Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Alenko, dekuji, no ja picham Gonal brzo rano, dnes byla 2 injekce a UTZ mam az v utery a cetrotide od nedele. To znamena, ze kdyz Gonal picham kolem 7 rano tak i Cetrotide budu pichat v 7, ze? ![]()
@lulllu píše:
Alenko, dekuji, no ja picham Gonal brzo rano, dnes byla 2 injekce a UTZ mam az v utery a cetrotide od nedele. To znamena, ze kdyz Gonal picham kolem 7 rano tak i Cetrotide budu pichat v 7, ze?
no ten právě můžeš píchat kdy chceš
Jen to musí být každý den ve stejnou dobu…ale je to pohodlnější píchat vše najednou
Jinak já píchala kolmo, ta jehla je možná o malinko delší, tak to o něco víc bolelo, ale nic hrozného ![]()
Bolesti se nebojim, spis abych to pichla spravne
Jinak mi prijde, ze UTZ v utery je pozde, cekala jsem, ze pujdu driv aby vedeli jak reaguji na Gonal mam 150 jed. denne, tak snad bude dost vajec ![]()
Ahojky,
Terulí tak co? ![]()
já dneska testovat nebudu stejně počítám s tím horším… no co no… asi jsem jak říkala moje tchýně dole slabá ![]()
Jinak nevím, co se mnou děje, ale včera měla přijít MS, ale místo toho jsem měla celý den střevní potíže
Pořád mám premenstruační příznaky, ale zatím nic a testit se mi nechce ![]()
Paja a máš pravdielný cyklus???Já bych to možná i testit zkusila:)
@Paja01
jo beru 3× 1
ale nebudu zatím vysazovat ms má dorazit až v pátek… a minule mi i přes něj přišla ![]()
zkus testnout pokud máš pravidelný cyklus ![]()
@MisTer
no já beru Utrogestan, ale i bez něj jsem měla pak 32 DC a po revizi taky. Tento cyklus zase nic neberu, protože musím jít na hormonální profil. Ach jo…já tak nerada testuji, protože jsem se už tolikrát zklamala.
@mishka123
během braní Utrogestani ti MS přišla
to se mi nidy nestalo a to Utrogestan beru rok a půl.
CHápu Paji taky už jsem bílých testů viděla až až…ale jstli už máš po termínu MS klidně bych to zkusila nebo počkej do zítra ráno
@Paja01
ano přišla minulou IUI
ale to jsem teda brala 2×1 tak každá jsme jiná ![]()
@mishka123 @MisTer
Já ještě s testováním vydržím. Když jsem byla poprvé těhotná, tak prokazatelný příznaky jsem měla bolesti prsou, že mě to někdy v noci probouzelo. Teď sice mám citlivější prsa několik dnů, ale to jsem měla i před MS. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Jo a jeste…cetla jsem navod k cetrotide jak se picha, tak v prirucce je, ze se ma pichat pod uhlem 45 stupnu a po vpichu se ma ten pist trochu natahnout, pokud se objevi krev v roztoku tak se injekce pouzit nema a pokud se krev neobjevi, tak je to v poradku…no to asi nedam teda…nejsem zkusenej zdravotnik. A pak jsem na internetu videla video k cetrotide a tam jednoduse jenom injekci namichali a pichli kolmo. Tak to budu taky tak delat, v tom videu byl postup jinej nez v te prirucce.