Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lulllu
26.9.12 07:08

Jo a jeste…cetla jsem navod k cetrotide jak se picha, tak v prirucce je, ze se ma pichat pod uhlem 45 stupnu a po vpichu se ma ten pist trochu natahnout, pokud se objevi krev v roztoku tak se injekce pouzit nema a pokud se krev neobjevi, tak je to v poradku…no to asi nedam teda…nejsem zkusenej zdravotnik. A pak jsem na internetu videla video k cetrotide a tam jednoduse jenom injekci namichali a pichli kolmo. Tak to budu taky tak delat, v tom videu byl postup jinej nez v te prirucce.

• Citovat
  • Upravit
lulllu
26.9.12 07:10

Alenko, dekuji, no ja picham Gonal brzo rano, dnes byla 2 injekce a UTZ mam az v utery a cetrotide od nedele. To znamena, ze kdyz Gonal picham kolem 7 rano tak i Cetrotide budu pichat v 7, ze? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19131
26.9.12 07:44
@lulllu píše:
Alenko, dekuji, no ja picham Gonal brzo rano, dnes byla 2 injekce a UTZ mam az v utery a cetrotide od nedele. To znamena, ze kdyz Gonal picham kolem 7 rano tak i Cetrotide budu pichat v 7, ze? :mrgreen:

no ten právě můžeš píchat kdy chceš ;) Jen to musí být každý den ve stejnou dobu…ale je to pohodlnější píchat vše najednou :mrgreen: Jinak já píchala kolmo, ta jehla je možná o malinko delší, tak to o něco víc bolelo, ale nic hrozného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
26.9.12 07:54

Bolesti se nebojim, spis abych to pichla spravne :mrgreen: Jinak mi prijde, ze UTZ v utery je pozde, cekala jsem, ze pujdu driv aby vedeli jak reaguji na Gonal mam 150 jed. denne, tak snad bude dost vajec :think:

• Citovat
  • Upravit
1087
26.9.12 08:34

Dobré ráno.
@terulilinka stále moc držím palečky! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
26.9.12 08:36

Ahojky,
Terulí tak co? :hug:
já dneska testovat nebudu stejně počítám s tím horším… no co no… asi jsem jak říkala moje tchýně dole slabá :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
26.9.12 08:42

Jinak nevím, co se mnou děje, ale včera měla přijít MS, ale místo toho jsem měla celý den střevní potíže :cert: Pořád mám premenstruační příznaky, ale zatím nic a testit se mi nechce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
26.9.12 08:44

@mishka123

to mě mrzí. Bereš po IUI Utrogestan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
26.9.12 08:50

Paja a máš pravdielný cyklus???Já bych to možná i testit zkusila:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
26.9.12 08:52

@Paja01
jo beru 3× 1 :( ale nebudu zatím vysazovat ms má dorazit až v pátek… a minule mi i přes něj přišla :(
zkus testnout pokud máš pravidelný cyklus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
26.9.12 08:57

@MisTer
no já beru Utrogestan, ale i bez něj jsem měla pak 32 DC a po revizi taky. Tento cyklus zase nic neberu, protože musím jít na hormonální profil. Ach jo…já tak nerada testuji, protože jsem se už tolikrát zklamala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
26.9.12 09:01

@mishka123
během braní Utrogestani ti MS přišla :think: to se mi nidy nestalo a to Utrogestan beru rok a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112

CHápu Paji taky už jsem bílých testů viděla až až…ale jstli už máš po termínu MS klidně bych to zkusila nebo počkej do zítra ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693

@Paja01
ano přišla minulou IUI :? ale to jsem teda brala 2×1 tak každá jsme jiná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
26.9.12 09:05

@mishka123 @MisTer
Já ještě s testováním vydržím. Když jsem byla poprvé těhotná, tak prokazatelný příznaky jsem měla bolesti prsou, že mě to někdy v noci probouzelo. Teď sice mám citlivější prsa několik dnů, ale to jsem měla i před MS. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.