Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@terulilinka
no ono po 10ti minutách ten testík vypadal takto
![]()
@mishka123 - já nevím jak ostatní, ale já vidím docela príma ducha!!!
@mishka123 já dnes taky dusikuju:) včera zmizela a dnes krásný duch ![]()
Holky to jsou skvělé zprávy
Držím vám palce, ať duchové pořádně sílí ![]()
@terulilinka - počkej počkej, a ty máš taky ducha?? a jakto, že tu nemáme fotku??? haaaa???
Holky děkujuuuu ![]()
@terulilinka
koukej sem dát fotečku
![]()
jinak dnes jsem chudáka manžu musela poslat znovu do lékárny… musel vystoupit dřív z autobusu
aby koupil mamatest obyč a jestli tam nic nebude taaaak se naštvu
![]()
ale tohle snad není falešný dušík, když je do růžova a stejně široký jako kontrolní čárka ![]()
@mishka123 - já si myslím, že to tam je, je to krásnej růžovej dušíček!!! jen ať sílí!!!
No holky člověk si odskočí na IUI a už tady jsou dušíci potichu gratuluju a strašně držím palce!!!Já se po IUI cejtim super, jen mě naštvala Turková řekla mi co tam ještě dělám na 3IUI že už mám jít na umělý tak sem jí řekla, že s Jaržembovskou máme dohodu jinou a že bych to ráda tak nechala.
@MisTer píše:
No holky člověk si odskočí na IUI a už tady jsou dušíci potichu gratuluju a strašně držím palce!!!Já se po IUI cejtim super, jen mě naštvala Turková řekla mi co tam ještě dělám na 3IUI že už mám jít na umělý tak sem jí řekla, že s Jaržembovskou máme dohodu jinou a že bych to ráda tak nechala.
Tak asi měla jednu ze svých horších nálad ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.