Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1111
21.9.12 18:29

@terulilinka @mishka123 gratuluji k dušíkům! Je hezké, že se daří i IUI.. já jsem teď celý týden prakticky probrečela.. nejdřív mě rozsekal příchod ms, včera pak návštěva iscare.. byla jsem u dr. Ďurechové.. doufám, že je to odbornice a ví co dělá.. mám na měsíc nasazenou antikoncepci.. je to absurdní, když se snažíme o mimi, ale prý je to nejrychlejší a hlavně 90% šance na zbavení se cysty. Bohužel mi s ms nezmizela a mám tam krásnou 5cm velkou cystu. Takže jsem zase ve fázi čekání. Už jsem dost vyřízená ze všech těch léků a hormonů, co jsem do sebe za poslední rok narvala, ve zprávě mám napsáno, že pokud cysta zmizí, tak od dalšího cyklu budu stimulovat merionalem.. IUI stimulované merionalem ale pojišťovna nehradí, že? Aspoň tak mi to dr. říkala, prý si mám připravit 3 - 4,5tis. Vidím to tak, že pokud se do konce roku nezadaří, tak buď prosinec nebo začátek roku bude ivf..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
21.9.12 18:49

@terulilinka
ty jsou krásný :)
@MisTer
určo to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
21.9.12 18:51

@f-l-e-a
:hug: :hug: držím palce na IUI :hug: :hug:
ona se ta antikoncepce občas nasazuje kvůli té cystě :hug: určo cysta zmizí a IUI vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
22.9.12 11:48

@f-l-e-a - oni to tak opravdu nasazují kvůli cystám, je to lepší než jít na zákrok a odsátí! neboj, opravdu ví, co dělá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
22.9.12 13:01

Ahojík holky,
tady je můj dnešní test :( něco málo tam vidím, ale nevím co měl být včera ten mamatest comfort :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
22.9.12 19:11

@mishka123 ja vidím. Výdrž co zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
22.9.12 19:34

@terulilinka
a jak ty? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
22.9.12 20:27

@mishka123 porad dusík :) ale byla jsem s holkama si sednout a pak jsem doma nemohla usnout a celou noc litala curat - cca po pul hodinkách 8o :roll: takže mi malilinko zeslábl.. :( uvidíme co zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
22.9.12 20:30

@terulilinka
no já včera večer taky pila víc než předevčírem tak snad zítra také u mě zesílí pokud ne tak budu testovat až v úterý :) tak držím palečky a hoď nám sem zítra testík :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
22.9.12 20:55

@mishka123 taky držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
23.9.12 09:00

Ahojík, tak dnes se konal limitní duch :D :D
akorát na fotce zatím není moc dobře vidět :-(
@terulilinka
jak ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
23.9.12 11:42

@mishka123 ja dnes takhle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
23.9.12 11:45
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
23.9.12 11:59

@terulilinka
gratulka :) já asi zase nic… padla na mě nějaká depka :( ale na těch testech mých něco málo taky vidím… ale asi si to nalhávám… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
23.9.12 12:41

@mishka123 nesmutni!!! :hug: třeba ještě vykoukne!!!
já se taky modlím aby sílila.. biochemka už tady byly, ale teď si připadím nějak jinak.. no uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.