Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lulllu píše:
Mela jsem 17 mm vcera rano, byla jsem tam v 9. FSH jsem naposled pichla v pondeli rano a vcera uz jenom rano cetrotide a vecer 13 000 jednotek hcg. Nevim kolik hodim pusobi jedna davka FSH…snad jich bude zralych dost. Ten hcg zpusobi nejenom uvolneni ale taky finalni dozravani?
no hlavně to dozrávání, prasknutí folikulu zrovna nechceš
Buď v klidu, doktoři vědí, co dělají…jinak FSH nezpůsobuje zrání, na to je spíš pak to cetrotide a hlavně hcg
Pardon fsh zpusobi rust foliku, zrani hcg a cetrotide je jenom proti ovulaci jak jsem pochopila, nevim o tom, ze cetrotide by zpusobilo taky dozranic ![]()
@lulllu píše:
Pardon fsh zpusobi rust foliku, zrani hcg a cetrotide je jenom proti ovulaci jak jsem pochopila, nevim o tom, ze cetrotide by zpusobilo taky dozranic
Tak ne že by to způsobilo, ale dá jim čas dozrát, tím že brání ovulaci
Hele už to fakt neřeš, přílišná informovanost rozhodně ničemu neprospěje - vlastní zkušenost
No to je pravda, taky podle sebe vim, ze prilisna informovanost zbytecne znervoznuje. Ja jenom doufam, ze kdyz foliky byly vcera velke 17 mm, ze vajicka v nich budou zitra zrala…
Ahoj holky ![]()
tak mam výsledky z imuna, jsou v pořádku.. ještě se čeká na protilátky proti spermiím, zoně pellucidě a ovariim, ty budu mít už ve čt v iscare.. Jediný co se mi zhoršilo je štítná žláza.. to už mi Jaržembovská říkala, že je hraniční, tak mě asi čekají nějaký prášky, uvidíme..
jinak dr. v imuno řeči typu, že je škoda, že nepiju, a že tomu máme dát 2-3roky, že určitě jednou otěhotním se vším všudy.. prý jsem zdravá..
No chápete to?
@terulilinka - no to je jako rada u endokrinoložky, co jsem dostala já!! Vaše tělo si myslí, že jste v přechodu, jediné, co vám pomůže je otěhotnět!!!
no ale jinak pozitivní zprávy, to je super!!! a genetiku máte? třeba to bude fakt jen v té štítce, to prý dělá hodně paseku!
Terulinka tak hlavně že genetika je v pořádku a zbytek už se snad jen doladí práškama a brzy se povede a už to bude opravdové těhoteství!
@lilia81 ježiš, někteří doktoři jsou fakt na facku
Genetiku právě nemáme, třeba to Jaržembovská navrhne když tohle vypadá ok..
Co jsem tak googlila a ptala se kolem sebe, tak prý pro otěhotnění má mít štítná hodnoty pod 2,00 a já mám 3,01.. nic hroznýho, ale když jsem měla 2,8 tak mi Jarž. řekla, že když se to zvýší tak mi nasadí prášky.. tak jsem zvědavá… docela mě to děsí ![]()
@MisTer děkuju! tohle byla imunologie, vudiíme, třeba navrhnou ještě genetiku
a jak se cítíš ty?:-)
Terulinka já no naprd test bílej každou chvíli čekám MS už mě bolí břicho celý den, takže no však víš jak na prd:).
No co zkusíme poslední IUI protože dobírám clostík no a pak nic pak na to prdím uvidíme co bude dál a možná v létě IVF.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Mela jsem 17 mm vcera rano, byla jsem tam v 9. FSH jsem naposled pichla v pondeli rano a vcera uz jenom rano cetrotide a vecer 13 000 jednotek hcg. Nevim kolik hodim pusobi jedna davka FSH…snad jich bude zralych dost. Ten hcg zpusobi nejenom uvolneni ale taky finalni dozravani?