ale na kontrolu do iscare, tak doufám, že už budou i výsledky, ať na to rovnou můžeme kouknout a případně nějak pořešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
27.9.12 06:42
@terulilinka píše:
@lilia81 děkuju Lili! Ja prave mooooc doufám, ze to bude neco takovýho, co se dá řešit praskama..:)

@MisTer ty ještě nedělej zádný závěry!!! Dobře to dopadne!:) moc držím palce!

@alenka84 jede se dal :) co vy? Jak budete pokracovat?

@mishka123 je, ale zase kolem me otehotneli další 4kamaradky, tak aspon to je vesele :))

@f-l-e-a děkuju, jsi hodna!! A taky tam ještě jdeš? Nebo jdeš na vysledky rovnou do iscare? Ja tam mám jít 5.10.pro vysledky..

Příští pátek jdu na kontrolu a domluvíme KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
27.9.12 07:18

Dobré ráno, tak dneska jsem testila a je to tam ;) První reakce na přítele, tak já se z toho pos… :D a to jsem slušná holka. Zkusím vložit foto, jestli to nebude tolik rozmazaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
27.9.12 07:22
@Paja01 píše:
Dobré ráno, tak dneska jsem testila a je to tam ;) První reakce na přítele, tak já se z toho pos… :D a to jsem slušná holka. Zkusím vložit foto, jestli to nebude tolik rozmazaný.

jééééé gratuluju! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
27.9.12 07:28

Já snad začnu věřit, že zázraky se dějí ;) opět jsme se dostali na první kozultaci a zase jsem chytla těhu bacil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
27.9.12 07:31
@Paja01 píše:
Já snad začnu věřit, že zázraky se dějí ;) opět jsme se dostali na první kozultaci a zase jsem chytla těhu bacil.

Tak to je pěkná čárka, žádný duch :palec: Budu držet palce, ať vše prospívá jak má ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
27.9.12 07:53

Paju gratulka já dnes budu zkoušet taky ještě testik modlím se ať na mě vyskočí nebo jsem nosič smůly. Pac na další IUI asi nepůjdeme vzhledem k tomu, že pokud půjde operace mého oka tak stojí 20 tis :-(:-( do toho konzuultace na ocnim 3 tis. Takže tenhle měsíc mám nějakej smolnej a nevěřím, že se na mne štěstí usměje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
27.9.12 07:55

@Paja01 tak to je parádní čárka! Velká gratulace!!! Pár těch těhu bacilů by to sem chtělo zanést. To jste byli jen na konzultaci nebo proběhlo i IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
27.9.12 07:58

Holky, moc děkuji, ale chci nohama zůstat na zemi ;) Nevím, jak bych zvládala druhou revizi, ale nechci se moc radovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
27.9.12 08:01

@alenka84 moc děkuji

@mishka123 neboj, určitě už máte smůlu vybranou a určitě příště se to povede. Nepůjdeš na nějaký genetický testy?

@f-l-e-a proběhla jen konzultace na IUI a zase mě nakazili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
27.9.12 08:02

Jinak objednaná jsem až na 18.10. tak uvidíme, teda jestli něco uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
27.9.12 08:20

Paja no to je krásná zprááááááááva. Moc moc gratuluju čárka je kráááááásná!!!Vidíš já řikala, že máš testit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
27.9.12 08:35

@MisTer jj…měla jsi pravdu a já to nevydržela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
27.9.12 08:37

Věřím, že podruhé už bude vše v pořádku. Sakra že mě v tom iscaru nikdo nenakazí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.