Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1087
26.9.12 09:07

@mishka123

přesně tak, každá jsme jiná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
26.9.12 09:18
@Paja01 píše:
@mishka123
během braní Utrogestani ti MS přišla :think: to se mi nidy nestalo a to Utrogestan beru rok a půl.

Tak mě teď po ivf taky přišla i přes utrogestan :nevim: A nidky předtím se mi to enstalo, vždycky až 2-3 dny po vysazení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
26.9.12 09:23

Ja mela utros jenom jednou v zivote po IUI a MS dorazila i pres utros…Jinak holky prosim vas, ktery den stimulace jste zacly pocitovat, ze se neco deje? Ja se bojim, ze davka 150 jedn je malo :think:

• Citovat
  • Upravit
19131
26.9.12 09:31
@lulllu píše:
Ja mela utros jenom jednou v zivote po IUI a MS dorazila i pres utros…Jinak holky prosim vas, ktery den stimulace jste zacly pocitovat, ze se neco deje? Ja se bojim, ze davka 150 jedn je malo :think:

já už prakticky druhý nebo třetí den…ale tak mohlo to být jen pocitové :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
26.9.12 09:38

Alenko, ale Ty jsi mela myslim vyssi davky, ne?

• Citovat
  • Upravit
19131
26.9.12 09:49
@lulllu píše:
Alenko, ale Ty jsi mela myslim vyssi davky, ne?

Já neměla Gonal, ale asi to bude podobné…vyšší dávku (225 jednotek) jsem měla jen dva dny, pak taky 150

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
26.9.12 16:28

@Paja01 tak držím palce at je to těhu! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
26.9.12 16:32

Holky a krev.. radši to ani nebudu komentovat.. něco tam bylo.. ale jak mi ty testy pak postupně slábly.. tak včera krev byla 0,1 tudíž negativní… takže 4.biochemko :nevim: ale beru to pozitivně, teď v říjnu budu mít výsledky z imunologie, kdyby i tam nebylo nic neovyklýho, tak už zbývá jen genetika.. a zase chci zkusit IUI..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
26.9.12 16:38

@terulilinka - tak to je mi líto, ale to už nemůže být normální, tka snad nenajdou nic vážného, jen něco, co se dá spravit léky - já bych tipovala docela i imunitu - že ti nasadí prednison a budeš těhu hned ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
26.9.12 17:01

Terulinka tak to je mi líto:(. Snad vyšetření odhalí, kde je problém a jak píše Lili léky zaberou a budeš těhtoná hned!!!Já mám takový pocit, že s vámi na to 4. IUI půjdu taky:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
26.9.12 18:39

@terulilinka
to je mi líto :( to září je nějaký divný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
26.9.12 19:39

@terulilinka tak to je mi líto, že to zas nevyšlo :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
26.9.12 19:39
@MisTer píše:
Terulinka tak to je mi líto:(. Snad vyšetření odhalí, kde je problém a jak píše Lili léky zaberou a budeš těhtoná hned!!!Já mám takový pocit, že s vámi na to 4. IUI půjdu taky:).

u tebe je ještě brzo na nějaké závěry ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
26.9.12 19:56

@terulilinka je mi to líto :hug: však brzy budeme mít výsledky z imuna a třeba se díky tomu najde a odstraní zádrhel. 4 biochemka během pár měsíců jsou fakt moc. Budu na Tebe myslet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
26.9.12 21:01

@lilia81 děkuju Lili! Ja prave mooooc doufám, ze to bude neco takovýho, co se dá řešit praskama..:)

@MisTer ty ještě nedělej zádný závěry!!! Dobře to dopadne!:) moc držím palce!

@alenka84 jede se dal :) co vy? Jak budete pokracovat?

@mishka123 je, ale zase kolem me otehotneli další 4kamaradky, tak aspon to je vesele :))

@f-l-e-a děkuju, jsi hodna!! A taky tam ještě jdeš? Nebo jdeš na vysledky rovnou do iscare? Ja tam mám jít 5.10.pro vysledky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.