Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky,
tak my asi fakt nic zkoušela jsem clearblue digitál a negativní je to teda 25 no… takže asi ještě zkusím v lékárně vzít 10 a mamatest comfort a uvidím
ale nedávám tomu moc naději
![]()
Holky, jak tady vidim, jak se z nas (fakt uprimne se vam to tak taky snazim vykoukat!!!) stavaji lovkyne duchu, asi az prijde muj cas udelam to, co tu nekdo rikal… zadne pocuravani, rovnou na krev a je jasno ![]()
ta nejistota jestli tam prouzek je nebo neni by mne asi zabila ![]()
Holky, teda já už mám úplně ruce v háji, jak pořád držím pěsti!!! tak snad v krvi něco bude!!!
@lilia81
já si jedu teď ještě pro mamatest
tak třeba mi něco ukáže třeba je na 25 brzo ![]()
@mishka123 píše:
@lilia81
já si jedu teď ještě pro mamatesttak třeba mi něco ukáže třeba je na 25 brzo
hele já bych být tebou šla rovnou na krev, budeš mít jistotu, na testy se vyprdni ![]()
@mishka123 - jako já se přiznám, já včera našla jednu 25tku doma, tak jsem z prdele udělala test a měla jsem tam ducha!!! jako na 16tt fakt jen ducha
takže 25tky nebrat ![]()
@lilia81 píše:
@mishka123 - jako já se přiznám, já včera našla jednu 25tku doma, tak jsem z prdele udělala test a měla jsem tam ducha!!! jako na 16tt fakt jen duchatakže 25tky nebrat
Přitom by to měl být rozdíl tak jednoho dne, kdy na tom ta čárka bude vidět ![]()
@alenka84 - no hele já na něm měla ducha! ale dr. říkal, že děloha odpovídá 15-16 týdnu ![]()
@lilia81 píše:
@alenka84 - no hele já na něm měla ducha! ale dr. říkal, že děloha odpovídá 15-16 týdnu
Však já ti věřím ![]()
Mam 2.10.prvni konzultaci v CAR iscare praha, rada bych vedela co me tam ceka jak prvni konzultace vypada co se na ni dela za vysetreni a jak dlouho trva nez se rozhodnou pristoupit k nejakemu kroku iui nebo ivf a tak dale…
za jak dlouho jste od prvni navstevy meli prvni umele oplodneni, diky za zkusenosti
KAMCA
@kamila 191 píše:
Mam 2.10.prvni konzultaci v CAR iscare praha, rada bych vedela co me tam ceka jak prvni konzultace vypada co se na ni dela za vysetreni a jak dlouho trva nez se rozhodnou pristoupit k nejakemu kroku iui nebo ivf a tak dale…
za jak dlouho jste od prvni navstevy meli prvni umele oplodneni, diky za zkusenosti
KAMCA
Za jak dlouho dojde k ivf záleží na problémech, které jsou a taky na vás, jak se rozhodnete, já mám zkušenost, že do toho nijak extra netlačí, pokud není větší problém, zkusí se nejdřív 2-3 iui, pak navrhují teprve ivf…
Jinak na první schůzce je to hlavně konzultace, 2.-4. DC odeberou krev na hormonální profil, partnerovi udělají spermiogram, iui se dá plánovat v podstatě hned, pokud budeš ve správné fázi cyklu…a taky dělají utz, prohlídnou vaječníky, dělohu, případně zjistí, jestli je nějaký dominantní folikul
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.