Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@terulilinka @mishka123 gratuluji k dušíkům! Je hezké, že se daří i IUI.. já jsem teď celý týden prakticky probrečela.. nejdřív mě rozsekal příchod ms, včera pak návštěva iscare.. byla jsem u dr. Ďurechové.. doufám, že je to odbornice a ví co dělá.. mám na měsíc nasazenou antikoncepci.. je to absurdní, když se snažíme o mimi, ale prý je to nejrychlejší a hlavně 90% šance na zbavení se cysty. Bohužel mi s ms nezmizela a mám tam krásnou 5cm velkou cystu. Takže jsem zase ve fázi čekání. Už jsem dost vyřízená ze všech těch léků a hormonů, co jsem do sebe za poslední rok narvala, ve zprávě mám napsáno, že pokud cysta zmizí, tak od dalšího cyklu budu stimulovat merionalem.. IUI stimulované merionalem ale pojišťovna nehradí, že? Aspoň tak mi to dr. říkala, prý si mám připravit 3 - 4,5tis. Vidím to tak, že pokud se do konce roku nezadaří, tak buď prosinec nebo začátek roku bude ivf..
@f-l-e-a
držím palce na IUI
![]()
ona se ta antikoncepce občas nasazuje kvůli té cystě
určo cysta zmizí a IUI vyjde
@f-l-e-a - oni to tak opravdu nasazují kvůli cystám, je to lepší než jít na zákrok a odsátí! neboj, opravdu ví, co dělá!!!
Ahojík holky,
tady je můj dnešní test
něco málo tam vidím, ale nevím co měl být včera ten mamatest comfort ![]()
@mishka123 porad dusík
ale byla jsem s holkama si sednout a pak jsem doma nemohla usnout a celou noc litala curat - cca po pul hodinkách
takže mi malilinko zeslábl..
uvidíme co zítra
@terulilinka
no já včera večer taky pila víc než předevčírem tak snad zítra také u mě zesílí pokud ne tak budu testovat až v úterý
tak držím palečky a hoď nám sem zítra testík
![]()
Ahojík, tak dnes se konal limitní duch
![]()
akorát na fotce zatím není moc dobře vidět ![]()
@terulilinka
jak ty? ![]()
@terulilinka
gratulka
já asi zase nic… padla na mě nějaká depka
ale na těch testech mých něco málo taky vidím… ale asi si to nalhávám… ![]()
@mishka123 nesmutni!!!
třeba ještě vykoukne!!!
já se taky modlím aby sílila.. biochemka už tady byly, ale teď si připadím nějak jinak.. no uvidíme ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.