Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Paja01 - no to je nádherná čárka! gratuluju
a věřím, že tentokrát bude vše v pořádku! tak dlabat listovku a myslet pozitivně a určitě 18.10 uvidíte i srdíčko!!! ![]()
@Paja01
na těch jsem byla a jsem v pořádku
to nejhorší, že člověk neví kde je problém ![]()
Holky, nemůžu si pomoct, ale ten Utrogestan mi celý ty měsíce asi blokoval ovulaci a to jsem ho brala podle doktora
Ovulaci jsem měla kolem 17 DC a já Utroš brala od 16 DC. To už jsem to hledala na diskuzích a názory se dost lišily
Ale taky to hodně u mě dělá psychika
@mishka123 neboj, určitě jednou se miminka dočkáte a Iscaru jste v dobrých rukách. ![]()
To mi ani o tom utroši neříkej…já ho beru hned druhý den po IUI jak mi říkají.
@f-l-e-a fakt? Tak to nevím proc tam musím
do iscare držím palecky, to snad budou, me tvrdily ze jo ![]()
@Luca89 děkuju! ![]()
@alenka84 super, tak moc držím palce!!
@Paja01 wooooooow! Gratulace!! Čárka krásná!!! Tentokrat to určitě vydrží az do konce ![]()
vždy když jsem nic nebrala, tak jsem otěhotněla. Na některých diskuzík jsem četla, že může blokovat ovulaci a někde zase že ne. Tak já fakt nevím
ale zase si říkám, že doktoři to vědí nejlíp. ![]()
@MisTer podle mého, když bereš utroš po ovulaci, tak by to mělo být v pohodě. ![]()
No snad…na jednu stranu se těším na asi poslední 4.IUI a pak až vše vysadím a trošku se od všeho očistím!!!
Holky, prosim vas, co jste po IVF, bolelo vas pri stimulaci bricho, nemyslim podbrisek, ale vys. Dekuji
@lulllu píše:
Holky, prosim vas, co jste po IVF, bolelo vas pri stimulaci bricho, nemyslim podbrisek, ale vys. Dekuji
mě břicho bolelo celé, i od žaludku mi bylo trochu zle, takže jsem moc nejedla a dokonce zhubla…což se pak hodilo, protože po utrogestanu naopak sežeru co můžu ![]()
Boli me cele, ale zaludek ne, spis jako by se nafukovalo a citim krece ale vajecniky me neboli zatim dnes rano jsem dala 3 davku
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.