Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@terulilinka
jen mě docela zklamalo, že na tom mamatestu comfort takový nádherný dušík a na obyč mamatestech skoro nic ![]()
držím palečky, ať to biochemické není a ať je z toho zdraví mimíšek
![]()
Ahoj holky!
oběma moc moc držím palečky!!! jinak u terky vidím dušíka víc, ale mishka - u tebe je taky…
@mishka123 tak zkousej ten comfort
moc držím palecky! A když už ho vide i chlap! Tak je to jasny ![]()
@lilia81 moc děkuju Lili!! ![]()
@terulilinka
no včera večer jsem zkusila ještě Best 2 (ten je 20tkový a taky tam byl dušík)…
tady je fotka toho Bestu
@mishka123 Joo něco tam vidím.. Tak uvidíš zítra! Kolik budeš dpo?
@mishka123 tak to se musí ukázat pekna carecka!!!:)
Půjdu, ale až v den termínu MS
teda pokud tam ta čárka furt bude
@terulilinka
já tam asi taky nejspíš skočím na krev… ale asi až v pátek… snad zítra bude čárka silnější i u mne, no doufám… jenže jak mám delší ty cykly tak se mi třeba ukáže až kolem toho 28
a nebo taky ne… ![]()
ale ty máš krásný dušíky takže to bude určitě v pořádku
![]()
@mishka123 tak se nenervuj, určitě se ukáže!:) budu na Tebe moc myslet! Zítra budeš zase testit?
Děkuju! To je pravé zatím nejsilnější dusík co jsem kdy měla.. Tak se tomu snažím moc věřit! ![]()
@terulilinka
no tobě ta čárečka krásně síli a ve středu už budou dvě rychlostní dálnice
![]()
asi zítra a pak v úterý testnu digitálním… ![]()
@mishka123 rovnou D1 ![]()
![]()
tak zítra držím palce!! pak sem zase hod fotečku ![]()
taky mám digitál, už rok ho syslím a furt nebyla příležitost ho použít, tak snad teď ![]()
@terulilinka
já ho mám od minula tak snad tentokrát taky budu mít příležitost použít ![]()
určo hodím fotku snad tam budu mít alespoň silnici
![]()
Ahoj holky, jstem tady nova a o umelem oplodneni toho moc… nevim. U Turkove jsem byla 2× a byla mi velmi fajn. Delali mi horomonalni test a take dalsi krevni testy a partnerovi samozrejme speriogram. Doporucili nam metodu ISCI a Mudr Turkova ne mne vybalila, jake prasky chci… Jak to mam vedet, kdyz o tom nemam poneti? Co muzete doporucit a meli jste nejake vedlejsi ucinky?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.