Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Paja01 píše:
@mishka123
během braní Utrogestani ti MS přišlato se mi nidy nestalo a to Utrogestan beru rok a půl.
Tak mě teď po ivf taky přišla i přes utrogestan
A nidky předtím se mi to enstalo, vždycky až 2-3 dny po vysazení
Ja mela utros jenom jednou v zivote po IUI a MS dorazila i pres utros…Jinak holky prosim vas, ktery den stimulace jste zacly pocitovat, ze se neco deje? Ja se bojim, ze davka 150 jedn je malo ![]()
@lulllu píše:
Ja mela utros jenom jednou v zivote po IUI a MS dorazila i pres utros…Jinak holky prosim vas, ktery den stimulace jste zacly pocitovat, ze se neco deje? Ja se bojim, ze davka 150 jedn je malo
já už prakticky druhý nebo třetí den…ale tak mohlo to být jen pocitové ![]()
@lulllu píše:
Alenko, ale Ty jsi mela myslim vyssi davky, ne?
Já neměla Gonal, ale asi to bude podobné…vyšší dávku (225 jednotek) jsem měla jen dva dny, pak taky 150
Holky a krev.. radši to ani nebudu komentovat.. něco tam bylo.. ale jak mi ty testy pak postupně slábly.. tak včera krev byla 0,1 tudíž negativní… takže 4.biochemko
ale beru to pozitivně, teď v říjnu budu mít výsledky z imunologie, kdyby i tam nebylo nic neovyklýho, tak už zbývá jen genetika.. a zase chci zkusit IUI..
@terulilinka - tak to je mi líto, ale to už nemůže být normální, tka snad nenajdou nic vážného, jen něco, co se dá spravit léky - já bych tipovala docela i imunitu - že ti nasadí prednison a budeš těhu hned ![]()
Terulinka tak to je mi líto:(. Snad vyšetření odhalí, kde je problém a jak píše Lili léky zaberou a budeš těhtoná hned!!!Já mám takový pocit, že s vámi na to 4. IUI půjdu taky:).
@MisTer píše:
Terulinka tak to je mi líto:(. Snad vyšetření odhalí, kde je problém a jak píše Lili léky zaberou a budeš těhtoná hned!!!Já mám takový pocit, že s vámi na to 4. IUI půjdu taky:).
u tebe je ještě brzo na nějaké závěry ![]()
@terulilinka je mi to líto
však brzy budeme mít výsledky z imuna a třeba se díky tomu najde a odstraní zádrhel. 4 biochemka během pár měsíců jsou fakt moc. Budu na Tebe myslet..
@lilia81 děkuju Lili! Ja prave mooooc doufám, ze to bude neco takovýho, co se dá řešit praskama..:)
@MisTer ty ještě nedělej zádný závěry!!! Dobře to dopadne!:) moc držím palce!
@alenka84 jede se dal
co vy? Jak budete pokracovat?
@mishka123 je, ale zase kolem me otehotneli další 4kamaradky, tak aspon to je vesele ![]()
@f-l-e-a děkuju, jsi hodna!! A taky tam ještě jdeš? Nebo jdeš na vysledky rovnou do iscare? Ja tam mám jít 5.10.pro vysledky..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.