Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
779
6.10.12 14:27

Zdravím všechny :mavam: chci se zeptat jestli je tu někdo kdo byl na IVF s metodou ICSI na kolik vás to v Iscare komplet vyšlo? Mám sice starý ceník z loňska, ale raději se ptám, kdyby realita byla třeba jiná je lepší to vědět… Jinak holky je možné se přímo objednat k Jaržembovské a chodit k ní až do samotného odběru, pokud to jde? Mám totiž dost špatnou zkušenost s jedním Dr z Iscaru a k tomu už mě nikdo nedostane! Díky za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
6.10.12 14:30
@Yanka píše:
Zdravím všechny :mavam: chci se zeptat jestli je tu někdo kdo byl na IVF s metodou ICSI na kolik vás to v Iscare komplet vyšlo? Mám sice starý ceník z loňska, ale raději se ptám, kdyby realita byla třeba jiná je lepší to vědět… Jinak holky je možné se přímo objednat k Jaržembovské a chodit k ní až do samotného odběru, pokud to jde? Mám totiž dost špatnou zkušenost s jedním Dr z Iscaru a k tomu už mě nikdo nedostane! Díky za odpověď :kytka:

Já už jsem to upřímně radši zapomněla :mrgreen: Ale na stránkách www.iscare.cz je aktuální ceník, mrkni se tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
6.10.12 14:31

Určitě je možné se objednat k určitému Dr., pokud ti nezáleží na konkrétním dnu, což při stimulaci bohužel záleží, takže tam je to o tom, kdo tam konkrétní den je a má čas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
6.10.12 14:43

@Yanka já myslím, že nemáš šanci vychytat na každé vyšetření jednoho doktora.. za mě tam J. byla jen čtvrtky a člověk chodí na kontroly v různé dny. Samozřejmě se můžeš při objednání optat kdo slouží a vyeliminovat toho, ke komu nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
7.10.12 09:39

Ahoj holky, jsem 8 den po et dnes vytok mirně zbarveny test negativni bolesti bricha na menstruaci asi pruser co :think: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
7.10.12 09:42
@ladaa píše:
Ahoj holky, jsem 8 den po et dnes vytok mirně zbarveny test negativni bolesti bricha na menstruaci asi pruser co :think: :(
špinění nemusí znamenat nic špatného, ani bolest, a 8.den po ET je celkem brzo na test, nevzdávej to ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
7.10.12 09:45
@alenka84 píše: špinění nemusí znamenat nic špatného, ani bolest, a 8.den po ET je celkem brzo na test, nevzdávej to ;)

snažím se byt nad veci ale nejde to uvidim dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
7.10.12 09:46

Ahoj holky, tak ja se svym PCO to mam taky zajimavy…u OPU bylo 58 foliklu a 18 vajicek z toho 14 zralych a 12 se oplodnilo ICSI…lekar mne nechce pustit na ET, bricho mne ale nebolelo, po OPU ze mne byli vsichni vyklepani, dali mi kapacku. No ale vajecniky pry potrebuji tak na mesic dvaa klid, takze bude az KET, nejsem z toho nadsena, mrazene embrya maji myslim niszsi kvalitu. Co ale muzu delat, ze jo. Cetla jsem tady v diskusich, ze hodne holek melo uspesny prave KET. Treba Lilia, vid :)

• Citovat
  • Upravit
19131
7.10.12 09:53
@lulllu píše:
Ahoj holky, tak ja se svym PCO to mam taky zajimavy…u OPU bylo 58 foliklu a 18 vajicek z toho 14 zralych a 12 se oplodnilo ICSI…lekar mne nechce pustit na ET, bricho mne ale nebolelo, po OPU ze mne byli vsichni vyklepani, dali mi kapacku. No ale vajecniky pry potrebuji tak na mesic dvaa klid, takze bude az KET, nejsem z toho nadsena, mrazene embrya maji myslim niszsi kvalitu. Co ale muzu delat, ze jo. Cetla jsem tady v diskusich, ze hodne holek melo uspesny prave KET. Treba Lilia, vid :)

Tak já slyšela, že KETy bývají většinou úspěšnější, takže neboj, vyjde to ;) A už máš zmraženo? Kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
7.10.12 09:54
@ladaa píše:
snažím se byt nad veci ale nejde to uvidim dekuji

však to všechny známe…chápu tě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
7.10.12 09:56

Alenko mrazeno jeste nemam, jeste jsou ve vyvinu, budou mrazit az pekne morulky, nebo blasty. Tak snad to dobre dopadne, 12 neni zas tak malo, mohl by byt rozumny pocet na zamrazeni, spoleham taky na supr spermouse manzela :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19131
7.10.12 09:59
@lulllu píše:
Alenko mrazeno jeste nemam, jeste jsou ve vyvinu, budou mrazit az pekne morulky, nebo blasty. Tak snad to dobre dopadne, 12 neni zas tak malo, mohl by byt rozumny pocet na zamrazeni, spoleham taky na supr spermouse manzela :mrgreen:

To je pěkné číslo, myslím, že jich zbyde dost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
7.10.12 10:05

Dekuji Alenko za povzbuzeni :hug: vis ten PCO syndrom je hodne nevyspytatelny, bud zeny reaguji totalne prehnane, ze i u nizkych davek se tvori hodne foliku anebo reaguji slabe na hodne vysoke davky. a to jsem mela 7 dnu po 150. No uvidime, jak se budou vyvijet, doufam, ze z 12 budou na mrazeni aspon 4 morulky nebo blasty. A co ty Alenko? Kdy bude KET?

• Citovat
  • Upravit
15290
7.10.12 10:12

Lulllu - no já měla u tebe z tohohle obavu, ale koukni na mně, m to vyšlo hned, já říkám, že mrazáčci jsou kvalitní!!! když přežijou zamražení a rozmražení, jsou to prostě kvalitní embrya!!! :-)

já jsem taky obrečela, že jsem nešla na RT, strašně, ale bylo to zbytečné

jen bych doporučila, když si budeš volat na mražení, ať ti je zamrazí po 2 ne po 3!!! domluv se s nima!!! mě je zamrazily po třech a sice je fakt, že po rozmražení jedno odpadlo a moc se nevyvíjelo, 2 byly v pohodě, ty jsme zavedli (u KET je jedno kolik, můžeš v klidu 2, tam to nehraje roli) a nakonec je z toho 1 mímino…

úspěšnost ET 1 embrya se rovná úspěšnosti KET 2 embryí - a u mě to platí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
7.10.12 10:16
@lulllu píše:
Dekuji Alenko za povzbuzeni :hug: vis ten PCO syndrom je hodne nevyspytatelny, bud zeny reaguji totalne prehnane, ze i u nizkych davek se tvori hodne foliku anebo reaguji slabe na hodne vysoke davky. a to jsem mela 7 dnu po 150. No uvidime, jak se budou vyvijet, doufam, ze z 12 budou na mrazeni aspon 4 morulky nebo blasty. A co ty Alenko? Kdy bude KET?

snad příští měsíc :) Teď jsem po ovu, takže další cyklus 10-12. den kontrola, pregnyl a 4. den po ovulaci KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.