Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lulllu píše:
Holky prosim vas, co jste po IVF…druhy den picham cetrotide a mam ten typicky ovulacni hlen, bojim se aby nepraskly folikymela jste to taky tak nektera z vas? Dekuji.
neprasknou, cetrotide blokuje ovulaci
Já měla při ivf úplně nejhezčí bílkovej hlen za celý skoro dva roky snažení, holt je tam těch hormonů hodně…ale ten je ještě před ovulací, takže buď v klidu
Ja mam cetrotide 0,25 mg 3 baleni zatim, zitra mam UTZ, uvidi se co dal. Diky alenko
Taky jsi mela cetrotide 0,25mg?
@lulllu píše:
Ja mam cetrotide 0,25 mg 3 baleni zatim, zitra mam UTZ, uvidi se co dal. Diky alenkoTaky jsi mela cetrotide 0,25mg?
jo jo, prostě tu jednu krabičku
Já jsem se trochu bála akorát po pregnylu, že to praskne, měla jsem největší folíky 22 mm, když jsem si ho píchala (a odběr dva dny potom)…ale v pohodě, nepraskl ani jeden (a ještě byly 3 vajíčka ze 13 nezralé), takže se hlavně nestresuj a věř doktoům, mají zkušenosti a vědí co dělají ![]()
No on je taky cetrotide 1 mg, proto se ptam, jestli jsi mela taky ten 0,25 mgto vis, zacinam mit nervy, any nylo vajicek dost, pak aby predcasne foliky nepraskly, boze to jsou nervy toto…
@lulllu píše:
No on je taky cetrotide 1 mg, proto se ptam, jestli jsi mela taky ten 0,25 mgto vis, zacinam mit nervy, any nylo vajicek dost, pak aby predcasne foliky nepraskly, boze to jsou nervy toto…
Tak mě nervozita přešla až po transferu ![]()
Ahoj holky jsem 3 den po et a boli me podbrisek prosim zda mel nekdo stejny problem .Dik
@ladaa píše:
Ahoj holky jsem 3 den po et a boli me podbrisek prosim zda mel nekdo stejny problem .Dik
to je úplně normální, mě bolel podbřišek dost dlouho po et
@alenka84 píše:
to je úplně normální, mě bolel podbřišek dost dlouho po et
jsem z toho rozhozena pac to boli jako na menstruaci
Ahoj holky, mam 30 foliku, ve ctvrtek OPU a sliznice 9,8 mm
Lulllu - tak hodně pij a hodně bílkovin a jogurtů - bacha na OHSS!!! a gratuluju!!!
@lulllu píše:
Ahoj holky, mam 30 foliku, ve ctvrtek OPU a sliznice 9,8 mm
Tak to je nádhera ![]()
No holky diky, ja jsem tam sla v nervech, ze snad aspon 10 tam bude a doktorka sla do kolen, ze proboha, vzdyt jich mate 30!!! ja uz mam takove nervy, ted z OPU. Rekli mi, ze je to slaba anestezie, bojim se, ze se vzbudim anebo, ze mne to bude bolet
Holky necitily jste nic? Dekuji
Lulllu - absolutně nic, kliiiid!!! vůbec se neboj!!! nestresuj se a buď v pohodě!!!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.