Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19131
27.9.12 15:14
@lilia81 píše:
@alenka84 - to taky, ale 225 jednotek jsem dostala proto, že dr. měla obavy, že 150 jednotek by na mně nezapůsobilo! já reagovala dobře i na clostil! takže v tom by asi nebyl problém!

Aha…mně říkala Dr., že je dobré ze začátku ty vaječníky „nakopnout“, proto 225 jednotek, a pak snížit dávku na 150…u mě se teda trefila perfektně, ale vždycky takové štěstí být nemusí, to je jasné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
27.9.12 16:55

Ja taky nejsem Twiggy, ja jsem spis nebyla nadsena, ze mi dala kazdy den 150, cekala jsem, ze dva dny tak 200 a pak 150. Nechapu Lili, kdyz Tvoje reakce na clostil byla dobra, ze Ti dali tak konske davky…

• Citovat
  • Upravit
4273
27.9.12 18:00

Ahojky, tak já mám také novinky, MS nedorazila nedostatkem hormonu, dostala jsem duphaston na 10 dni, az prijde ms, tak na kontrolu a pak se zkusí clostilbegyt, pokud by mi snižival sliznici, tak inkejce, tak jsem zvědavá za 10 dní :)…jinak všem držím pěstičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
28.9.12 10:22

Lulllu - tak mě je to celkem jedno a udělala ybch to takto znovu, sice jsem měla vše zamraženo a střední hyperstimulák a na transfer šla až po, ale zásoba vajíček ej v mražáku a když budeme chtít druhé, tka jsem si jistá, že už nikdy stimulaci nebudu muset podstoupit! já jsem s postupem ok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
28.9.12 10:25

Lili, to chapu, ja bych to udelala taky :) radsi bych mela hyperstimulak a v mrazaku 20 embryii, nez dalsi stimulaci. Proto jsem vcera psala, ze mam obavu, ze kdyz mam jenom 150 jednotek, ze budu mozna rada, kdyz budu mit aspon 2 v mrazaku…

• Citovat
  • Upravit
19131
28.9.12 10:50
@lulllu píše:
Lili, to chapu, ja bych to udelala taky :) radsi bych mela hyperstimulak a v mrazaku 20 embryii, nez dalsi stimulaci. Proto jsem vcera psala, ze mam obavu, ze kdyz mam jenom 150 jednotek, ze budu mozna rada, kdyz budu mit aspon 2 v mrazaku…

já měla víc a stejně mám jen dvě v mrazáku, to nikdy nevíš…z 30 se ti jich může vyvíjet třeba jen 5 a z deseti všechny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
28.9.12 11:05

Alenko, to taky, svata pravda…Cetla jsem tady na diskusich, ze holka mela pres dvacet vajec a nakonec zavedli nevim jestli jedno nebo dve embrya a NIC na zmrazeni :pocitac: :pocitac: :pocitac:. Ted je ctvrty den stimulky a citim uz vajecniky, ale neni to neprijemne-zatim.

• Citovat
  • Upravit
lulllu
28.9.12 11:06

Spoleham taky hodne na supr spermiogram sveho chlapa :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lulllu
28.9.12 11:15

Lili, myslim, ze jsi davno psala, ze mas slaby PCO. Ten mam taky, ale ja jsem ovulovala, i kdyz cca 25-35 den cyklu…a lekar mi rekl, ze u zen s PCO je vyssi riziko hyperstimulaku, obecne dobre reaguji na injekce a proto mi dal taky jen 150 denne, to muze byt taky jeden z hlavnich duvodu tveho hyperstimulaku, ten PCO a k tomu vysoke davky FSH.

• Citovat
  • Upravit
15290
29.9.12 10:57

Lulllu - ano, asi ano, ale mě je to už tak nějak jedno, já jsem ráda za zásobu a já hlavně neměla až tak velký hyperstimulák, ten se dal ukočírovat, tam byl problém v t infekci z těhc vpichů, co moje děloha nějak nerozdýchala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
29.9.12 11:01

Lili - je bezva, ze mas tak dobrou zasobu ;) To bych byla taky moc rada. Ja se furt klepu abych mela dost vajicek, Od vcerejska pravy vajecnik docela dost daval o sobe vedeta ten levy citim asi o 50% mene. Doufam, ze bude dost vajec teda :cert:

• Citovat
  • Upravit
30.9.12 09:49

Omlouvám se že vstupují do diskuse…ale děvčata hyperstimulaku se dá předejít bilkovinama a hodně pít. já měla 27 vajíček 19 oplodneno a díky nutridrinku s vysokým obsahem bílkovin a 4 litrum vody každý den žádný HSS jsem neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
30.9.12 10:11

Kamilka2- ano, ano to vim, snazim se hodne pit a jist bilkoviny, ja mam ale nizke davky Gonalu 150 i kdyz muze byt HSS i u nizsich davek. Mela jsi bez ICSI?

• Citovat
  • Upravit
30.9.12 11:06

Já měla první den 175 a pak 150 a pak ještě min…důvěruj doktorům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
1.10.12 08:38

Holky prosim vas, co jste po IVF…druhy den picham cetrotide a mam ten typicky ovulacni hlen, bojim se aby nepraskly foliky 8o mela jste to taky tak nektera z vas? Dekuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.